- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.641
cnm tabiki yardımcı olucaz birimizden biri mutlaka burda oluyor hepimiz destek oluruz ama misafirlikleri erteliceksin egz. öncelikli cnmcmbnd gdip o kadr para vermek istemiorum doktorlara.o zman bna yardmcı olun bnde çözücem tmm mı
ya kızlar bişey sorcam benim dün yada bugün regl olmam gerekiyodu ama olmadım henüz bide test yaptım 2. çizgi çok silik yani tam bakmazsan belli olmuyo sadece dikkatli bakarsan belli acaba kastin kendi çizisimi o anlayamadım bu konuda tecrübesi olan varmı acaba hamiş oldummuki
cnm egzersizlere niye ara verdin yap sen odanda yine cnmcm geri dönmek diye bişey yok cnmcm.evet bi boşalsa amaaaa egsersizlere çok ara verdim inşallah bişi olmazz off off offfff
cnm yarın sabah ilk idrarınla yap tekrar ozman. ilk çizgi kırmızı test kontrol çizgisi ikinci çizgi silik cıkarsa şüpheli tam kırmızı olmalı kesinlik için bikaç gün daha bekle bence derim. kac gün geçti reglin.evet bende yeni yendim sayılır canım aslında bitane daha test var ama yarınmı yapsam tam belli olur çizgi tam belli degil çünkü acaba testin kendi çizgisi olabilirmi ki
cnm olmuş ozaman bu iş niye başardım yazmıyorsun bakimkıslarr günaydın herkese 4 gündür yoktum k.validemdeydm hepinizi çok özledim bu arada yenenler olmus ama o kadar çok birikkmişki sayfalar kimler olduğunu göremedim sadece antibiyotik gördüm tebrik ediyrm hepsini...bende regl oldum bi gelişme yok ama kaynanamda 1 kere denedik sanki hepsini alıyrm orda yaptıgımız zaman ayyy çok ayıp ama napim :26:böyle şekerler yeni kişilerde gelmiş sanırsam bu arada hepiniz hoşgeldiniz....
aferin cnm sana başlamak bitirmenin yarısıdır cnmcm egz. düzenli yap bir hafta 10 günde çözersin. ben bir haftada düzenli egz. çözdüm cnmcm 3.5 yıl bosuna beklediğimi anladım inanki çok kolay egz. yap cncm dedikleri gibi kegel yap idrarını yap bırak her tuvalete cıktıgında cok faydası oluyor. egz. yaparken p... denemeyin egz. bitsin en son p... boyutunda mumla yapıyoruz ondan sonra p... geçersin egz. vaji esnediği için ilişkide cok kolay oluyor cnmcm egz. bitmeden p... deneyince olmadıgı zaman motivasyon düşüyor o yüzden egzbitir. öle geç cnmcmewt işte bndede o cesaret yok.onun dışında vajiye falan dokunabliorum ama iş p...e gelince olan oluyor bana.ama bu egzersizleri yapıcam en baştan yne egzersiz sonrasında direk hemen p..e mi geçicem yoksa başka yapmam gerekn varmı
cnm tabiki yardımcı olucaz birimizden biri mutlaka burda oluyor hepimiz destek oluruz ama misafirlikleri erteliceksin egz. öncelikli cnmcm
cnm 1-2 gün daha bekle bence daha çok erken çünkü ancak kanda belli olur evdeki testlerde 4-5 gün geçince çıkıyor cnmcm benimde 2. silikti ama hamile değilim yani belli olmuyor 2. silik şüpheli oluyor cnm sen bikaç gün bekle bence regl olmassan tekrarla 2. çizgi belirgn çıkarsa kan testi yaptır cnmcm. hayırlısı olsun.
cnm egzersizlere niye ara verdin yap sen odanda yine cnmcm geri dönmek diye bişey yok cnmcm.
cnm yarın sabah ilk idrarınla yap tekrar ozman. ilk çizgi kırmızı test kontrol çizgisi ikinci çizgi silik cıkarsa şüpheli tam kırmızı olmalı kesinlik için bikaç gün daha bekle bence derim. kac gün geçti reglin.
cnm olmuş ozaman bu iş niye başardım yazmıyorsun bakim
aferin cnm sana başlamak bitirmenin yarısıdır cnmcm egz. düzenli yap bir hafta 10 günde çözersin. ben bir haftada düzenli egz. çözdüm cnmcm 3.5 yıl bosuna beklediğimi anladım inanki çok kolay egz. yap cncm dedikleri gibi kegel yap idrarını yap bırak her tuvalete cıktıgında cok faydası oluyor. egz. yaparken p... denemeyin egz. bitsin en son p... boyutunda mumla yapıyoruz ondan sonra p... geçersin egz. vaji esnediği için ilişkide cok kolay oluyor cnmcm egz. bitmeden p... deneyince olmadıgı zaman motivasyon düşüyor o yüzden egzbitir. öle geç cnmcm
cnm havalradan gecikiyor benim 4 gün gecti mesela hayırlısı olsun.normalde 26 yada 27 gün arayla oluyo bugün 27.gün kelbekcm
yaaa kelebekcimm bnm vajınısmus olayımda enteresan heralde ne bılım bırgun oluyr gb oluyr sonra zorlaıyrm ama kaynanalarda deneyınce hep daha başarılı oluyr bızım evde bı sıkıntı var galıba ne bılım alamadım gıttı onlaramı tasınsam napsam
cnm havalradan gecikiyor benim 4 gün gecti mesela hayırlısı olsun.
kaynanana taşın sen ozmancnmcm femolub jel al bak biz aldık çok rahat ettik cnmcm
yaaa kelebekcimm bnm vajınısmus olayımda enteresan heralde ne bılım bırgun oluyr gb oluyr sonra zorlaıyrm ama kaynanalarda deneyınce hep daha başarılı oluyr bızım evde bı sıkıntı var galıba ne bılım alamadım gıttı onlaramı tasınsam napsam
oda olur su bazlı olsunda cnm sen yenmişsin ben sana diyim sadece rahat ol bacaklarını iyice aç gögüslerine dogru çek ön sevişmeyide uzun tutun iyice ıslansın bide kayganlastırıcı vallahi anlamıcan cnmcmşimdi bende sxtiva var o da cok ii azcık sürüyrm baya kayganlık verıyr bıtsın bı de ondan denerım artık ayy bi kurtulsam şu illetten hayırlsıyla
canım başka yerde olması çok normal çünkü sen o anda korkularını aklına getiremiyorsun ses çıkarmı duyarlarmı uyudularmı uyumadılarmı diye beynini başka bişeye yöneltiyorsun o sebepten başarılı oluyosun k.validendeo yüzden sürekli diyoruz ya aslında dikkatimizi başka yöne çeksek girdiğini bile anlamıyoruz diye ben yendiğim zaman yatak odasında yukarıda lambada tüy boncuk falan var onları sayıyodum düşün onları sayarken girmiş çoktan haberim yok kendinizi başka bişey ile meşgul edin müzik dinleyin tv seyredin hiiiiiç bi şey anlamayacaksınız şimdi bile bazen bakıyorum lambaya kıkırdıyorum kaç tane boncuk var hala sayamadım ama oldu bitti
slm kızlar bende bayadır formu sessizce takip ediyordum 1 yıllık evliyim daa tık yok forumu iyice okudum aynaylan baktım saatlerce baktım ultrason jeli aldım bu akşam deneme yapıcam ilk parmaklamı yapsam kulak çubuğuylamı denesem karar veremedim yardımcı olurmusunuz lütfen
slm kızlar bende bayadır formu sessizce takip ediyordum 1 yıllık evliyim daa tık yok forumu iyice okudum aynaylan baktım saatlerce baktım ultrason jeli aldım bu akşam deneme yapıcam ilk parmaklamı yapsam kulak çubuğuylamı denesem karar veremedim yardımcı olurmusunuz lütfen
canım başka yerde olması çok normal çünkü sen o anda korkularını aklına getiremiyorsun ses çıkarmı duyarlarmı uyudularmı uyumadılarmı diye beynini başka bişeye yöneltiyorsun o sebepten başarılı oluyosun k.validendeo yüzden sürekli diyoruz ya aslında dikkatimizi başka yöne çeksek girdiğini bile anlamıyoruz diye ben yendiğim zaman yatak odasında yukarıda lambada tüy boncuk falan var onları sayıyodum düşün onları sayarken girmiş çoktan haberim yok kendinizi başka bişey ile meşgul edin müzik dinleyin tv seyredin hiiiiiç bi şey anlamayacaksınız şimdi bile bazen bakıyorum lambaya kıkırdıyorum kaç tane boncuk var hala sayamadım ama oldu bitti
işteyim şu an ama oturduğum yerden nefes alıp veriorum ( çalışan kızlar gülüo ) sinir oluorum çünkü söyleyemiyorum söylesem aaaaaa olurmu öle şey dicekler daha çok sinir olucam ayrıcı wc de tutma hareketlerini yapıorum ilk zaman ayıptır sölemesi idrarımı tutamıyordum 2 gündür istediğim zaman tutuyorum ultrason jeli aldım serçe parmağımı sokmayı denicem akşama ama genital bölge yıkama jeliyle parmağımı yıkasam dezenfekte olur sanırım bu arada devamlı yazıcam anlayış bekliyorum kimseyle paylaşamıyorum çünkü bu durumu
allahtan kocişim çok anlayışlı düzelir aşkitom yaparız aşkitom deyip duruyor ama ben artık normal olmak istiyorumm
cnmm ben p..s deyiimm reglim bitsin okudukça hevesleniyorummm:):)cn sırtüstü yat eline aynayı al deliği incele ıkın nefes alıp ver deliğin açıldıgını göreceksin. jel olarak ultaron jeli al hem cok hemde 1-2 tl falan zararı da yok. bebe yagı.vazelin falan mantar yapar kullanma. aynayla baktıktan sonra serçe parmagına jel sür içerde gezdirmeye başla yaaş yavaş ittir ittirirkende ıkın nefes alıp ver kayıp gittiğini göreceksin popo yönüne dogru ittir cnmcm dik ittirme yani azcık aşagı eğimli. kasılma olursa nefes alıp ver hemen çıkarma nefes alıp verince giriyor. idrar yaparkende tutup bırak bu şekildede kegel egz. yapmış olacaksın oda kasları kullanmaya yardımcı oluyor cnmcm bu şekilde egz. başla cnmcm sen bizi dinle boşver dr.
günaydın ncmcm nerdesin bakem nasıl gidiyor egz.
işteyim şu an ama oturduğum yerden nefes alıp veriorum ( çalışan kızlar gülüo ) sinir oluorum çünkü söyleyemiyorum söylesem aaaaaa olurmu öle şey dicekler daha çok sinir olucam ayrıcı wc de tutma hareketlerini yapıorum ilk zaman ayıptır sölemesi idrarımı tutamıyordum 2 gündür istediğim zaman tutuyorum ultrason jeli aldım serçe parmağımı sokmayı denicem akşama ama genital bölge yıkama jeliyle parmağımı yıkasam dezenfekte olur sanırım bu arada devamlı yazıcam anlayış bekliyorum kimseyle paylaşamıyorum çünkü bu durumu
allahtan kocişim çok anlayışlı düzelir aşkitom yaparız aşkitom deyip duruyor ama ben artık normal olmak istiyorumm
evet her zaman yapıyorum ama ilk zamanlar wc de tutamıyordum çok canım acıyordu ama bugün tutabiliyorum yarın daha iyi olucak diye umut ediyorum akşam denemem ayıptır söylemesi fiyaskoydu kocişim azcık girdi devamıda gelir diye beni motive ediyor ama umutlarım kırılıyor işte :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?