Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selaam ,
kafayı yicem kızlar yaa , zaten sık ilişkiye giremiyoruz ama ben bebek istiyorum yaşım oldu 32 eşimi ikna edemiyorum yaa gece ilişki sırasında resmen yalvardım yok adam bo...madı ...tam günlerindeyim çünkü ...neymiş zaten senelerdir ilişkiye girmiyormuşuz şimdi bide hamile kalırsam gene ara verecekmişiz tadını çıkarmak istiyomuş ...Hamile kalıp kalamayacagım malum daha ,yaşım ilerliyor nasıl ikna edicem onuyaa ...

bebişim haber verin bi süre yokum diye bende sizi teneke yapmayayım bebişim sen iste yeterki p...ste olacak hiç ümitziliğe kapılma bizi bilgilendir bizler sizin için burdayız bazen sizi kızılcıkla kovalasakta hep sevdiğimizden bunlar

tmm. canım bir daha uzun süre yok olacak olursam mutlaka haber vericem ben düşünemedim kusura bakmayın sen beni şimdilik teneke listesinde tutmaya devam et bu bana gaz veri
yo bugün reglimin son günü akşam banyo yapıcam yarında egzersize başlayacam yarın egzersiz yapınca sana haber ederim sende beni öbür listeye geçiriverki buda egzersize devam için motivasyon olsun ilginiz için tşk. ler görmeden ve tanımadan böyle bi sevgi var içimde size karşı allah herkese yenmeyi nasip etsin dün gece çok ağladım yine eşime söz verdim bizim için yapıcam bunu

cnmm kafana bide bunu takma bencede şöyle bikaç ay geçsin acele etme eşinde istediği zaman olsun cnmcm aşk meyvesi olsun cnmcm

[/B]
cnm benim aferin sana egz. başla biz sana motive veririz

canım benim bende seninle aynı durumdayım eşim istemiyor ama ben artık kafa yormayacam çünkü herşeyi oluruna bırakmak gerek...biraz daha bekle bebişim bi düzene girsin zaten o zaman eşinde hadi yapalım diyecek yada kendiliğinden oluverecek herşeyin vakti zamanı var güzelim azcık daha sabır

bebişim siz şu illeti aşın en azinden gerçekten çaba sarfettiğinizi ama elinizde olmayan nedenlerden uğrayamadığınızı belirtin ben sizi listeler arası dans bilem ettiririm yawwww bahar geldi tazelenmek gerek her açıdan

ben bu siteye girmeden önce deliğimi bile görmemiştim venusten ve diğer ark.dediklerini uyguladım regl olmasam bitiricem inş şu işi..regliyken bile biraz kaçamak yapptım :):)teşekkrler herkese yenenleride tebrik ediyorum

[/B]

cnm benim aferin sana egz. başla biz sana motive veririz

tmm. arkadaşım tşk. ederim yarın başlıyorum ahada size söz olsun

kızlar parmak eğzersizlerinde acıma hissi oluyormu 3 bogum birden mi sokulması gerekiyor aslında düşününce canım acıyor birde jeli parmağıma sıkıcam ama vajinayada sıkılsa bi sorun oluyormu acaba ultrason jeli aldım su bazlı die ama daha iyisi varsa onuda alabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

senin oklavan hazır walla ona göre mart bitmeden bitecek bu iş hiç bahane falan kabul etmiyorum

ewet tazelenmek gerek dimi ewlilik yıldönümüme 2.5 ay var o zamana kadar yenmek istiyorum ben eşime ilk yıldönümü hediyem bu olur belki o listelerde dans edicem ewet bunu kafaya koydum

yok canım benim acıma falan kesinlikle olmuyor sadece böyle karıncalanma gibi tuhaf bişey hissediyosun oda 1-2 denemeden sonra geçiyor vajinanın içine jel sürebilsen çok daha rahat olur tabiki ama ilk başlarda bunu yapamayabilrsin bi tane jel var parmaktan ince bi borusu var onunla vajinin içine sıkılabiliyor ama sen o boruyu içeri alabilirmisin ????

cnmm kafana bide bunu takma bencede şöyle bikaç ay geçsin acele etme eşinde istediği zaman olsun cnmcm aşk meyvesi olsun cnmcm

haklısın kelebekcğim sanırım, ama ben panik yapıyorum yaş ilerliyor diye sonrasında olmazsa diye korkuyorum ..

Zaten oturmuş degil ilişkimiz VENUScüğüm ben hala emla kremsiz yapamıyorum...bunu aşmam gerek şimdi aslında..Birde çok sık ilişkiye girmiyoruz çünkü krem bende tahrişe yol açıyor oda günlerce sürüyor iyileşmesi uzayıp gidiyor sonra...Sanırım ben yılardır tam ilişki yaşamadıgım için hazır içeri giriş sağlıyoruz belki bebek şansımız şimdi olur diye düşünüyorum..Eşimde kendini düşünüyosun sadece diyor gene,ooof ne zormuş ya kadın olmak yada bizmi buyutuyoruz...

ewet tazelenmek gerek dimi ewlilik yıldönümüme 2.5 ay var o zamana kadar yenmek istiyorum ben eşime ilk yıldönümü hediyem bu olur belki o listelerde dans edicem ewet bunu kafaya koydum

oooo bebişim sen 2,5 ayda kaynatmaya bile başlarsın sıkı çalış zaten diyeceksinki aaaa bu kadar kolaymıymış yuhhhh bana meğer ne çok kafamda büyütmüşüm ben bunu diyeceksin baharı yatağınıza taşıyın bebişim 4 elle sarılın şu işe siz istedikten sonra yapmamanız mümkünmü bebişim biz kadınlar şeytana pabucunu ters giydirmiş hatunlarız yawww vajide neymiş

emine naz8 hosgeldiniz naptınız bakalım kızlar. nazlıcım sende hoşgeldin cnmcm
merhaba canımcım hoşbulduk bende durumlar aynı reglim devam ediyor inşallah regl bitince egzersizlere devam

tatlım nasıl bir jel o???

hadi bakalım tatlım allah kolaylık versin. bizimde izne gitmemize 1.5 ay var bende ondan önce başarmak istiyorum. hadi bakalım eller vajiyeeee egzersizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…