- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.981
egzersiz yapan arkadaşlar ben unutuyorum kimin hangi aşamada olduğunu bana bilgi verin ben yazana kadar peşimi bırakmayın atlıyorum bazen farkında olmadan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok görüşmedimmm...ben bekarken 28 günde bir olurdumm hepp düzenli olarakkk evlendikten sonra artık sıkıntıdanmıdır nedir hep 20 günde bir oldum evlendikten sonraaaaa
Mum egze. ne kadar süre il yapmam gerekiyor ?
Venüs çok korkuyorum
pandoyuuuu çok merak ettim ne yaptı ne ettiii acabaaaaa![]()
bende merak ediyorum ayyyyy inşallah başarıp gelir ne güzel olur dimine zaman gelcem diyodu 1 ay diye hatırlıyom ama bende balık hafizası var bu arala hiç bişeyi tutamıyom aklımda
![]()
kızlar selammmmmmm
bugün psikiyatriste 3.senasıma gittim..... dr. ayna ile inceleme aşamasında eksiklikler gördüm dedi....
ben eşim aynayı tuttu ben dudakları iki elimle açıp baktım dedim..... ama elimle tam dokunamadım ufak ufak dokunuşlar yaptım dedim... çok hassas bi bölge olduğunu farkettim dedim....falan filan derken konuştuk bi 10 dk. sonra bana bir hafta boyunca tek başına bakmanıi istiyorum ynaında eşin veya başkası olmıycak dedi... tek bakıcaksın dedi ve elinle klitorise, idrar deliğine falan dokun dedi.....
ancak bunu yaptıktan sonra hafta eşinle birlikte geliceksin o zaman önereceğim şeyler var dedieşim artık gitmek istiemiyorum parmak egzersizimi yapıcan ne ise onu yap kendi kendine kurtul dedi.... zate işyerinden de zor izin alıyoruz dedi.... psikiyatrise sıcak bakmıyo anlacağınız.... ben vajimi gördüm elimle de dokundum küçük dudaklara ama dr. yetersiz buldu
(( bir hafta sonra gidebileceğimi hiç sanmıyorum
ya direk parmakla başlıyvam daha dr.a gitmiycem.... ya da 1 hafta daha bakıcam...... ikisinden biri
kızlar ben zara bişi olur diye korkuyorum yani bişi olsun istemiyorum açıkçası ....
eşim yapsın istiyorum![]()
efett düzenli oluorummm bazen 18 günde bir bazende 19 en geç 20 günde bir olurumm ........NAZCIM bi kereseinde yumurtlama döneminde yarısına kadar aldım içine boşaldı eşim yerimdende kaldırmadı tutsun dieee amaaa ne b,ilim yawww:95:
kızlar selammmmmmm
bugün psikiyatriste 3.senasıma gittim..... dr. ayna ile inceleme aşamasında eksiklikler gördüm dedi....
ben eşim aynayı tuttu ben dudakları iki elimle açıp baktım dedim..... ama elimle tam dokunamadım ufak ufak dokunuşlar yaptım dedim... çok hassas bi bölge olduğunu farkettim dedim....falan filan derken konuştuk bi 10 dk. sonra bana bir hafta boyunca tek başına bakmanıi istiyorum ynaında eşin veya başkası olmıycak dedi... tek bakıcaksın dedi ve elinle klitorise, idrar deliğine falan dokun dedi.....
ancak bunu yaptıktan sonra hafta eşinle birlikte geliceksin o zaman önereceğim şeyler var dedieşim artık gitmek istiemiyorum parmak egzersizimi yapıcan ne ise onu yap kendi kendine kurtul dedi.... zate işyerinden de zor izin alıyoruz dedi.... psikiyatrise sıcak bakmıyo anlacağınız.... ben vajimi gördüm elimle de dokundum küçük dudaklara ama dr. yetersiz buldu
(( bir hafta sonra gidebileceğimi hiç sanmıyorum
ya direk parmakla başlıyvam daha dr.a gitmiycem.... ya da 1 hafta daha bakıcam...... ikisinden biri
kızlar ben zara bişi olur diye korkuyorum yani bişi olsun istemiyorum açıkçası ....
eşim yapsın istiyorum![]()
uyyyy bebişimmmmm ben bazılarını özellikle tenekede bıraktımki hırs yapsınlar diyeeeedüzeltiriz bebişim sen yeterki iste azimli ol
![]()