Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba iyiyim hala birşeyi halletmiş değilim ama son aşamaya geldim artık burdaki arkadaşlar sayesinde senin ilişki nsıl yoluna girdi mi artık

aylincim sen p...s aşamasında takıldın diye hatırlıyorum doktorada gidiyordun değilmi ? kasıyormusun nerde takılıyorsun bebişim senide mavileyelim artık hazır mart ayı gelmişken

merhaba iyiyim hala birşeyi halletmiş değilim ama son aşamaya geldim artık burdaki arkadaşlar sayesinde senin ilişki nsıl yoluna girdi mi artık

cnm sen süleyman beyle görüşmedinmi peki? yani sonuçta kesin çözülür filan demişti, sonuçlanana kadar yardımcı olmalı diye düşünüyorum... verdiği tedavi yeterli olmamış demekki ne bileyim bunu bilmesi lazım...
benim çok şükür sorun kalmadı,ufak sıkıntılar oluyo ama onlarda zamanla tamamen düzelir diye düşünüyorum...

aylincim sen p...s aşamasında takıldın diye hatırlıyorum doktorada gidiyordun değilmi ? kasıyormusun nerde takılıyorsun bebişim senide mavileyelim artık hazır mart ayı gelmişken

doktora gittim SÜLEYMAN ESERDAĞ a kesinlikle memnun kalmadım ilk başta çok memnun kaldım ama ne zaman ki öğrendim herkese farklı tedavi uyguluyor orda bunu sadece ticaret amaçlı yapıldığını gördüm mesela sana hipnoz yapıo bana yapmıo

ben aparatlarda takıldım penise bile geçemedim CESARETİM YOKKKK

aradım tele cevap vermedi ordakiler de bundan sonrası size kalmış dediler ve bir daha da geri dönüş olmadı

ok canım sen özelden yaz ben msn eklerim

jel kalıntısı olabilir canım bol bol su için mantardan koruyormuş hem kuruluk sorunu çekmezsiniz bebişim...

BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM SITE IZIN VERMIYOR YENIYIM:YA 100MESAS YAZMAM GEREKIYORMUS ONDAN SONRA BENIM MSN:ADRESIM f.gunes.k@hotmail.de BEN SENI NASIL TANICAM ILK 2HARFINI SÖYLE

aradım tele cevap vermedi ordakiler de bundan sonrası size kalmış dediler ve bir daha da geri dönüş olmadı

telefon yerine yüz yüze gidip görüşsen o kadar para aldı mecburen sana bakmak zorunda değil mi ben randevu almak için aradım beni kendisi aradı sonra sen memnun kalmadığın için vazgeçtim

anladım canım, yaa bilmiyorum biz sonuçta ona en özel rahatsızlığımız nedeniyle güvenip gittik, 5 gün iyi davranıp sonrasında ilgilenmemesi kötü bi durum.aparatlar sendemi peki? çalışmalarına devam ediyomusun alabiliyomusun hepsini?

telefon yerine yüz yüze gidip görüşsen o kadar para aldı mecburen sana bakmak zorunda değil mi ben randevu almak için aradım beni kendisi aradı sonra sen memnun kalmadığın için vazgeçtim

o durumda beni de aramışlardı kimseyi etkilemek istemiyprum ben şu soruyu sordum olmadığı takdirde ne olur demiştim kesin olur olmama ihtimali yok demişti

evet aparatlar bende şu an en rahat olduğum aparat 3.sü bazı tedavilerden dolayı yarım kaldı egzersizlerim yeni yeni başladım 3. aparatı alıyorum şu an 4. aparatta sorunum var onu alamıyorum

o durumda beni de aramışlardı kimseyi etkilemek istemiyprum ben şu soruyu sordum olmadığı takdirde ne olur demiştim kesin olur olmama ihtimali yok demişti

aylincim bende onu demek istiyorum,bende de aynısını demişti aynı soruyu bende sordum hatta dedim olana kadar gitmem başınızdan filan,gülüşmüştük... ve tam dediği gibi yaptım dediği herşeyi harfi harfine uyguladım seanstan sonraki ilk denememde oldu,hiç zorlanmadım hemde... yani olmama ihtimali yok diye garanti veriyosa sende neden olmadıgını çözmek zorunda bence...oraya gitsen görüşme ayarlamak zorunda kalırlar bence... az bi para vermedin sende sonuçta.

şu var herkese 3 milyar dediyse bana yarı yarıya fiyat söylemiş bana hipnoz yapmadı belki de bundandır artık aklıma herşey geliyor

tamamen ticaret tıp etiği falan düşündükleri yok zaten 4000 5000 sanki basit rakamlar bunlar kredi çekecektim vazgeçtim samimi gelmedi açıkcası sende sakın bırakma sende dilatörde varmış ben bulamadım mumla deneyeceğim...

evet aparatlar bende şu an en rahat olduğum aparat 3.sü bazı tedavilerden dolayı yarım kaldı egzersizlerim yeni yeni başladım 3. aparatı alıyorum şu an 4. aparatta sorunum var onu alamıyorum

4.aparatı bende yarısına kadar alıyodum bi yerde baskıyla karşılaşıyodum ilerlemiyodu, 4.ye çok fazla bephanten sürmek gerekiyo, bide mesela 3.yle 15 dk filan çalışıp hemen onu çıkarıp 4.yü takarsan kolay oluyo,onları denedinmi?

denedim ama kafam rahatken yapsam sanırım olacak burası hakikaten benim psikoljimi falan bayağı bir düzeltti

ben de burayı bulmadan önce kafaya koymuştum, şu meşhur doktorlardan birine gitmeyi. istanbul a gidip bi kaç gün kalıp bu sorunu çözüp gelcektim güya. telefon ettim, nerdeyse randevu alıcaktım. fiyat ne oluyo dedim 4000 civarı dediler o kadar ses kayıtları filan var sitede ama yine de güvenemedim nedense. bi de 4000 i duyunca oturdum netten burayı buldum. inşallah halledicem kendi kendime ve kk melekleri sayesinde. :))

şu var herkese 3 milyar dediyse bana yarı yarıya fiyat söylemiş bana hipnoz yapmadı belki de bundandır artık aklıma herşey geliyor

denedim ama kafam rahatken yapsam sanırım olacak burası hakikaten benim psikoljimi falan bayağı bir düzeltti

anladım, peki bişey sorucam sen dr a gitmeden önce hiç parmak egzerszi filan denemişmiydin? ben 2 parmagımı birden alabiliyodum acaba onların etkisiylemi başarılı oldu tedavi? merak ettim.

ahhhh be güzelim diğer sorunları hallettiysen eğer azimle tekrar bi dene bebiim o doktoruda ara en azından tele çıkana deki bana doktor tarafından geri dönüş olmazsa sizi savcılığa sağlık bakalığına şikayet edecem de bak nasıl dize geliyor ya aldığı paranın karşılığını versin yada iade etsin öyle kolay mı kazanlıyor o paralar herkes dişinden tırnağından arttırıyor ben olsam paralardım walla çok sinirlendim bak şimdi

BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM SITE IZIN VERMIYOR YENIYIM:YA 100MESAS YAZMAM GEREKIYORMUS ONDAN SONRA BENIM MSN:ADRESIM f.gunes.k@hotmail.de BEN SENI NASIL TANICAM ILK 2HARFINI SÖYLE

ma ile başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…