- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.421
aaaa bir aymıben 15 gün falan sanıodum kızz neyse oralarda fazla kalabilmek çok güzell
rabbim bizede nasip etsinn inş
kız delirmeeeee sakın ağır falan bişey kaldırma belki bebiş vardır umutlandırmak istemem ama bazen öyle oluyormuş ama telebeimde sonuç negatif çıktı bekle biraz kuduruk muallaayyyy sende vajili hamile kaldıysan ben düşüp bayılırım heeeee
yokkk kısss regl gbi kasıklarım ağrıo ama olamıorum dün nazlıı bende regl ağrısı gibi olmustuu demişti ordanda şüphelendimmmm hemdeee stresten geçmiştir dedimmm 3 gün geçtiii yoktur herhalde birinci çizgi çok nettttt iki çizği silikkkkkk ...
kızlar barıştık şu okumadığım sayfaları okuyayım detaylara giricem
yuppiiiiiii süper bi haber
ben 20 günde bir adet oluorum hep.... pazar günü 30 gün olmus oluoo...eğer regl olmassam pazardan sonra yapam değilmiiiiii
kız delirmeeeee sakın ağır falan bişey kaldırma belki bebiş vardır umutlandırmak istemem ama bazen öyle oluyormuş ama telebeimde sonuç negatif çıktı bekle biraz kuduruk muallaayyyy sende vajili hamile kaldıysan ben düşüp bayılırım heeeee
yap tabiki kızzne heyecanlı bir durum yaa hayırlısı olsun canım
ayyy eşim daha bişi yokken heyecan yaptıı Allahım kendimen çok onun için istiorummmm hakkımdaaa hayırlısıı ....RABBİMİZ HEPİMİZEEEE NASİP EDER OGÜNLERİ İNŞALLAH....
ayyy eşim daha bişi yokken heyecan yaptıı Allahım kendimen çok onun için istiorummmm hakkımdaaa hayırlısıı ....RABBİMİZ HEPİMİZEEEE NASİP EDER OGÜNLERİ İNŞALLAH....
aaaa bir aymıben 15 gün falan sanıodum kızz neyse oralarda fazla kalabilmek çok güzell
rabbim bizede nasip etsinn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?