Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlısııı...uleynnnn süphelenmesem neysee vajilimi kaldım lennnnn p..s yarısına kadar girdi az git gel yaptı boşaldıı bide hemen çıkarmadı tutsun bebiş dieeee... çıkardındada fazla dışarı akmadıııı benideee kıbırdatmadı dışarı akmasın diee bilmiorummmmmm vallaaa anlamış deilimmmm cumaya kadar bekliyem bariii oldum oldumm olmadım kan testi yaptırırımmmmm

olsun sen genede ağır bişiler kaldırma kızz zaten hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi oluyor. kasık ağrısı da hamilelik belirtilerinde var. umutlandırmak için demiyom ama nolu nolmaz
ikinci çizgi silik çıksada çıktıysa azda olsa ihtimal olabilirmiş

ben 20 günde bir adet oluorum hep.... pazar günü 30 gün olmus oluoo...eğer regl olmassam pazardan sonra yapam değilmiiiiii

kızlar barıştık şu okumadığım sayfaları okuyayım detaylara giricem

okumaaa kıssss sonra okursunn......Rabbim sana şükür Allahım sevenleri ayırmasınnn ..bende çok boşanmak istemiştimmm ama eşim istememiştiii eğer isteseydii şimdiyee kadarrr bitmişti belkiii...eşim bana bu bizim sınavımız Yaradandann ...hem bizz nikahta iyi günde kötü günde dieee imza atmadıkmı hemenmi pess edecez dedii.... tabi bu sözleriii biraz geç sölediii benim kafamı kırdıktan sonrraaaa ama neyseee...Rabbim yuvamızda mutlu etsin hepimizi inşallahhhh

püffffffffffffff kendime engel olamıyorummmmmm kıssssss inş.hamilesindir

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

duygularım böyle diyor işte....

aklım dur bakalım şunu hallet nasipse hamile zati kalırsınnnn .....

şaştım kaldımmmm kendimeeeee.....

kızlar barıştık şu okumadığım sayfaları okuyayım detaylara giricem

çok güzellllllllllll bi haber mutluğunuz bi ömür daim olur inşallah ohhhhh bide vajiyi yenersin bu gazla hadi o zaman pamuk eller vajiyeeee durmayın kızlar egzersizleri hızlandırın hava çok güzellllllll tazelenin anammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…