- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.441
ayyy eşim daha bişi yokken heyecan yaptıı Allahım kendimen çok onun için istiorummmm hakkımdaaa hayırlısıı ....RABBİMİZ HEPİMİZEEEE NASİP EDER OGÜNLERİ İNŞALLAH....
ayyy eşim daha bişi yokken heyecan yaptıı Allahım kendimen çok onun için istiorummmm hakkımdaaa hayırlısıı ....RABBİMİZ HEPİMİZEEEE NASİP EDER OGÜNLERİ İNŞALLAH....
amiiin tatlım hayırlısı inşallah kız sen tam çatlaksın senin çocuğunu düşünemiyorum tam afacan olur
canlarımm ben kaçar şimdilik ,geri gelcemmm öpüyorum hepinizi
jasminim çok pardon ya pando 15 gün yazmış ben yanlış hatırlıyomuşum.her an gelebilir o zaman
aynen öleeeeeeee cam silmem lasımm şeytan dürtüooo kalk camları sil hava çokkk güselllll temizlik yaapppp aaaa ne oturuosun dio amaaa dur bakalım cuma olsun bi cuma ola hayrolaaaa
aaa vallamıı kızz o zaman gerçekten heran gelebilir gelincede yoğun olur belki ama girer heralde
kız boşver camı mamı bebiş varsa bi desonra bişey olursa çok üzülürsün ver kaynanaya bezi silsin boş boş oturmasın misafir sayılmaz zaten onlar
rabbim tez vakit bize de o bayrakları sallamayı nasip etsin tebriklerçok heyecenlıyım ayrıntılı yazamadım öncelıkle herkeze coktesekkur ederım burdakıler sayesınde basardım. doktora feln gıtmedım gerekde yok zaten doktorlara paza dokmeye cok basıt bır sey.
ıkı aksamdır egzersız yapmıyordum bu aksam bıraz halsızdım esımle hadı bıras ask yapalım denemıyces felan dedı
sonra bıras kaynastık derken ıcerı almaya basladım azıcık alıyordum zaten orda sorun yoktu sonra bıras kaptıdık kendımızı derken hıc anlamadım bır baktım ıcerde devam ettık rahat oldum. derken oldu. :)))
kızlar rahat olun hıc bır sey yokmus acı sızı felan yok :)
valla ikilimde kalınca baktım eski yorumlara çatlardım yoksa15 gün kalıcaz demiş
özletti kendini kerata
Allah iyiliğini kısssss çok güldümmmkıs silermiiiii işine gelince yaşlı amaa iş boğaza gelince gençç canım onu istedi canım bunu istedi alalım yapalımmm canı hamurlu sey ister üşenmez yapar canı sarma çeker üşenmes yapar canı tatlı çeker üşenmez yaparr canı çekirdek ister üşenmez alırrr....ama iş temizliğe gelin ce yaşlııııı
kız kaynana da hamile olmasın ne bu homini gırtlak götürüyo icraat de var daha ne olsun bi de aynı anda hamile kalıyomuşsunuz
uleynnnnnn herkes gider mersine ben giderim tersine milletin regli gecikir benimki erken gelir nasıl iş yaaaawwww millet doğum kontrol hapı içer şişer ben kullanırım kilo veririm benim bünyem tersine çalışıyor heralde
valla menepozaaa girmesee şaşırmammm ama benim kaynana benden zayıff görseniz 30 senelik evli demessinizzzzzolurmu olur belli olmazzzz
sen doğaüstü bi insansın bebişim hatta insan da değilsin meleksin melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?