- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.381
aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm
onunda ağzının fermuarı yokmuş kuşum
aman gitsinler artık ya bize bile daral geldi vallahi billahi
seninde maşallahın varrrr...kaç snedirr alttan yiyosundaaaa böle olmussun dicektim deee neyseeekıs samimi oldum birisiydiii annemin amcasının geliniydiii yoksaaa nasıl sölesin bana bu lafıı ağzını cart die yırtarımmmmmm ...alttan yesem neyseeeee garibimmmm 1.5 senedirr beklioooo
özümcüm bu arada avtarına bayıldım tatlım
özümcüm bu arada avtarına bayıldım tatlım
BAŞARDIMMMMMMM dün ilk defa tamamı oldu gerisi gelicek inşallahhhh
BAŞARDIMMMMMMM dün ilk defa tamamı oldu gerisi gelicek inşallahhhh
Tebriklerrr.darısı diğer arkadaşların basına insallAh.
Ozummm hastalandinmi kizzz?başka başaran oldumu?ranaa özlem venus seren sempati esra jasmin kelebek........napiyosunuz minnoslar?pando geldimi umreden?özledim ulen sizi minnoslarrrrr.
Ozummm hastalandinmi kizzz?başka başaran oldumu?ranaa özlem venus seren sempati esra jasmin kelebek........napiyosunuz minnoslar?pando geldimi umreden?özledim ulen sizi minnoslarrrrr.
iyiyiz bitanem bizde snei çok özledik sen nasılsın canım benim
Kızlar şimdi lavobaya gittim kilodumda hafif kan lekesi vardı ama men olmama daha var akşam çok uğraşmıştım egzersiz için acaba bi yerleri mi tahriş ettim(
Kızlar şimdi lavobaya gittim kilodumda hafif kan lekesi vardı ama men olmama daha var akşam çok uğraşmıştım egzersiz için acaba bi yerleri mi tahriş ettim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?