Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benimde silikti ama kan testinde negatif çıktı 2 gün sonra regl oldum. kaç gün geçti senin?

ben en son 14 subatta oldum 21 subatta yıkandımmm.....yıkandımdan 20 gün sonra olmam lasımmm genelde öleee olrum hep....bugün 24. gün yani 4 gün geçiktiiiii...en son pazar günü iştee pazara kadar beklerim 30 gün felan oluo osaman sonraaaaada kan testi yaptırırım nasip hayırlısı.....

cnm benimde silikti ama kan testinde negatif çıktı 2 gün sonra regl oldum. kaç gün geçti senin?

ben en son 14 subatta oldum 21 subatta yıkandımmm.....yıkandımdan 20 gün sonra olmam lasımmm genelde öleee olrum hep....bugün 24. gün yani 4 gün geçiktiiiii...en son pazar günü iştee pazara kadar beklerim 30 gün felan oluo osaman sonraaaaada kan testi yaptırırım nasip hayırlısı.....

emine için bende çok üzülüyorum bu problemi yaşayıp da ayrılmayı düşünmeyen yok ki bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ama eşimi çok sevdiğim için vazgeçtim eşlerimizin bizi anlamasını bekleyemeyiz bizi kadınlar bile anlamıyor ki erkekler anlasın..

kız iki canlı mısın nesin iki kere yazmışsın

canım kandan önce bidaha test yap tamamen kırmızı cıkarsa kan testine git bence bosuna kan aldırma ... ben şahsen artık öle yapcam zaten ben kan tahlilini elimde egzema var dr. şüphen varsa ilaç yazamam dedi ondan yaptırdım ...artık teste çift çizgi kırmızı görmeden kan testine gitmem ...

kız iki canlı mısın nesin iki kere yazmışsın

ohhhhhhhh beeeeee....şenlenmiş ortalıkkkk bi yemek yedim geldimmmm....

allah hepinizi korusun kardeşşşşş lerimmmmm benimmmm...
senide korusun bacım hosgeldinnnnnnnn
ne bilimm 2 kere olmuşşşşayy aşağıdan bişi gelioooo hemen donumu açıp bakmam lasım olmusmuyummmmmmmmmmmmmm
kız burda acma bari ayıp ana acıyo valla kızlar kapatın gözlerinizi

efet öledeee düşünüorumm cuma yada cumartesi bi daha test alırım diommmm...ona göre pazartesi giderim nasipseeeee

seni de korusun gızanım

ayyyyyyy bunu okuyunca kaynanam geldi sayfaya sandım

ne bilimm 2 kere olmuşşşşayy aşağıdan bişi gelioooo hemen donumu açıp bakmam lasım olmusmuyummmmmmmmmmmmmm

hey alllllammmmm bu hatun hepten zıvanadan çıktı hadi bakta gl bakalım kızzzz sayfayı banlattıracaksınız heeeee

baktınızmııı leynn bnaaa baktınızmııııııı sizin gibi seksi donum yok benim bildin nenemim paçalı donuuu olmamışımmmmmmmm

sürekli seni takip ettim tanımadığım insanlar diyorsun ya derdimiz aynı, aynı şeyleri yaşıyoruz. çok sevindim senin adına bir daha lafını bile etmeyin eşinin eve gelmesini dört gözle bekledin ya hayatından tamamen çıksa ne yapacaksın eşinin seni anlamasını bekleme
açıkcası ben beklemiyorum onların dürtüleri farklı

südüklü raziyelerrrrrrr napyenoz gıııııııııııı

kızlar dün baş parmağın ilk boğumu ile işe başladım yalnız ayna ile bakmadan yaptım parmak biyerlere girdi ama umarım doğru yolu bulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…