Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bak dostum!

Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.

Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.

Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,

Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.

Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.

Ukalayla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.

Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.

— İlim bil, irfan bil, söz bil.
— İkram bil, kural bil, doyum bil.
— Usul bil, adap bil, sınır bil.
— Yol bil, yordam bil.
— Hal bil, ahval bil, gönül bil.
— Çok konuşma, boş konuşma, kem konuşma.
— Mert ol, yürekli ol.
— Kimsenin umudunu kırma.

Sen seni bil; ömrünce bu yeter sana.

[ Şeyh Edebali ]

hımmmmm kıs 19 damı evlendinnn acelen neydi leynnnnnn
20,5 da evlendim işte ama hiç demedim geç evlenseydim diye doğru insanı bulunca insana her yaş doğru geliyo

saol canım

şarkıyı kabul etsenize ayollll son günlerdeki faworimmmm

venüz kuzum ben yslandim dün gec.1.saatta msn.de konusmustum dün aksam esimle tekrar konustuk bana sen devam etseydin oluyodu ben b.. tim dedi ben yalanci dedim beni teseeli etmek icin söylüyon dedim hayir dedi ben hissediyodum ay kendime inanamiyom o.bana inamiyor ama önüm.de daha cok yol var

mrb. arkadaşlar nasılsınız?ben bugün egzersiz yapmaktan korkuyorum türlü iş icat ettim kendime yapmamak için sanki hala yanıyo dünkündende fazla korkuyorum nası mum yapcam ben şimcik yabugüz ara wersem olmazmıki?

kızlarr hep kilolu olanlar mı vajili oluyorr bakıyorumda %70 kiloluyuz 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 73 faciayım yaaa

ayyyy tatlım ya bu saçmalık olabilir ancak.zayıf tombul okumuş cahil bunun bir katagorisi
yok bebemmmm...hiçte facia deil hayatımmmmm..önce vajiyi sonra kiloları yenicezz....
karamsarlığı bırakalımmmm canımmmm benimmmm...

cnm hoşgeldin reglin bitmedimi kız hala??

ben 10 dkk dışarı çıkıom ben gelene kadar kudurmayın sonra okuyamıommm

kız nereye gidiyosun kız zilli ...

dün gece geç saatlerde okumuştum yaşadıklarını çok üzülmüştüm herşeyin düzeldiğine çok sevindim canım herşey düzelir mutluluğun daim olsun

teşekkür ederim bitanem venüstenim şarkı için

dinledinmi bebişim ? rica ederim :13:

anacım sen tamamını alsanda inanmayacan zaten...eşin oldu diyorsa olmuştur yawrum hem bekle dedim bende sana zaten hemen çıkarma öyle kal bebişim senin artık gidecek yolun kalmamış sen yolun yarısını geçmişsin orada durup soluklansan vaji falan kalmayacak kuşum

kızlarr hep kilolu olanlar mı vajili oluyorr bakıyorumda %70 kiloluyuz 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 73 faciayım yaaa

bişey olmaz yawwww vajiyi yenince eritirsiniz balım

hiç boşuna bahane bulma leynnnn o kadar dil döktük boşunamı anacım korkacak bişey yok dene en azından belki hemencecik oluverecek aaaaa kendini niye olumuz şartlandırıyorsunki ????

cnm ne oldu anlamadım ben yaptınızmı ona mı inanmıyorsunuz ??????

yok cnm vajiden diil o evlenince alnıyor kg normal verirsiniz artıkın

merhaba tatlım yanma kasmaktan olabilir dün çok kastım demişsinya kaşıntı fakan varmı mantarda olabilirsin dene bakalım egz. yine yanma olursa dr. git yada krem falan kullanmısmıydın ??

meraba prensez seninle daha tanisamadik ama ben sana dün gece mesasa yazdim okudunmu 1.de agrin varsa muma ara ver parmak yap kendini gasa getir baskalari yapiyorda ben niye yapamayim de

canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım

tatlım sakın haaaa sakın ertelemiyosun hep bu erteleme hastalığı yüzünden onca zaman kaybettik yıprandık eşlerimizle aramızda problemler çıktı. artık birazda mutlu olmak için çaba gösterelim nolur tatlım sakın beyninin sana oyun oynamasına izin verme. mumdan önce bi kaç kez kulak çubuğu dene rahat olunca geç muma tatlım. ben şok olmuştum kulak çubuğunu ilk yaptığımda demekki içimde bir yol var demiştim. bende hemen hemen seninle aynı durumdayım şuan regl yüzünden egzersiz yapamıyorum ama sen sakın erteleme arkadaşım

ya şu tamponu ben de çok merak ediyorum bi zararı bişeyi var mı acaba ya da hiç dışarı bişey çıkmıyo mu?hiç bilgim yok bu konuda var mı kullanan aranızda?rahatsa ben de onu kullanayım ya pedler çok rahatsız edici

bravo cnmcm tamponu taktıysan sen bu işi başardın bebişim halay yakındrı reglin bitince maşallah ayyyy çok sevindim cnmcm ya valla ... bende tampon hiç kullanmadım nasıl olurki pedler banada alerji yapıyor ama tamponun sürekli kalması zararlı diilmi kanın akmasını önlüyorya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…