- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.541
Sibel Tüzün - Malasef sen beni bilmezsinbi msn in olduğunu hatırsan şu anda dinliyor olurdun zilli zarife :90::90::90::90:
20,5 da evlendim işte ama hiç demedim geç evlenseydim diye doğru insanı bulunca insana her yaş doğru geliyohımmmmm kıs 19 damı evlendinnn acelen neydi leynnnnnn
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kızlar yine maşşallahınız var yaaaaaaaa nazar değmesin sizeeeeeee. bu aralar pek giremedim ama fırsat buldukça bakmaya çalıştım. özümcüm durumunu çok merak ediyorum tatlım hayırlısıysa hamiş olursun inşallah. eminecim barıştığınıza çoooookkkkk sevindim canım, bilgenm de yenmiş onuda terik ederim darısı başımıza inşallaaaaaahhhhhhh
şarkıyı kabul etsenize ayollll son günlerdeki faworimmmm
kızlarr hep kilolu olanlar mı vajili oluyorr bakıyorumda %70 kiloluyuz 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 73 faciayım yaaa
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kızlar yine maşşallahınız var yaaaaaaaa nazar değmesin sizeeeeeee. bu aralar pek giremedim ama fırsat buldukça bakmaya çalıştım. özümcüm durumunu çok merak ediyorum tatlım hayırlısıysa hamiş olursun inşallah. eminecim barıştığınıza çoooookkkkk sevindim canım, bilgenm de yenmiş onuda terik ederim darısı başımıza inşallaaaaaahhhhhhh
ben 10 dkk dışarı çıkıom ben gelene kadar kudurmayın sonra okuyamıommm
mrb. arkadaşlar nasılsınız?ben bugün egzersiz yapmaktan korkuyorum türlü iş icat ettim kendime yapmamak için sanki hala yanıyo dünkündende fazla korkuyorum nası mum yapcam ben şimcik yabugüz ara wersem olmazmıki?
teşekkür ederim bitanem venüstenim şarkı için
venüz kuzum ben yslandim dün gec.1.saatta msn.de konusmustum dün aksam esimle tekrar konustuk bana sen devam etseydin oluyodu ben b.. tim dedi ben yalanci dedim beni teseeli etmek icin söylüyon dedim hayir dedi ben hissediyodum ay kendime inanamiyom o.bana inamiyor ama önüm.de daha cok yol var
kızlarr hep kilolu olanlar mı vajili oluyorr bakıyorumda %70 kiloluyuz 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 73 faciayım yaaa
mrb. arkadaşlar nasılsınız?ben bugün egzersiz yapmaktan korkuyorum türlü iş icat ettim kendime yapmamak için sanki hala yanıyo dünkündende fazla korkuyorum nası mum yapcam ben şimcik yabugüz ara wersem olmazmıki?
cnm hoşgeldin reglin bitmedimi kız hala??
bitmedi daha güzelim 2 günüm var. sen nasılsın neler yapıon?
cnm ne oldu anlamadım ben yaptınızmı ona mı inanmıyorsunuz ??????venüz kuzum ben yslandim dün gec.1.saatta msn.de konusmustum dün aksam esimle tekrar konustuk bana sen devam etseydin oluyodu ben b.. tim dedi ben yalanci dedim beni teseeli etmek icin söylüyon dedim hayir dedi ben hissediyodum ay kendime inanamiyom o.bana inamiyor ama önüm.de daha cok yol var
yok cnm vajiden diil o evlenince alnıyor kg normal verirsiniz artıkınkızlarr hep kilolu olanlar mı vajili oluyorr bakıyorumda %70 kiloluyuz 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 73 faciayım yaaa
merhaba tatlım yanma kasmaktan olabilir dün çok kastım demişsinya kaşıntı fakan varmı mantarda olabilirsin dene bakalım egz. yine yanma olursa dr. git yada krem falan kullanmısmıydın ??mrb. arkadaşlar nasılsınız?ben bugün egzersiz yapmaktan korkuyorum türlü iş icat ettim kendime yapmamak için sanki hala yanıyo dünkündende fazla korkuyorum nası mum yapcam ben şimcik yabugüz ara wersem olmazmıki?
canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım
cnm hoşgeldin reglin bitmedimi kız hala??
bitmedi daha güzelim 2 günüm var. sen nasılsın neler yapıon?
maşallah yavrus senin kaç gün sürüyor...
canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?