- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.521
ben yeni gördüm tatlımmmmm....
varmıydı hep bilemiyorummmmm....
face girerdimmmmm hep şimcik hep burdayımmmmm....
gebelik testi bile ne zormuş yaw oraya işe buraya işe2,5 saat sonra sendeyiz şeker ben yetişirim o saate
hiç sağına soluna bakmıon bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız avatarında çok alem yaw koptum valla
leynnnnn çiş muhabbetinden pohaçaya geçiş yapılırmı hiç ayyyyyyyy
napım özüm hem çiş muahbbeti yaptı hemde yemek bende cvp verdim kabak pana mı patladı
yeni eklenmiş bebişim daha önce vardı ama kaldırmışlardı inşallah tekrar kaldırmazlar gereksiz msjlar kalkar en azından ortadan
bende girmez oldum hiç face kk sayesindeeskiden vardı beğen butonu ama sonradan kaldırmışlardı yine koymuşlar iyi olmuşben de face girmez oldum topik sayesinde
püfffffffffffff poaçayı da çok severimmmm hele evde yapılanıııı....
iş güç var şekerimmmmm canımı istetdin yawwwwwwwwwwww
aaa hiç aklıma gelmemiştiiiiama eşim oturaklı tuvaleti kullanmama kısıooo adam çişime bile karışıoo yaaaaaa
kız özüm ii çıldırıyon bazen
kız özüm ii çıldırıyon bazen
kız tuvaletine niye karışıyo bee alemsiniz valla
hakkaten he ne karısıyor kız gerçi etrafa sıçramasın diye tutup bırakyorsunya kegel iyi oluyor ozaman
bazen mi??kız bu hep böyle çatlak:84:
Söz büyüdür.
Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.
Bugüne kadar kim bilir size neler söylendi? Sadece öyle söylendi diye hiç denemeden, farkında bile olmadan kabul ettiğiniz kim bilir neler var? Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir "siz" yaratmak istediğiniz. Hayal ettiğiniz yeni sizi yaratırken, kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, sabah kalkar kalkmaz aynaya bakarak sık sık yüksek sesle tekrar edin. Ödev verilmiş bir ilkokul çocuğu gibi sayfalar dolusu yazın. Yazı evrenle yaptığınız bir sözleşmedir.
Kendi olumlama cümlelerinizi yazmak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:
1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.
2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibim dediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.
3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.
4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.
5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun. Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.
6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.
7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye başlıyorum, kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.
Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.
Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.
Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin. Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz. Bu süreçte bir yaşam koçundan da destek alabilirsiniz.
Yazan: Hakan Arabacıoğlu
saol canım amin inşallah belkide daha kıymet bilirz bundna sonra...canımm ya çok duygulandımm okurken yemn ederimm . çok sevndmm barışmanıza. hepimiz böle durumlara gelebiliyoruz ama atlattınız ya çok şükür bu rahasızlığıda atlatacaksınız Allahın izni ile.
biraz sinirlilik hali oluyor hepimizde gerilmişsiniz belliki ama geçti gitti bitti bundan sonra ikiniz içinde çok güzel günler olur inşallah
egzersizlerde bencede parmakla yapma çünkü regl sırasında mikrop kapma olasılığı varmış. tampon çok iyi fikir gerçekten
zaten hep ilk ben barışırım ama o da saolsun hiç geri çevirmez arada o ilk barıştı mı ben naz yaparım o kadar da olsun ama dimi evet iyiki burayı buldum egzersizleri yapıyordum ama öylesine şimdi zor bekliyorum eve gidip yapayım diye :)oyyyy oyyy kız valla ağlatcaksın adamı hee:85:bu kadar seviyosunuz işte birbirinizi sahip çıkın sevginize.sevgi kolay mı bulunuyo?bi de erkeklere erkeksen şunu yaparsın bunu yaparsın muhabbeti yapmıycaksın hiçbi erkek kaldıramıyo bunu.ha ben de yapıyorum zaman zaman ama sonra da kendimi affettirmek için binbir takla atıyorum.sonuçta eşim bana hiç demedi bugüne kadar kadınlık görevini yerine getirmiyosun diye.biz vaji yüzünden fazla gergin fazla sinirli oluyoruz eşimizden çıkartıyoruz bunun hıncını da.adam seni sevmese bekler miydi 5 yıl.hem o kadar da inatçı olma bakiym sen erkekler zaten hep ilk adımı bizden beklerler gurur yapmayın hiçbişeyi ya 3 günlük dünya değer mi hiç birbirinizi üzmeyehem sen parmak egsersizi de yapabiliyosun bu demek oluyo ki başarıya çok yakınsın.egsersizden haberi olmayan burdan haberi olmayan kimbilir kaç kişi var?sen şimdi bu mutlulukla daha bi hırsla yap egsersizlerini bir an önce 2.balayı şart size Allah mutluluğunuzu bi daha bozmasın inşallah canm
sizleri tanıdıktan sonra güvenim o kadar geldi ki anlatamam nerdeydiniz şimdiye kadar...?sabırsızlanman güzel birşey canımcım aferin sana demekki çok yaklaştın olalaaa inşallahbaşaracaksın merak etme 2 parmak sonrası daha kolay oluyor canımcım. bende regliyken burayı bulmuatum ve tüm sayfaları okumustum kafamada koymustum egz. yaptım en son p...boyutunu aldım 2 gün ve sonrasında p... ilk denememde oldu ... kendine güven olacak canımcım ...halay yakındır olalalaa.
saol canım amin inşallahtatlım barışmanıza çok sevindim inşallah herkes en kısa zamanda yener
haklısın benim ablamlar bile anlamıyor yaşamadıkları için nasıl yapamıyosun yaa diyolar şımarıklık zannediyolaremine için bende çok üzülüyorum bu problemi yaşayıp da ayrılmayı düşünmeyen yok ki bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ama eşimi çok sevdiğim için vazgeçtim eşlerimizin bizi anlamasını bekleyemeyiz bizi kadınlar bile anlamıyor ki erkekler anlasın..
saol canım yaşayamam ben onsuz ona sarılmadan tenini hissetmeden nasıl geçer günlerim...sürekli seni takip ettim tanımadığım insanlar diyorsun ya derdimiz aynı, aynı şeyleri yaşıyoruz. çok sevindim senin adına bir daha lafını bile etmeyin eşinin eve gelmesini dört gözle bekledin ya hayatından tamamen çıksa ne yapacaksın eşinin seni anlamasını bekleme
açıkcası ben beklemiyorum onların dürtüleri farklı
nasıl olmuş bende anlamadım halbuki beğenmedim hiç yazdıkalrınıkıssss ne bilemmmm ben yazmışım misal emine beğenmiş bana bildirim gelmiş
o nasıl olmuşşşş merak ettim leynnnnnnnn !!!!!!
öğretin leynnnnn..allaaa alllaaaaa....
avatarımııııııkadının yaptının aynısını eşime yapcem ben töbe töbeeeeee
eminee kısss sen kaç yaşındaydın ve ne kadarlık evliydinnnn
85 doğumluyum 26 yaniOcakta 5 sene bitti 6dan giidyoruz işte
şarkıyı kabul etsenize ayollll son günlerdeki faworimmmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kızlar yine maşşallahınız var yaaaaaaaa nazar değmesin sizeeeeeee. Bu aralar pek giremedim ama fırsat buldukça bakmaya çalıştım. özümcüm durumunu çok merak ediyorum tatlım hayırlısıysa hamiş olursun inşallah. Eminecim barıştığınıza çoooookkkkk sevindim canım, bilgenm de yenmiş onuda terik ederim darısı başımıza inşallaaaaaahhhhhhh
burayada yaz kısss hangi sarkıcı sarkısı ne biizede söleee bulalım dinliyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?