Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

frd canım bol şans diliyorum sana bu gece.gerçi bugün olmasa da sen haftasonuna halledersin bu işi çünkü beyninde bitirmişsin olayı en önemlisi de bu zaten.Allah yardımcınız olsun tatlım

günaydın kızlar hani daha kimse uyanmamıs

günaydın canım ben bugün erkenden uyandım yarın kociş evde bugün çalışıyım erkenden yarın kocişle deneriz dedim tam herşeyi hazırladım bi baktım süprizzzzz
ay daha pazar pzt diye bekliyodum grip olunca o ağrılarla karıştı ağrısı gerçi Allaha şükür pekte olmaz ağrıda offffffffff tembel bi yapayım der ondada

bu arada hep çalışanlar var sanırım kolay gelsin kızlar hadi kahvaltı hazırlayayım toplaşıp gelin ekmek te alın sıcacık olsun ama

sana da aferin sekerim erken kalkan yol alır demiş atalarımız
sen cayı demle ben alırım ekmekleri

sağol bebişim çok açımmmmmm sıcak sıcak poaçalarım var çayda taze siz gelin walla

afferin sana canım. ama iş başında uyuma sakın ha mazallah patrona yakalanırsın felan

patron c.tesi hayatta gelmez

herkese günaydınlarrrrrr....

dicektimmmm ama aşağıda kimse yok .... topikte bi ben varımmmm....herkes uykuda.....

neysemmmm gününüz aydın......gönlünüz şen olsunnnn şekerlerimmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…