- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.201
iyi akşamlar canım yok bende baktım bugün geçmişe
şimdilik haber yok ama çok yakın gibi haftasonu patlıcak inşallah bombalar
inşallah canım yaaa.....bi kaç gündür giremedim işler yüzünden ama aklımdan çıkmıo kızlar yaaaa:2::2::2:
herkese iyi geceler ben deneme yapmaya gidiyorum
yok canım evimiz müstakilde bahçemiz var...hobi bahcenız mı var canım
cnm p... boyutunda aparatı kasılma olmadan yaptıgında p...olur p... bakma aparat gibi düşünüpğ aparatı aldıgın poz. yap olacaktır merak etme p... öncesi egz.yap cnmcm esnesin iyice cok rahat olur merak etme yaklaştın cncmcmmerhaba arkadaşlar reglim bitmişti dün,bugün egzersizlere başladım.önce eski mumla (şu beyaz normal mum) 2-3 defa denedim. ve sonra büyük muma geçtim. şu beyaz mumların büyüklerinden. yarıya kadar giriyordu sonrasında acı ve yanma.çıkarıyorum tekrar ,gene yarısına kadar giriyor.şu ortada bir yerde zor bir kısım varya ordan geçmedi bi türlü.baya bi uğraştım hırs yaptım.ıkındım ve sonunda girdiçıkardım ,tekrar yaptım oldu. git gel yaptım biraz. akşamda eşimle denedik bu defa p...... kesin olucak dedim ama yine tam olmadı ya :84: :84:
ya merak ediyorum başaran arkadaşlar büyük mum olduktan sonra kaç defa daha denemeden sonra p...... yapabilirim,sizin nasıl oldu.büyük mumu daha bugün ilk defa aldım sonuna kadar.daha yeni diye mi p....... olmadı bugün.
valla nerdeki bu kızkızlar bi yandan ütü yapıyorum sayfa açık hemen cevap veremesemde sonra baktığımda görürüm leynnnnn o kadar taze gelin çıkardık birinizde yardıma gelin uleynnnnnnnnn öldüm burda yorgunluktannnn
kıyamam cana
bu arada sera7 gören duyan bilen varmı ne zamandır yok bilgisi olan varmı ?
yavaş yavaş yap cnmcm zamanla alışacak...ya kızlar bu egzersiz yaparken git gel yapıyoruz diyorsunuz ya,nasıl yapıyorsunuz hızlı hızlı mı yoksa yavaş mı? ben de git gel yapıyorum ama hızlı yapamıyorum yavaş yavaş yapıyorum.
günaydın kızlar hani daha kimse uyanmamıs
günaydın kızlar hani daha kimse uyanmamıs
günaydın bebişim ben uyandım işe bilem geldimama çok uykum warrrrr tam uku havası var dışarda
günaydın canım ben bugün erkenden uyandım yarın kociş evde bugün çalışıyım erkenden yarın kocişle deneriz dedim tam herşeyi hazırladım bi baktım süprizzzzz
ay daha pazar pzt diye bekliyodum grip olunca o ağrılarla karıştı ağrısı gerçi Allaha şükür pekte olmaz ağrıda offffffffff tembel bi yapayım der ondada
bu arada hep çalışanlar var sanırım kolay gelsin kızlar hadi kahvaltı hazırlayayım toplaşıp gelin ekmek te alın sıcacık olsun ama
günaydın canım ben bugün erkenden uyandım yarın kociş evde bugün çalışıyım erkenden yarın kocişle deneriz dedim tam herşeyi hazırladım bi baktım süprizzzzz
ay daha pazar pzt diye bekliyodum grip olunca o ağrılarla karıştı ağrısı gerçi Allaha şükür pekte olmaz ağrıda offffffffff tembel bi yapayım der ondada
bu arada hep çalışanlar var sanırım kolay gelsin kızlar hadi kahvaltı hazırlayayım toplaşıp gelin ekmek te alın sıcacık olsun ama
afferin sana canım. ama iş başında uyuma sakın hamazallah patrona yakalanırsın felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?