Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman napcan bacım ısı delılıge vurmak lazım yoksa bu hayatın dertlerı bıter mı beaemın olun vajınusmus en cozumlu olanı bunu yapamazken anlamıyorsun ama cozum saglanınca gozunde basıtlesıyo

merhaba
ben ben msj yazamıyorum
bugün başladım tam o sırada annem geldi bıraktım birazdan tekrar deneyeceğim ben bacaklarımı falan açıyorum ama egz sırasında çok geriliyorum...

canlarım ben kacıyom benım adam mac ızlemeye gıderken bılgısayarın basındaydım bırazdan gelecek hala burdaydım cenem dustu bugun valla ama ınsallah bırazda olsa yardımcı olup rahatlatabılmısımdır oyleyse ne mutlu bana.kızlar bana dua edın esım yarın sperm tahlılı yaptırcak ınsallah sonuc guzel cıkar kontrol amaclı yaptırıyor

ya kızlar bu egzersiz yaparken git gel yapıyoruz diyorsunuz ya,nasıl yapıyorsunuz hızlı hızlı mı yoksa yavaş mı? ben de git gel yapıyorum ama hızlı yapamıyorum yavaş yavaş yapıyorum.

merhaba
ben ben msj yazamıyorum
bugün başladım tam o sırada annem geldi bıraktım birazdan tekrar deneyeceğim ben bacaklarımı falan açıyorum ama egz sırasında çok geriliyorum...

merhaba;

yaptıkça o gerilmeyide yeniyorsun emin ol. mum mu denemiştiniz .

başta başlamadan vajiyi elinizle 5 dakika falan tutarsanız gerilmenizide önleyecektir. direk denemek geriyor insanı biraz.

kendinizi rahat bırakmaya çalışın bişey olmıcak deyn kendi kendinize sadece deniyorsunuz nede olsa.. kafanızı başka yerlere vermeye çalışırsanız akıl orda olmayınca daha rahat oluyor. mesela tvye falan bakın başka şeyler düşünün falan ..

olur canım ınsallah zamanı var demekkı bu kadarı oldu ya gerısı gelır nasılsa bıde gıtgel olayı bırazda pozısyonla alakalı gıtgelın en az yapılabıldıgı bence uste esıne dönuk olan ben hıc yapamamıstım klasık yontem yanı esın uste oldugu en rahat onda oluyor

iyi geceler
bizde sperm problemi de var bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah sizde de çıkmaz iyi geceler

ya kızlar bu egzersiz yaparken git gel yapıyoruz diyorsunuz ya,nasıl yapıyorsunuz hızlı hızlı mı yoksa yavaş mı? ben de git gel yapıyorum ama hızlı yapamıyorum yavaş yavaş yapıyorum.

alışacaksındr canm ilklerde yavaş oluo ama sonra vaji kendini bırakıyoor ve anlamadan oluo

sonrasındada zevk almaya başlanıyormuş ve sen hızlanıyorsun o zamanda

iyi geceler canım sağolasın bilgilerin için. benim de eşim dün yaptırdı,süper çıkmış,doktor çok iyi demiş sizinki öyle olur umarım

Evet galiba öle daha rahat olcak, sana da yarın için bollllll şanslar inşallah güzel haberler olur sizin için allah gönşünüze göre versin.

inşallah canım dualarımızdasınn ..

hayırlı geceleeer .. görüşmek üzeeree

nerde yaptırcaksınız canım bızım ılk deneme eurofertılde oldu bende konyadayım

tıp fakültesinde hüseyin görkemli
onu tavsiye ettiler ama bilmiyorum başka bir bölümden bir asistan tavsiye etti benim eşimde varikosel var ve spermlerde hareketlilik yok ameliyat olmaya gittik tavsiye eden asistndada aynı problem varmış gidin tüp bebek yaptırın dedi prof iyi dedi olacak olana olur olmayacak olanada olmaz der dediler inşallah olur

ınsallah canım ya ne bıleyım bende nette arastırdım oraya gıttık bakalım yaza bı daha denıyecegız benım esım 4,5 sene once oldu amelıyat sonrasında sayı yukseldı ama son 1-2 yıldır tekrar dusmeye basladı bızde korkuyoruz tekrar mı ettı dıye bazen tekrar edıyormus amelıyata ragmen

eurofertil lede görüşmüştüm ben eşim 3 yıldır çalışıyor o yüzden devlet karşılamıyor bizim tedavimizi ondan dolayı devlet hastanesinde deneyim dedim. benden smear testi yaptırmamı falan istediler anesteziyle zor yaptırdım
tek korkum tıp da anestezi yapmadan yapılıyormuş işlemler bu vajinismus karşımıza burada da çıktı........

o yüzden dediler beklemeyin madem çocuk istiyorsunuz tüp bebek yaptırın beklemeyin dediler ben başlayım memnun kalırsam sana söylerim eğer zamanın varsa işlemi bana anlatırmısın nele yapılacak

anestezı yapılmadan tedavı cok zor oluyor sana tavsıyem vajıyı yen oyle yaptır egzersıze basladıysan en gec 1 aya halledersın bunu yapmıs bırı olarak soyluyorum vajınusla tup bebek tedavısı tam bır ıskenceye dönuyor benım alttan muayene 3 kere uyusturmadan oldu öldüm resmen sonrakılere uyutarak yaptılar onlarda pes ettıler benım bagırmalarıma. anestezıye ek ucret alıyorlar transfer 20 dk ıslem mesele uyuttukları ıcın 200 tl aldılar dıger kadınların uyutulmadan oluyormus bu ıslem yumurta toplama zaten herkeste anestezı oluyor. yınede sen bılırsın

aslında haklısın ama yaşım geçiyor anestezi olmadan hayatta işlem yaptıramam rica edeceğim yapmazsa yaptırmam inşallah ilaç tedavisi oluyor ya o sırada yenerim birde bende bir problem yok çocuk için öyle dedi dr aşılama yaparlarsa o daha kolaymış sanırım bana adetin 2. günü gel dediler daha dr görüşemedik ne söyleyecek bilmiyorum sende neden olmadı söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…