Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız bugün serenim ceylanım yaptıya ütü ben de ona verdim e ben evini temizlicem sende tozları alırsın oda bizi ütüler

kız fırıncı kim kimi ütülemiş ben hiç bişey anlamadım leynnnn ogöüs ne öyle kafam kadar uleynnnnn sen naptın terlikçi hiç egzersizden bahsetmiyon bakıyorumda

slm kızlar nasılsınzı ben ara vermek zorunda kaldım egzersize..bitsede devam etsem yaptıkça yapasım geliyor:)))))))))

reglmisin bebişim niye ara verdin tam kıvamını bulmuştun yawwww

bende onu merak ediyom msnide yok heralde kimsede bi ara geldi gitti gene özelden yazdım ama

inşallah gelir .. naptı acaba :44:

evet reglyim ne olacaksa bakalım..inşallah bitince olur bende bazen üstte bazen altta deniyordum ama ya bizde de meselap.... kayıyo giibi oluyo o kısmı aşamadık bi türlü

canım jeli kendine ve eşine sen sür senin elin jelli olduğu için kayar eşinin elini jelsiz o tam vaji girişine yerleştirsin açısını bulamayıncada kayar tam oraya yerleştirince sen oturcan zaten üstüne o giriş kapısına dayanacak başı gircek biraz daha içe doğru kasmanı kontrol et yarıdan fazlası içine girince git gel yapki ereksiyon kaybolmasın ama zamanla deneye dneye bununda kolayını bulursunuz bebişim hadi bakalım reglini bekleyeim

evet reglyim ne olacaksa bakalım..inşallah bitince olur bende bazen üstte bazen altta deniyordum ama ya bizde de meselap.... kayıyo giibi oluyo o kısmı aşamadık bi türlü

evet bizdede oluyordu o ne kadarını alıyorsun içine . ben başını alırken hep kayıyordu birtürlü tutamıodum

sonra eşime bıraktım o tuttu hep biraz ilerletnce zaten kaymıo fazla tutuo :)

canım yön bulma konusunda kendı parmagın ıse yarıyor parmagının hangı yone kaydıgını gorunce anlıyorsun yonu aynı sekılde esınde kendı parmagıyla yapıp yonu ıyıce ogrensın. yonu dırek gıtmıyor once asagıya dogru egım gosterıyor sonra ılerı gıdıyor zaten netten vajınanın resmıne bakarsan gırıs asagıya egımlı

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bide benim vaji de kızrıklık ve yanma var nedendir ki acep,çok mu yüklendim bugün acaba ya kötü bişiy olmasın,sizlerde de oldu mu?

evet genelde herkeste oluyor bu durum bende de oldu ozellıkle mum egzersızıne gecınce oldu kalınlastırdıkca da artmıstı,delı vajı ıste nolcak bısey gırıyo ya ılla sorun cıkaracak
bı de benım yanmalar artınca egzersız yaparken yanı mumu sokarken esım bı yandanda üflüyordu orasının yanması azalsın dıye kızzzzzzzzzzzz bugun performansım ıyı valla kendımı cok delı gordum

deliyim, delisin, deliyiz :) delirin gariii

ya ben parmağımla hiç yapmadım tuhaf geliyor bana .mumla alışamazmıyım ki?

emla falan kullanıyomuydun.

enfeksiyonmu kaptın acaba :44:

yanma olması normalmişde bende de oluodu arada yanma.

yok kullanmıyodum ultrason jeli kullanıyorum sadece.

ha ha ha güzel yöntemmiş eşimi çağırıyım bende üflesin

parmak hıssetmek acısından ıyı oluyor ama tabıkı mumla deneme yanılmayla ogrenılır nıye olmasın canım ogrenınde hangısıyle olursa olsun
uflesın tabı kız hem atesınıde alır serın serın kuduruklar sızı

mumlada alışırsın canm parmak yapamayıp mumla başaranlarda var yada dilatörlerle.

midyenin dediği gibi parmak orayı keşfetmek adına faydalı oluyor ama illa onunla olacak die bişey yoktur

naptın cıcım alıstın mı taze gelıncık

yok be güzelim tam alıştım sayılmaz p...si almasına alıyorum da şu gitgeli tam yapamadım. araya regl girdi bi de bakalım artık yavaş yavaş olcak heralde arada mumla da çalışmaya devam ediyorum iyice genişlesin diye. Ne yapalım yavaş yavaş olcak inşallah buna da şükür. Sen alışmışsın okuduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…