- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.161
slm kızlar nasılsınzı ben ara vermek zorunda kaldım egzersize..bitsede devam etsem yaptıkça yapasım geliyor:)))))))))
kız bugün serenim ceylanım yaptıya ütü ben de ona verdim e ben evini temizlicem sende tozları alırsın oda bizi ütüler
slm kızlar nasılsınzı ben ara vermek zorunda kaldım egzersize..bitsede devam etsem yaptıkça yapasım geliyor:)))))))))
kızlar bi yandan ütü yapıyorum sayfa açık hemen cevap veremesemde sonra baktığımda görürüm leynnnnn o kadar taze gelin çıkardık birinizde yardıma gelin uleynnnnnnnnn öldüm burda yorgunluktannnn
bu arada sera7 gören duyan bilen varmı ne zamandır yok bilgisi olan varmı ?
kız fırıncı kim kimi ütülemiş ben hiç bişey anlamadım leynnnn ogöüs ne öyle kafam kadar uleynnnnnsen naptın terlikçi hiç egzersizden bahsetmiyon bakıyorumda
oncağazlar inip şişecek sakızla birlikte güya ama bende hareket etmedi
ama ben hastayım aşağı bakınca başım dönüyomazeret çok ya ama gribim ben başta iyiydim güya şimdi kötü yarın denerim inşallah
ay hiç dayak yemedim derken zopaya da alıştım :26:
evet reglyim ne olacaksa bakalım..inşallah bitince olur bende bazen üstte bazen altta deniyordum ama ya bizde de meselap.... kayıyo giibi oluyo o kısmı aşamadık bi türlü
evet reglyim ne olacaksa bakalım..inşallah bitince olur bende bazen üstte bazen altta deniyordum ama ya bizde de meselap.... kayıyo giibi oluyo o kısmı aşamadık bi türlü
ayyyy çokgüldüm Allah'ta seni güldürsün canım benim .evet doğru yöne yapması önemli ama ben bile tam olarak bilemiyorum yönünü, mumla yaprken 2. 3. denemede buluyorum. ama penisi benn ayarlamadığım için bilemiyorum doğru yöne mi yapıyo.
ya arkadaşlar bide benim vaji de kızrıklık ve yanma var nedendir ki acep,çok mu yüklendim bugün acabaya kötü bişiy olmasın,sizlerde de oldu mu?
ya arkadaşlar bide benim vaji de kızrıklık ve yanma var nedendir ki acep,çok mu yüklendim bugün acabaya kötü bişiy olmasın,sizlerde de oldu mu?
evet genelde herkeste oluyor bu durum bende de oldu ozellıkle mum egzersızıne gecınce oldu kalınlastırdıkca da artmıstı,delı vajı ıste nolcak bısey gırıyo ya ılla sorun cıkaracak
bı de benım yanmalar artınca egzersız yaparken yanı mumu sokarken esım bı yandanda üflüyordu orasının yanması azalsın dıye kızzzzzzzzzzzz bugun performansım ıyı valla kendımı cok delı gordum
canım yön bulma konusunda kendı parmagın ıse yarıyor parmagının hangı yone kaydıgını gorunce anlıyorsun yonu aynı sekılde esınde kendı parmagıyla yapıp yonu ıyıce ogrensın. yonu dırek gıtmıyor once asagıya dogru egım gosterıyor sonra ılerı gıdıyor zaten netten vajınanın resmıne bakarsan gırıs asagıya egımlı
emla falan kullanıyomuydun.
enfeksiyonmu kaptın acaba :44:
yanma olması normalmişde bende de oluodu arada yanma.
ha ha ha güzel yöntemmiş eşimi çağırıyım bende üflesinevet genelde herkeste oluyor bu durum bende de oldu ozellıkle mum egzersızıne gecınce oldu kalınlastırdıkca da artmıstı,delı vajı ıste nolcak bısey gırıyo ya ılla sorun cıkaracak
bı de benım yanmalar artınca egzersız yaparken yanı mumu sokarken esım bı yandanda üflüyordu orasının yanması azalsın dıye kızzzzzzzzzzzz bugun performansım ıyı valla kendımı cok delı gordum
deliyim, delisin, deliyiz :) delirin gariii
ya ben parmağımla hiç yapmadım tuhaf geliyor bana .mumla alışamazmıyım ki?
yok kullanmıyodum ultrason jeli kullanıyorum sadece.
ha ha ha güzel yöntemmiş eşimi çağırıyım bende üflesin
ya ben parmağımla hiç yapmadım tuhaf geliyor bana .mumla alışamazmıyım ki?
yok kullanmıyodum ultrason jeli kullanıyorum sadece.
ha ha ha güzel yöntemmiş eşimi çağırıyım bende üflesin
parmak hıssetmek acısından ıyı oluyor ama tabıkı mumla deneme yanılmayla ogrenılır nıye olmasın canım ogrenınde hangısıyle olursa olsun
uflesın tabı kız hem atesınıde alır serın serın kuduruklar sızı
ya hele bi hayırlısıyla tam yapalım da kuduracaz tabi Allah'ın izniylen
naptın cıcım alıstın mı taze gelıncık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?