- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.281
kız sen de mi başardın niye söylemiyosun ayol şurda çoşalım altı üstü boşver olduysa olmuştur.ben 1,5 aydır hala inanamıyorum senin inanamaman çok normal canım patlatsana şurdan bi BAŞARDIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM yaw
BAŞARDIM tatlımBAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Halaya devam
3.4.kere olsun esim yapsim o.zaman inanicam.1.de istedigim gibi gecmedi ondan bu.hevessiz halim. esim.den yana dertliyim odun gibi kendimi acinacak halde hissediyom aman beni bosver senin zaferini kutlayalim
3.4.kere olsun esim yapsim o.zaman inanicam.1.de istedigim gibi gecmedi ondan bu.hevessiz halim. esim.den yana dertliyim odun gibi kendimi acinacak halde hissediyom aman beni bosver senin zaferini kutlayalim
Halaya devam
tebrikler :) darısı bizlerin başına bu gece ki deneme olmazsa bende egzersizlere başlıycam artık kararlıyım eşim bu gecede deneyelim olmazsa egzersizlere başla dedi bizede dua edin bu iş olsun bitsin artık bizde kadın olalım
tebrikler :) darısı bizlerin başına bu gece ki deneme olmazsa bende egzersizlere başlıycam artık kararlıyım eşim bu gecede deneyelim olmazsa egzersizlere başla dedi bizede dua edin bu iş olsun bitsin artık bizde kadın olalım
Halaya devam
canım boşver sen o odunu sen yenmişsin ve büyük bi yük omuzlarından kalkmışya senin ki 10 yıllık odun baz biz 3buçuk yılda odunuz napalım odun modun sevdik katlandık onlarda bize bu gün odun olur yarın çiçek açar kız yaz geliyo düzelir senin odun da
inşallah olur cnm. ama olmazsa da sakıın üzülme. egzersile çok kısa sürede oluyo gerçekten.
benim durumumu okursan geçmiş sayfalarda, çok ii anlarsın ne demek istediğimi.
4 gün egzersiz yaptım. ama aksatmadan, hakkını vererek, inanarak hatta kendi beynimle inatlaşarak .
dün gece 5. gündü.
5 gün yaa, gerçekten pişmanım şimdi daha önce uğraşmadığıma.
inanamayıp eşime sorduğumda "gerçekten oldu dimi" diye bana dediki "aşkım çalıştın ve başardın işte, oldu tabi hemde çok güzel oldu" :)
kısacası işin sırrı : İnanmak, Çalışmak , kendine güvenmek...
innnşallah canımm. buradaki herkes dualarımızda. inşallah başarırsın
olmazsa sakın üzülme
biliyorsunn çaresini bol şanslar canım
Darısı senin başına cnm. bugün olmazsa emin ol çok yakın zamanda başarabilirsin...
bende istiyorum ay 111 e de geliyoz ama hastayım ben offff rüyamda çıkmıcak şimdi venüste dövcek tembel tembel yatarsan deyi jasmin ben yenersem bunu kendi adım da istiyorummm
ne güzel Rabbim mutluluğununuzu Daim etsin en kısa zamanda bebiş haberlerinizide alalım inşallah :) ayy 5.gün sonunda oldu bitti yani birden başlayasım geldi egzersizlere kısa bi sürede bitmiş.hiç deneme yapmadan başlasammı acaba birde kullandığınız aparatlara streçmi sarıyorsunuz yani ben kulak çöpüyle başlıycam streçe sarıp bolca jelleyip yapıcam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?