- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.261
ya dediğin gibi ters oturdum 2 cm falan aldım her denemede ancak o kadar girdi yani bi kere değil 5-6 kez sonra belim tutuldu artık yoruldumkocamada acıdım tabi her zamanki gibi devam etti
canım kızlık zarına baskıyı hissetmessin o kastıgın için oluşan duvar gibi yer değdiğin parmak egz. bunu aşıyoruz zatn kasmamayı ögreniyoruz. şimdi öncelikle egz.yaparken p... denemiyoruz dr. bunu yasaklıyor. önce serçe parmakla başla eldiven yada prez.tak parmagına mikrop kapma su bazlı kayganlasıtırıcı al ultrason jeli hem cok hem ucuz mdeikalden alabilirsin. yada bulamassan ecz. gelit gel yada femolub alabilirsin kayganlasıtırıcıyla kolay olacak. kasılma ortadan kalkınca işaret parmagına geçersin yine kasılma geçince iki parmagını küs şeklinde yapcan ve öle denicen canımcım aşamalar bu şekilde parmakları itince gitgelde yapmaya çalış cnmcm ....takıldıgın yerde bize sor cnmcm ....
sağol canım. gerçektende yanlış yapıyormuşum. bu şekilde deneyeceğim.
jellerden tiksiniyorum. bebe yağı olur mu?
parmaktan sonra p.. geçiyormuyuz.
bir sorum olacak. ilk birleşme pozisyonu mutalak kadın altta erkek üstemi olmalı. kadın yan olarak arkasını dönse olmaz mı? Belki bakmassam farklı şeyler düşünebilirim ve olur diye düşünüyorumda.
bir sorum olacak. ilk birleşme pozisyonu mutalak kadın altta erkek üstemi olmalı. kadın yan olarak arkasını dönse olmaz mı? Belki bakmassam farklı şeyler düşünebilirim ve olur diye düşünüyorumda.
frd ve özüm bekleniyor
özümün bebiş olsa dayanamaz girerdi
frd de yataktan mı çıkamadı yorgunluktan
kız çık hadi bekliykk
kızlaaaaaar ben geldiiiiimmmm :)
e hadi ne oturuyosunuz buyrun halayaaaaaa :)))
tebrik ederim canim hangi pozisyonda basardin /ben 2gün önce üst pozisyonda basardim ama ben hic 1sey anlamadim bana sanki olmamis gibi geliyor hayirlisiyla ben altayken 1olsa inanicam. hala rüyada gibiyim ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
başardın mı yaw yazsana şuraya başardım diye kıs çatlatma adamı
çıktım cnm çıktım, hem de ne çıkış :) uçarak zıplayarak çıktım :) hehehe
tebrik ederim canim hangi pozisyonda basardin /ben 2gün önce üst pozisyonda basardim ama ben hic 1sey anlamadim bana sanki olmamis gibi geliyor hayirlisiyla ben altayken 1olsa inanicam. hala rüyada gibiyim ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
BAŞARDIM tatlımBAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam
BAŞARDIM tatlımBAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?