Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim bende çok umutsuz günler geçirdim valla üzerine düşünce oluyo, ay sana kıyamam bende bugün başardım hala şoktayım yarın nasıl yapcam olcakmı diye merak ediyorum, inşallah sende yenersin ama üzerine düşmen gerek çok istiyorum senin yenmeni

]

evet ama az evvel hemde hiç hesapta yokken
kız ben okuyorum halada görmedim seni o yüzden şaşırdım ayy canım ya tebrik ederim hayırlı olsun canım allah mutlu güzel günler göstersin arkadaşım darısı herkesin başına olsun inşallah:nazar::nazar::nazar::74::74::74::74::74:anlatsana kız nasıl oldu yada anlattınmı bilmiyorum ben daha görmedim senin yazdıklarına gelmedim heralde okuyorum daha

canıım benim neden karamsar oldun. sen en son hatırladığımda çok iyi gidiyordun..

üzülme ne oluur karamsar olma gayret et bak üstüne gidince aşılmıcak sorun yok biliosun.

noldu neden böle oldun biraz üstüne gitsen sende yakın zamanda kurtulursun Allahın izni ile...

efet cnm okumaya çalışıyorum bende geçmiş sayfaları giremedim uzun zamandır ne güzel çok seviniyorum yenenleri görünce allah kimselere dert vermesin başka.. nasıl olayım cnm iyiyim uykum yok biraz bakayım dedim sen nasılsın bakalım sende varmı yeni gelişmeler.. :26:

canıım benim neden karamsar oldun. sen en son hatırladığımda çok iyi gidiyordun..

üzülme ne oluur karamsar olma gayret et bak üstüne gidince aşılmıcak sorun yok biliosun.

noldu neden böle oldun biraz üstüne gitsen sende yakın zamanda kurtulursun Allahın izni ile...

merhaba canım bugün güzel haberler vardıı çok şüküür iki kişi daha kurtulduu beste ile frd..

sen nasılsın canım

efet cnm okumaya çalışıyorum bende geçmiş sayfaları giremedim uzun zamandır ne güzel çok seviniyorum yenenleri görünce allah kimselere dert vermesin başka.. nasıl olayım cnm iyiyim uykum yok biraz bakayım dedim sen nasılsın bakalım sende varmı yeni gelişmeler.. :26:

bilmiyorumki arkadaşım öyle duygularım karmakarışık oldu eşimide ağlattım kendimde ağladım dahada ağlıyorum eşim işe gitti şimdi bende burayı açtım birileri wardır belki diye

evet bende çok seviniyorum yenenleri görüncee inşallah herkes kurtulur kimse yaşamaz inş.

iyiyim bende çook şükür canım eşim uyudu benide gene uyku tutmadı :)

bende alışmaya çalışıom eşim bebek istio bakalım hayırlısı olsuun herşeyinn :61:

bilmiyorumki arkadaşım öyle duygularım karmakarışık oldu eşimide ağlattım kendimde ağladım dahada ağlıyorum eşim işe gitti şimdi bende burayı açtım birileri wardır belki diye

neden ağlıosun canım bu sorun yüzünden mi yoksa başka bir durummu özelmi.

bu sorunsa nolur üzülmeyin üzmeyin birbirinizi. aşılmıcak bir sorun değil yeterki cesaret ve azim olsunn

Allahın izni ile olmıcak düzelmicek şey yoktur.

sorun buysa en son ne yaptın nerede kaldın anlat bize böyle üzmeyin birbirinizi :26:

evet bende çok seviniyorum yenenleri görüncee inşallah herkes kurtulur kimse yaşamaz inş.

iyiyim bende çook şükür canım eşim uyudu benide gene uyku tutmadı :)

bende alışmaya çalışıom eşim bebek istio bakalım hayırlısı olsuun herşeyinn :61:

ayyy cnm inşallah,, inşallah darısıda bizim başımıza.. bu arada özelden msj yolladım sana ...

bu sorunsa nolur üzülmeyin üzmeyin birbirinizi. aşılmıcak bir sorun değil yeterki cesaret ve azim olsunn

sorun buysa en son ne yaptın nerede kaldın anlat bize böyle üzmeyin birbirinizi :26:

bu durum yüzünden işte başka bişey yok şükürki en son yani ilk çubuk yapmıştım işte 2 taneyle sonraki gün yanmam oldu bacaklarım tutmadı denemedim bende sonraki gündede çalıştım yoktum cesaretim yok şimdide mutsuzum çubuk yaptığım gün uykumda bile rahat edemedim kasıldım bütün gece sanki hala içimdeler gibi şimdi hiç bişey yapmaya ne isteğim nede cesaretim yok

cnm benim üzme kendini bigün mutlaka düzelicekk eğzersizlerini yapıyosundur azimli olduğun sürece olacak cnm bak herkes yavaş yavaş yeniyo kurtuluyo bu illetten seninde olacak cnm karamsarlığa kapılma sen eğzersizlerini yap gerisi zaten gelir cnm

cnm benim üzme kendini bigün mutlaka düzelicekk eğzersizlerini yapıyosundur azimli olduğun sürece olacak cnm bak herkes yavaş yavaş yeniyo kurtuluyo bu illetten seninde olacak cnm karamsarlığa kapılma sen eğzersizlerini yap gerisi zaten gelir cnm

teşekkür ederim bilmem inşallah çok yorulduğumu hissettim bugün artık neden normal değilim bende diye ondan sen yenmişmiydin seni pek tanımıyorumda

bu durum yüzünden işte başka bişey yok şükürki en son yani ilk çubuk yapmıştım işte 2 taneyle sonraki gün yanmam oldu bacaklarım tutmadı denemedim bende sonraki gündede çalıştım yoktum cesaretim yok şimdide mutsuzum çubuk yaptığım gün uykumda bile rahat edemedim kasıldım bütün gece sanki hala içimdeler gibi şimdi hiç bişey yapmaya ne isteğim nede cesaretim yok

ayy canm benm öle düşünme ilk yapınca etkilenmişindir kafandan atmaya çalış o düşünceleri ve tekrardan başlamaya çalış .
ilk bir tane ile başla gene her pozisyonda dene hangisi rahat geliyorsa . yanma genelimizde oluyor canım sonra geçiyor ama inanki bak hiç anlamadan yapıyorsunn. sen tedirgin olmuşundur en başta ondan öle olmuştur.
ama tekrar sil kafandan herşeyi ve rahat ol canım inan bişey yok çok rahat biryer tek çubukla başla ve baya süre yap 15 dakka falan sonra ikiye geç içinde beklet hemen çıkarma alışacaksın yaptıkça emin ol canım alışıncada diğerine geçersin

bırakma hiç bak ne güzel başlamışsınn yapmışsın bu çok önemli başlamak

iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum başım ve gözlerim çok ağrıyor artık ilgilendiğiniz ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim jasmin lacivert ve beste görüşmek üzere allaha emanet olun:70::71:

iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum başım ve gözlerim çok ağrıyor artık ilgilendiğiniz ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim jasmin lacivert ve beste görüşmek üzere allaha emanet olun:70::71:

iyi geceeler canımm . dinlen ve sabah uyandığında çok mutlu ve umutlu kalk inşallah :71::71::71:

Allaha emanet ol dualarımızdasın her zaman :70:

teşekkür ederim bilmem inşallah çok yorulduğumu hissettim bugün artık neden normal değilim bende diye ondan sen yenmişmiydin seni pek tanımıyorumda

ben yendim efet hatta ne düşünüyorum biliyormusun cnm ben yendiysem herkess yenermiş gibi geliyor aslında okadar acısız ve basit bişeymiş ki şimdi bende şaşıyorum kendime 1 buçuk yıl yapamadım bende artık ev arkadaşı gibi olmaya başlamıştık eşimle sonra bende burdaki arkadaşlar sayesinde yendim cnm dr filan gerek yok burası çok daha faydalı umarım yazdıklarım sana cesaret verir ..

herkese günaydın.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
BAŞARAN ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ KUTLUYORM. ALLAH HAYIRLI EVLATLAR DA VERSİN.

İnşallah bende başarırım. Şurada bağrı bağrı başardım derim.
Özel mesaj olsun, genel mesaj olsun beni bol bol motive edin güzeller. Deli olacağım. Kocişi elden kaçıracağım diye ödüm kopuyor. Şu sornu biran önce yenmek istiyorm. Bugün egzersize başlayacağım inşallah.:14::14::14:

canım okuyarak geliyorum ve busAatte tek başıma kalmışım gizli okuyan bile yok :37:
canım bunları hepimiz yaşıyoruz bak ben ilk kulak pamugu ve pasta mumunu denerken benim deliğim yok hep diyodum kaleme geçtiğimde bütün gün ağrı yaşadım sanki o orda duruyordu yada biyerlerimi bozdum dedim buay ağrılı adet yaşarım diye bekliyodum inan pisikolojik oan ağrı varmış gibi geliyor çünkü beynin hep onu düşünüyor ben titreme ve ağrı nöbetleriyle yapıyorum deneme yaparken kalp atışlarından ölcem gibi geliyordu anca uyuyunca o ağrı ve korku geçiyor gibi gelmişti ama 2gün dinlenin ce geçiyo şimdi mumu alabiliyorum eskiden oraya p... girmesi görüntüsüne bile katlanamazdım şimdi deneyip burayı okudukça inan doğal olduğunu beynin kabul ediyor söylenmesi başka denemesi başka korkma ve dene ve reglim zormu geçecek diye düşünürken tam günün de ve grip olmama rağmen agrı sız geçiyo yani v... hiç bişey olmuyo canım :34:

frd hoşgeldin yaptınmı 2ci denemeyi besteee yapcam diyodu bende çıkıcam birazdan kız sen kociş ondaysa ona sarılarak geçir bakam yeni gelinin ne işi var burda :69:

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: Arkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım tebrik ederim yaa :) süpersin :) sabrın ve azmin sonu selamettir , aynen böyle işte :)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X