Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

frd hoşgeldin yaptınmı 2ci denemeyi besteee yapcam diyodu bende çıkıcam birazdan kız sen kociş ondaysa ona sarılarak geçir bakam yeni gelinin ne işi var burda :69:

yaptım cnm 2. yi de :) :nazar::nazar::nazar: arayı soğutmamak lazım bi süre :1::1::1: o bişilerle uğraşıo, bi bakim dedim iki dakika. beste de yapmış ya çok sevindim valla. halaylar uzuyo , süper :)
öptüm şekerim, biraz geçmişi okiyim çıkıcam ben de :9::9::9::9::9:

çok teşekkür ederim sağolun, ben frd arkadaşımdan çok etkilendim saat 21;00 gibi ona ayrıca teşekkür ederim beni çok utandırmıştı inşallah sabah okur ayyyyyy çok mutluyum allahım inşallah yarın bi aksilik olmaz dediğim gibi ben idmansız olduğum için basınç çok oldu, gitgelleri yapamadım iki kez yavaş yavaş girip çıktık biraz içinde bekledi okadar

canımmmm. inanki çok çook sevindim. birazcık olsun desteğim olduysa ne mutlu. ama inan aslında sende bitiyo. bence rahatsan 2. yi dene arayı soğutma, ve bu kez olur mu diye düşünme artık. bikere olduysa bitmiştir. regl olana kadar pek ara verme bence. ben öyle düşünüyorum yani :9::9::9: çok öpüyorum seni, tekrar tebrikler şekerim :66::66::66::66:

tünaydın kızlar geceden beri pek giren olmamış hemencik okudum bende

bu durum yüzünden işte başka bişey yok şükürki en son yani ilk çubuk yapmıştım işte 2 taneyle sonraki gün yanmam oldu bacaklarım tutmadı denemedim bende sonraki gündede çalıştım yoktum cesaretim yok şimdide mutsuzum çubuk yaptığım gün uykumda bile rahat edemedim kasıldım bütün gece sanki hala içimdeler gibi şimdi hiç bişey yapmaya ne isteğim nede cesaretim yok
canım benim rahat ol beynin oyun oynuyor sana herzaman dediğimiz gibi o yüzden egz. devam edeceksin bu endişeler kasılmalar egz.yaptıkça geçicek canımcım egz.amacı orayı bişey girdiğini beyne kabul ettirmek ve kasılmaları sıfıra indirmek oyüzden olacak olmayacak fikrini kafandan sil içinden sürekli bende başaracagım diye tekrarla bak yenen her ark. acı olmadıgını söylüyor bebeişim sadece azim ve egz.yapmak oyunlara yenilmemek yanındayız canım merakk etme olacak....
herkese günaydın.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
BAŞARAN ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ KUTLUYORM. ALLAH HAYIRLI EVLATLAR DA VERSİN.

İnşallah bende başarırım. Şurada bağrı bağrı başardım derim.
Özel mesaj olsun, genel mesaj olsun beni bol bol motive edin güzeller. Deli olacağım. Kocişi elden kaçıracağım diye ödüm kopuyor. Şu sornu biran önce yenmek istiyorm. Bugün egzersize başlayacağım inşallah.:14::14::14:
kaçmaz bebişim merak etme ama sende egz. sık ve düzenli yaparsan frd ark. kısa zamanda yenersin cnmcm tek çözümü bu lütfen ertelemeyin kızlar yol yakınken su illetten biran önce kurtulun....
slmm kızlarr ...iyi geceler herkese maşallahh yenenleri gördüm beste frd tebrik ederim darısı başımızaa... annemler umreye gidecek yarın bu hafta temizlikle regl geçti p...ss denemesi yaptık 2 kere ilerledik inşş rabbim kısa sürede yenmeyi nasip eder...:93::93:
kız p... ilerledik derken yendinmi yoksam niye başardım yazmıyosun :8::8::8::8::8:
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:64::64 Arkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim çok sevindim bestecimmm allahım bir sıkıntı daha yaşatmasın inşallah herzaman çok mutlu olun olalaallaaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::71::71::71::71::71::71::71::70::70::70::70::70::70::70::70::52::52::52::32::32::32::32::32:

tünaydın kızlar geceden beri pek giren olmamış hemencik okudum bende

herkese merhabalarrrrrr kıslarrrrr.....:1::1::1::1:
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım nasılsınız??
:43::43::43::43::43:yapamıyorummmmmmmmmmm pasta mumu çok acıttı girmiyoo

canım benim etrafına pamuk sar ve streçle prez. geçir ve jel sür öle dene nefes alıp ver ıkınıncada vaji açılıyor acı falan olmaz aklından çıkar canımcım kendini kastıgın için acıyormuş gibi geliyor sana tatlım. yada parmak dene parmak daha rahat olur...

selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..:16::16::16::16::16:

kimsecikler yokmuuuuu??
hadi biri gelsin de bana gelişmeleri haber versin :)
kimler başardıı?? kelebekcim, venüstencimm hamilemisinizz??
özüüm naaptın bacım başarmışsındır inşallahh..
nazlıcaan naaptın canım sende bebişinde çok iyisinizdir inşallah..
ranaa, serenn kızlaarrr umarım hepiniz için herşey yolunda gidiyodur..
hadi gelin yaa..

açık yazılır da bu kadar da değil yaniii,pesss doğrusu:50::50::50:

ya anlamiyorum.ki siz niye bu kadar rahatsiz oldunuz.ki?burda herkes herkese cesaret veriyor.zaten kimse böyle yazmasa, arkadaslar bastan 1sinir cizseydi, burda kimse öyle yazamasdi ve bende yazmasdim burda hersey acik konusuluyor bu kelimeleri ilk kullanan ben deyilim.ki p.../regl.../alt üst cok merak ediyorum zamaninda siz hic böyle yazmadinizmi? anlasilan sizde eski günlerini cok cabuk unutanlardansiniz.bir azarlamadiginiz kaldi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..:16::16::16::16::16:

kimsecikler yokmuuuuu??
hadi biri gelsin de bana gelişmeleri haber versin :)
kimler başardıı?? kelebekcim, venüstencimm hamilemisinizz??
özüüm naaptın bacım başarmışsındır inşallahh..
nazlıcaan naaptın canım sende bebişinde çok iyisinizdir inşallah..
ranaa, serenn kızlaarrr umarım hepiniz için herşey yolunda gidiyodur..
hadi gelin yaa..

aaaaaa kııızz hooooşşgelldinn seni bekliyorduk biiizde dört gözle nerede naptı geldimi acaba diye.

özleediik vaallaa :16:
Allah kabul etssin canım tüm ibadetlerinizi bizlerede nasip etsiiin.. Allah razı olsuun dualarında bizlerede yer ayırdığın içinn..:16:

herşey yolunda canımm bıraktığın gibiyiiz yenenlerde oldu tabi arada yeni gelenlerden baya yenen olduu çok şükür. sen nasılsın . evinize ne zaman geçiceksiniz ?

:43::43::43::43::43:yapamıyorummmmmmmmmmm pasta mumu çok acıttı girmiyoo

nasıl denedinmi nasıl bir pozisyonda denedin.
canım acıma olmaz onu aklından çıkar kendini rahat bırakmaya çalış inanki acımadan anlamadan oluyoor.

derriiiin nefes al ve verirken ıkın öle ittir yavaş yavaş alacak içine bak göreceksin ..

bacaklarınıda iyice aç daha rahat olur öle

tedirgin olacak hiçbişey yok içerisinin çok esneyen rahat biryer olduğunu düşün hep.

su sesi falan aç dinlendirici müzikler falan rahatlatır biraz canım :70:

Back
X