- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.421
canım benim bende çok umutsuz günler geçirdim valla üzerine düşünce oluyo, ay sana kıyamam bende bugün başardım hala şoktayım yarın nasıl yapcam olcakmı diye merak ediyorum, inşallah sende yenersin ama üzerine düşmen gerek çok istiyorum senin yenmeni
kız ben okuyorum halada görmedim seni o yüzden şaşırdım ayy canım ya tebrik ederim hayırlı olsun canım allah mutlu güzel günler göstersin arkadaşım darısı herkesin başına olsun inşallah]
evet ama az evvel hemde hiç hesapta yokken
canıım benim neden karamsar oldun. sen en son hatırladığımda çok iyi gidiyordun..
üzülme ne oluur karamsar olma gayret et bak üstüne gidince aşılmıcak sorun yok biliosun.
noldu neden böle oldun biraz üstüne gitsen sende yakın zamanda kurtulursun Allahın izni ile...
efet cnm okumaya çalışıyorum bende geçmiş sayfaları giremedim uzun zamandır ne güzel çok seviniyorum yenenleri görünce allah kimselere dert vermesin başka.. nasıl olayım cnm iyiyim uykum yok biraz bakayım dedim sen nasılsın bakalım sende varmı yeni gelişmeler.. :26:
canıım benim neden karamsar oldun. sen en son hatırladığımda çok iyi gidiyordun..
üzülme ne oluur karamsar olma gayret et bak üstüne gidince aşılmıcak sorun yok biliosun.
noldu neden böle oldun biraz üstüne gitsen sende yakın zamanda kurtulursun Allahın izni ile...
merhaba canım bugün güzel haberler vardıı çok şüküür iki kişi daha kurtulduu beste ile frd..
sen nasılsın canım
efet cnm okumaya çalışıyorum bende geçmiş sayfaları giremedim uzun zamandır ne güzel çok seviniyorum yenenleri görünce allah kimselere dert vermesin başka.. nasıl olayım cnm iyiyim uykum yok biraz bakayım dedim sen nasılsın bakalım sende varmı yeni gelişmeler.. :26:
bilmiyorumki arkadaşım öyle duygularım karmakarışık oldu eşimide ağlattım kendimde ağladım dahada ağlıyorum eşim işe gitti şimdi bende burayı açtım birileri wardır belki diye
evet bende çok seviniyorum yenenleri görüncee inşallah herkes kurtulur kimse yaşamaz inş.
iyiyim bende çook şükür canım eşim uyudu benide gene uyku tutmadı :)
bende alışmaya çalışıom eşim bebek istio bakalım hayırlısı olsuun herşeyinn
neden ağlıosun canım bu sorun yüzünden mi yoksa başka bir durummu özelmi.
bu sorunsa nolur üzülmeyin üzmeyin birbirinizi. aşılmıcak bir sorun değil yeterki cesaret ve azim olsunn
Allahın izni ile olmıcak düzelmicek şey yoktur.
sorun buysa en son ne yaptın nerede kaldın anlat bize böyle üzmeyin birbirinizi :26:
bilmiyorumki arkadaşım öyle duygularım karmakarışık oldu eşimide ağlattım kendimde ağladım dahada ağlıyorum eşim işe gitti şimdi bende burayı açtım birileri wardır belki diye
neden ağlıosun canım bu sorun yüzünden mi yoksa başka bir durummu özelmi.
bu sorunsa nolur üzülmeyin üzmeyin birbirinizi. aşılmıcak bir sorun değil yeterki cesaret ve azim olsunn
Allahın izni ile olmıcak düzelmicek şey yoktur.
sorun buysa en son ne yaptın nerede kaldın anlat bize böyle üzmeyin birbirinizi :26:
cnm benim üzme kendini bigün mutlaka düzelicekk eğzersizlerini yapıyosundur azimli olduğun sürece olacak cnm bak herkes yavaş yavaş yeniyo kurtuluyo bu illetten seninde olacak cnm karamsarlığa kapılma sen eğzersizlerini yap gerisi zaten gelir cnm
bu durum yüzünden işte başka bişey yok şükürki en son yani ilk çubuk yapmıştım işte 2 taneyle sonraki gün yanmam oldu bacaklarım tutmadı denemedim bende sonraki gündede çalıştım yoktum cesaretim yok şimdide mutsuzum çubuk yaptığım gün uykumda bile rahat edemedim kasıldım bütün gece sanki hala içimdeler gibi şimdi hiç bişey yapmaya ne isteğim nede cesaretim yok
iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum başım ve gözlerim çok ağrıyor artık ilgilendiğiniz ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim jasmin lacivert ve beste görüşmek üzere allaha emanet olun
teşekkür ederim bilmem inşallah çok yorulduğumu hissettim bugün artık neden normal değilim bende diye ondan sen yenmişmiydin seni pek tanımıyorumda
jasmin cnm msj kutun dolmuş msj ım iletilemiyo sana
bu durum yüzünden işte başka bişey yok şükürki en son yani ilk çubuk yapmıştım işte 2 taneyle sonraki gün yanmam oldu bacaklarım tutmadı denemedim bende sonraki gündede çalıştım yoktum cesaretim yok şimdide mutsuzum çubuk yaptığım gün uykumda bile rahat edemedim kasıldım bütün gece sanki hala içimdeler gibi şimdi hiç bişey yapmaya ne isteğim nede cesaretim yok
AllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahArkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?