- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.241
Allah razı olsun canım...Rabbim kimseye yaşatmasın...diyorum ya kendi derdimi unuttm, babam iyi olsunda benim derdim önemli değil gibi geliyor...
şuan kendi evimdeyim, egzersiz yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bir türlü, çok moralsizim...aslında yenmek istiyorum yenip babama torun vermek istiyorum ama bu moralsizlik bırakmıyor...
şimdi ne yapıcam sırada ne var tam olarak bilmiorum ara vericekmym hiç yoksa ara vermeden dewammı edicem.gerçi bikaç güne regl olucam ama
canım aslında ne güzel dedin bak.anne babalarımız hayatteyken onlar da hakediyorlar torun sahibi olabilmeyi.önce kendimiz sonra eşimiz ve anne babalarımız için de çaba göstermeliyiz.belki bu sana biraz olsun hırs yaptırır canım.Allaha şükür baban da iyiymiş şimdi
canım nasıl geçti peki rahatmıydın?gelgit yapabildiniz mi?rahat olduysa ertelemeden bi kalın aparata geç tek parmak yaptıysan 2 parmağa,2 parmak yaptıysan da muma geçebilirsin
canım aslında ne güzel dedin bak.anne babalarımız hayatteyken onlar da hakediyorlar torun sahibi olabilmeyi.önce kendimiz sonra eşimiz ve anne babalarımız için de çaba göstermeliyiz.belki bu sana biraz olsun hırs yaptırır canım.Allaha şükür baban da iyiymiş şimdi
çok şükür iyi...ya ben hırsliydım zaten...kafama koymuştum en fazla 1 hfta veriyodum kendime, ilk egzersize başladığmda işaret parmağımı tek seferde kayganlaştırıcı filan olmadan almıştım...işte araya babamın rahatsızlığı girince epey bir ertelendi...olsun ama babam iyi olsun da ben birkaç ay geç kurtulayım vajiden önemli deil
pek rahat değildim ama çok da kasmadım önceki hallerime göre.gelgit yaptık.2 parmağa geçeyim o zman yarın akşam.peki regl olucam o zmn nasıl yapmalıyım.mecburen ara olucak
ara olsun tatlım o arada da buraya girip motive edersin kendini.beynini hazırlamış olursun.regl malesef mecburi bi ara.sen regl olana kadar tek parmakta yap iyice rahat ol ya da sen bilirsin istiyorsan iki parmağı bi dene olmazsa tek parmakta rahat olana kadar çalışırsın
hayır tatlım parmak yapamadım. inşallah ilerlerim ama sabırsızlanıyorum biran önce yenmek için
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
çok şükür iyi...ya ben hırsliydım zaten...kafama koymuştum en fazla 1 hfta veriyodum kendime, ilk egzersize başladığmda işaret parmağımı tek seferde kayganlaştırıcı filan olmadan almıştım...işte araya babamın rahatsızlığı girince epey bir ertelendi...olsun ama babam iyi olsun da ben birkaç ay geç kurtulayım vajiden önemli deil
tabi ki canım şu an babanın sağlığı herşeyden önemli senin için.sağlık olsun canım sen kendini hazır hissettiğin zaman devam edersin kaldığın yerden.zaten egserszilerde de iyiymişsin kısa sürede çözebilceğin bişey
cnm korkulacak bişey yok ama özelden yazsaydın daha ii olurdu egz.yapan ark: panik olabilir cnmcm .devam et egz. korkma bişey yok. jelde femolub jel alın yada gleit gel...geçmiş olsun canım.sende burda diğer arkadaşlarımız gibi başarırısın.hem ilerletmişsindir artık,az bişeycik kısmınıda burda halledersin.
YA ARKADAŞLAR DÜN EGZERSİZDE MUMU ÇIKARINCA ETRAFINDA AZCIK KAN VARDI,VE KORKTUM BENDE.SONRASINDA BİŞEY YOKTU AMA O ANLIK BİŞEYDİ. ACABA ULTRASON JELİNDENMİ? KORKTUM O YÜZDEN EGZERSİZ YAPMADIM BUGÜN. NAPAYIM SİZCE? BİDE KAYGANLAŞTIRICI ALMAK İSTİYORUM SPERM ÖLDÜRMEYEN,NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
kıslarrrr annemdeim......... laptopum hala tamirde.....yaslandım frd pando yenmişşşş tbrk ederimm...pandomda gelmişşş aklım ondaydııı...pandoya deildiii yaslandımla frd ye şok oldum çok kısa zamanda yendiler darısııı dier arkadaşların başınaaa inşallah........ bu arada beni tbrk eden arkadaşlaraaaa teşekkür ediorumm....Rabbim tezz zamanda hepinizede nasip etsin inşallahh hergün dua ediorum sizleree siz benim kader arkadaşlarımsınızz.......
canım benim cok mutlu oldum ama 3 haftaşık demişsin degerlerne göre 5haftalık falan kadın dogumcuyada görünseydin cnmcm allah analı babalı büyütsün hakımızda helal olsun ne demek cnmcm bi,kaç ay geçsin egz.devam bırakmayız seni... aglama artık bak ne güzel Allahım müjde verdi sana cnmcm inan cok sevindim kız banada dua et bebiş vardır i,nş...kıslarrrr egseriz yapan kıslarrrr sakın bu işin peşini bırakmayınnnn ben şimdi geçmişe bakıorumdaaaaa 1.5 senemmm gitmişşş..... hamile kaldımm ama kasıklarım 10 gündür çok ağrıooo aynı adet olacakmısım gibi doktor o normaldir dediii öenmli olan kanaman olmamasııııı bu aralar dikkat et biraz ilişkiyede girme ağrın dahaada fazlaşır dedii alttan bakimmii dediii kese oluşmusmu dedi bende yok dedimmm.... kıslarr egserizerin yanı sıra dua edinnn ..okadar bunaldımmm okadar zor günlerim oldukiiii ağlamadığımm günler olmuoduuu öleee an geliodukiii secddee bila ağlayıp yaradana yalvarıpp dua ediordummmm hemen hemen hergün her derde deva olan yasini serifi okuodummm ...test için kan vermeye gittimmm dua ede ede sonucu almaya gittimmm ayaklarım titreye titreyeee gitti Rabbim nasip ettiiii elhamdülillahh ... kaynanamın bi sözü varrrr ne isterseniz isteyin ama kimseden deil Allahtan isteyin der heppp ne olursa olsun Allahtan isteyin der hep...çok dua edin canlarım benimmmmm .... bir kaç ayyy geçsin tehlikem yoksaaa egserizlereee devam edecem inşalahhhhh Allah nasip ederseeee...kötü günlerimmm geride kaldııı inşallah.... Rabbimmm sizlereeede nasip etsinnnn inanınkiii her namazdan sonraa sizlerede dua ediorumm çünkü biliorumkii sizlerde benim yaşadım sıkıntıarın aynısını yaşadınızzz Rabbim kimseye yaşatmasınnn...buraada bana yardımcıı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm Alah razı olsunnn Hakkınızı helal edinn... ben burayı bırakmıcam inşallahhh Allah kimseyiii yuvasında huzursuz etmesinnn biz okadar çk huzursuz oldukiiibunu yaşayan bizler bilir ...sizleriii çk seviorum dualarım sizinleee birbirimize devamlı dua edelim inşallahhh...Allahınn izniyle geçecek bu sıkıntılar ve hepimiz çoluk çocuğa karışacaz inşallahh ...
ben gene geldim dün kayganlaştırıcı ile denicem diye bi cesaretle çıktım ama gene yapamadım korkuyorum çok acı yaşadım gene yasarım hissi var nasıl yenicem parmak sokamııyorum neyapıcm yardım edin
cnm cesaretini toplayıp sende kulak çöpüyle başlayacaksın senin bize göre daha kolay 3 defa ilişki yaşamsısın kulak çöpü senin için çok kolay olacak ama denemeden anlamassın denemeden biz nasıl yardımcı olcaz sana bebişim lütfen başla bak görcen bişey yokkk....çokzor geliyor bana öf ölsem yaaaaaaaaaaaaaa
tatlım bende dahil kimsede bırak egz.p... bile cogu ark.kırmızı gelmedi hepimizin korkusu buydu ama korkularımızın üstüne gitmeliyiz cnmcm lütfen pes etmek yok egz.devam...kızlar şimdi panik yaptım ben kan damı gelio ben 4-5 gündür kulak çubuğuyla yapıorum kan gelmedi çubuğun yarısını alabiliorum korktum şimdi kan gelio deyince zaten ben vaji illetini bu kandan kaptım ya kan tutuyo beni :26:
har,kasın cnmcm aferin sana bak isteyince oluyor dimi kızınca baktımki hızlandınız falakadan korktunuz dimiben geldimegzersizlerimi yaptım geldim 3 kulak çöpünden 7 ye atladım çok sevinçliyim yaklaşık 40 dk dır egzersiz yapıyorum vaji öle alıştı ki hala içimde kulak çöpü varmış gibi
cnm akıntı normal. b,de hergün süper egz.yapcaz diye bişey yok bigün olmazken ertesi gün rahat oluyor önemli olan pes etmemek cnmcm üstüne git hergün yap egz.bebişim olacak lütfen düzenli egz.1 hafta da çözülür ama ertelerseniz olmaz cnmcm uzar gider....kızlar egzersizimi yaptım geldim ama ilerleme yok malesef o kadar heveslenmiştimki bugün ilerleyeceğim diye. kulak çöpü,dudak kalemi,pilot kalem bu üçünü ayrı ayrı güzelce streçledim hazırladım yan tarafada laptoptan mezdekeyi açtım oturdum aynanın karşısına vaji beni yanılttı malesef kalemi ilk önce alamadım kulak çöpünü denedim bikaç kez sonra dudak kalemine geçtim onuda bi kaç kez zar zor aldım. vajinin içinden beyaz beyaz bişiler akıyo şeffaf akıntının arasında bu normal mi? nasıl ilerlicem ben kızlar?:26::26::26::26::26::26::26::26:
falaka geliyor ona göreee zilli.kaldor popişiivarya rötaRlıyım die bukadar çeneme vurdu ben bu cmt pazar bişey yapıp ilerlemeyeyim sade venüs değil herkez döcccccccccccceeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk beni:97:
cnm kasılman yoksa rahatsan mumla egz.geç cnm etrafına pamuk sar p.. buyutuna getir streçle pre.geçir jelle popo yönüne dogru dene. ıkın nefes al ver ....olacak cnm az kaldı sona yaklastın sende ...kızlar slm neler yapıosunz bakayım.Size anlatcaklarım var.Dün akşam ben eşimle parmak egzersizi yaptık.Yani eşimin parmağıyla yapabliorum...
merhaba kızlar, yoktum 3 aydır, babam rahatsızdı hatırlarsınız dualarınızı istemiştim, babama akciğer kanseri tanısı konmuştu, onun tedavisiyle uğraşıyordum...Daha bitmedi hala sürüyor tedavisi. sol akciğerinde 7 cmlik kitle vardı amaliyat oldu ve sol akciğerin yarısı alındı, 2.evre çıktı kitle, akciğer kanserinde 4 evre varmış...çok şükür vücudunun başka organlarına sıçrama yapmamıştı yani vücudu temiz şimdi...ailecek tek korkumuz bir daha nükseder mi acaba? Rabbim bir daha nüksettirmesin inş...dualarınıza çok ihtiyacımız var...
cnm dualarımız sizinle cok cok geçmiş olsun ... sende söledin bak yenmelisinki babana torun verebilesin bunu düşünerek daha cok hırslanmalı ve dediğin gibi 3-5 günde çözmelisin cnmcm lütfen pes etme tatlım bebeğini düşün ve egz.başla cnmcmne olur....şuan kendi evimdeyim, egzersiz yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bir türlü, çok moralsizim...aslında yenmek istiyorum yenip babama torun vermek istiyorum ama bu moralsizlik bırakmıyor...
cnm regliyken ara veriyoruz tabi sonra devam ediyor merak etme ....pek rahat değildim ama çok da kasmadım önceki hallerime göre.gelgit yaptık.2 parmağa geçeyim o zman yarın akşam.peki regl olucam o zmn nasıl yapmalıyım.mecburen ara olucak
iki parmağı deniyeyim diorum kendmi iştahlı hissettm braz bunu kaçırmayım diorum regl dönemindede dedğin gbi yaparm beynmi hazırlayayım iice
tamam canım sen bilirsin ama moral bozmak yok eğer olmazsamadem keyfin yerinde yap bakalım olmadı tek parmağa dönüş yaparsın sonra yine 2 parmağa geçersin
vermezmiyiz kuşum gaz bizim işimizarada vaji öyle naza çekiyo kendini ama her zaman biz galip geliyoruz tabi ki bak işte bu mutluluğundan pay çıkar bi de başarsan kimbilir nasıl mutlu olucaksın ve mutlu ediceksin.hepiniz için dua ediyorum inşallah kimse kalmıycak başaramayan
tmm cnm ben yne szn dedğini yapayım snra moral bozukluğu olmasınhalaya az kaldı inş.
az kaldı tabi cnm azimli oldugun sürece ve egz. yaptıgın sürece başarı yakındır cnmcm olalalaa
olmazmıyım şekerim ya nasıl mutluyum görsen dünde öyleydim koçişim işten geldi anlata anlata bi hal oldum adama 3 lü yaptım diye bugün birden 7 li olunca daha bi heves geldi içime bide tamamen olsa nasıl mutlu olurum var ya ağlarım valla mutluluktan
selam bacılar nasılsınız?
yahu öğlenden beri kaç sayfa olmuş. maşallah size :)
okumaya çalışcam şimdi.. varmı güzel haberler?
yabi tatlım hemde nasıl mutlu olucaksınız sanki yeni evlenmişiniz gibi olacak herşey okadar güzel olacakki yenince niye kızdıgımı da anlıyacaksınız ne o pas vermiyon bana kız korktunmu falakaya yatrıcam diye bak dün bi kızdım 7 sini aldın istersen bugunde kıazyım 14 tane yapşaka bi yanada aferin cnm tebrik ediyorum seni böle devam et düzenli egz. bikaç günlük iş
hg. bacım egz. tam gaz devam ediyo ark. başka haber yok cnmcm sen nasılsın? denedinmi bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?