Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan kendi evimdeyim, egzersiz yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bir türlü, çok moralsizim...aslında yenmek istiyorum yenip babama torun vermek istiyorum ama bu moralsizlik bırakmıyor...

canım aslında ne güzel dedin bak.anne babalarımız hayatteyken onlar da hakediyorlar torun sahibi olabilmeyi.önce kendimiz sonra eşimiz ve anne babalarımız için de çaba göstermeliyiz.belki bu sana biraz olsun hırs yaptırır canım.Allaha şükür baban da iyiymiş şimdi

şimdi ne yapıcam sırada ne var tam olarak bilmiorum ara vericekmym hiç yoksa ara vermeden dewammı edicem.gerçi bikaç güne regl olucam ama

canım nasıl geçti peki rahatmıydın?gelgit yapabildiniz mi?rahat olduysa ertelemeden bi kalın aparata geç tek parmak yaptıysan 2 parmağa,2 parmak yaptıysan da muma geçebilirsin

pek rahat değildim ama çok da kasmadım önceki hallerime göre.gelgit yaptık.2 parmağa geçeyim o zman yarın akşam.peki regl olucam o zmn nasıl yapmalıyım.mecburen ara olucak

tacem naz8 Allah sizden de razı olsun... Rabbim biran önce vajiden kurtulmak nasip etsin inş burdaki herkese...

kızlar pes etmeyin o kadar önemli sağlık problemleri var ki vaji egzersizle yenilebilecek kadar basit ve kesin çözümü olan bir problem...

pek rahat değildim ama çok da kasmadım önceki hallerime göre.gelgit yaptık.2 parmağa geçeyim o zman yarın akşam.peki regl olucam o zmn nasıl yapmalıyım.mecburen ara olucak

ara olsun tatlım o arada da buraya girip motive edersin kendini.beynini hazırlamış olursun.regl malesef mecburi bi ara.sen regl olana kadar tek parmakta yap iyice rahat ol ya da sen bilirsin istiyorsan iki parmağı bi dene olmazsa tek parmakta rahat olana kadar çalışırsın

iki parmağı deniyeyim diorum kendmi iştahlı hissettm braz bunu kaçırmayım diorum regl dönemindede dedğin gbi yaparm beynmi hazırlayayım iice

hayır tatlım parmak yapamadım. inşallah ilerlerim ama sabırsızlanıyorum biran önce yenmek için

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

ama tatlım parmak egsersizi başarıyı en çok sağlayan egsersiz bebişim sen de biliyosun bunu.aslında sen çok azimlisin canım ya istesen biraz uğrsaşsan yaparsın bence sen parmak egsersizlerini

cnm korkulacak bişey yok ama özelden yazsaydın daha ii olurdu egz.yapan ark: panik olabilir cnmcm .devam et egz. korkma bişey yok. jelde femolub jel alın yada gleit gel...

canım benim cok mutlu oldum ama 3 haftaşık demişsin degerlerne göre 5haftalık falan kadın dogumcuyada görünseydin cnmcm allah analı babalı büyütsün hakımızda helal olsun ne demek cnmcm bi,kaç ay geçsin egz.devam bırakmayız seni... aglama artık bak ne güzel Allahım müjde verdi sana cnmcm inan cok sevindim kız banada dua et bebiş vardır i,nş...

çokzor geliyor bana öf ölsem yaaaaaaaaaaaaaa
cnm cesaretini toplayıp sende kulak çöpüyle başlayacaksın senin bize göre daha kolay 3 defa ilişki yaşamsısın kulak çöpü senin için çok kolay olacak ama denemeden anlamassın denemeden biz nasıl yardımcı olcaz sana bebişim lütfen başla bak görcen bişey yokkk....
tatlım bende dahil kimsede bırak egz.p... bile cogu ark.kırmızı gelmedi hepimizin korkusu buydu ama korkularımızın üstüne gitmeliyiz cnmcm lütfen pes etmek yok egz.devam...
ben geldim egzersizlerimi yaptım geldim 3 kulak çöpünden 7 ye atladım çok sevinçliyim yaklaşık 40 dk dır egzersiz yapıyorum vaji öle alıştı ki hala içimde kulak çöpü varmış gibi
har,kasın cnmcm aferin sana bak isteyince oluyor dimi kızınca baktımki hızlandınız falakadan korktunuz dimi
cnm akıntı normal. b,de hergün süper egz.yapcaz diye bişey yok bigün olmazken ertesi gün rahat oluyor önemli olan pes etmemek cnmcm üstüne git hergün yap egz.bebişim olacak lütfen düzenli egz.1 hafta da çözülür ama ertelerseniz olmaz cnmcm uzar gider....
varya rötaRlıyım die bukadar çeneme vurdu ben bu cmt pazar bişey yapıp ilerlemeyeyim sade venüs değil herkez döcccccccccccceeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk beni :97:
falaka geliyor ona göreee zilli.kaldor popişii

kızlar slm neler yapıosunz bakayım.Size anlatcaklarım var.Dün akşam ben eşimle parmak egzersizi yaptık.Yani eşimin parmağıyla yapabliorum ...
cnm kasılman yoksa rahatsan mumla egz.geç cnm etrafına pamuk sar p.. buyutuna getir streçle pre.geçir jelle popo yönüne dogru dene. ıkın nefes al ver ....olacak cnm az kaldı sona yaklastın sende ...

şuan kendi evimdeyim, egzersiz yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bir türlü, çok moralsizim...aslında yenmek istiyorum yenip babama torun vermek istiyorum ama bu moralsizlik bırakmıyor...
cnm dualarımız sizinle cok cok geçmiş olsun ... sende söledin bak yenmelisinki babana torun verebilesin bunu düşünerek daha cok hırslanmalı ve dediğin gibi 3-5 günde çözmelisin cnmcm lütfen pes etme tatlım bebeğini düşün ve egz.başla cnmcmne olur....
cnm regliyken ara veriyoruz tabi sonra devam ediyor merak etme ....

iki parmağı deniyeyim diorum kendmi iştahlı hissettm braz bunu kaçırmayım diorum regl dönemindede dedğin gbi yaparm beynmi hazırlayayım iice

tamam canım sen bilirsin ama moral bozmak yok eğer olmazsamadem keyfin yerinde yap bakalım olmadı tek parmağa dönüş yaparsın sonra yine 2 parmağa geçersin

olmazmıyım şekerim ya nasıl mutluyum görsen dünde öyleydim koçişim işten geldi anlata anlata bi hal oldum adama 3 lü yaptım diye bugün birden 7 li olunca daha bi heves geldi içime bide tamamen olsa nasıl mutlu olurum var ya ağlarım valla mutluluktan

yabi tatlım hemde nasıl mutlu olucaksınız sanki yeni evlenmişiniz gibi olacak herşey okadar güzel olacakki yenince niye kızdıgımı da anlıyacaksınız ne o pas vermiyon bana kız korktunmu falakaya yatrıcam diye bak dün bi kızdım 7 sini aldın istersen bugunde kıazyım 14 tane yap şaka bi yanada aferin cnm tebrik ediyorum seni böle devam et düzenli egz. bikaç günlük iş

yok kelebekim korkarmıyım senden hiç okumadığım sohbet kısmını okuyordum şimdi gördüm yazını valla sağolasınız öle bi gaza geliyorumki aşamaları geçi geçiveriyorum iinş.hep böle gider yarın söz 10 lulara geçicem

hg. bacım egz. tam gaz devam ediyo ark. başka haber yok cnmcm sen nasılsın? denedinmi bidaha

iyiyim kuşum yok biz daha deneyemedik. kaynanamlarda kalıyoruz ya gündüz denemek mümkün olmuyo. şimdi uyusunlar diye bekliyoruz. bu gece tekrar deniycez inşallah..
Rabbim yardımcımız olsun inşallah kolaylıkla olur bu sefer. çok merak ediyorum bende nolcak acabaaa :))

arkadaşları da tebrik ediyorum, maşallah hepsine.. dualarım hepimiz için. Allah hepimize kolaylıklar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…