Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kardesler uzun süredir yoktum regl oldum sonram depresyon derken giremedim ya ben biktim artik bu vajilikten son asamadayim basardim basaracam ama olmuyor sanki son level en zoru oysaki ilk adimda bir o kadar zordu sizlerin sayesinde oldu ama allah hepinizden razi olsun... Bu arada sayfalari takip etmek cok zor masallah yeni gelenler hos gelmis basarilar basaranlarada tebrikler darisi basimiza amin.... Hepinizi cok özledim bu arada moreliniz gazinizida

kıslarrrr annemdeim......... laptopum hala tamirde.....yaslandım frd pando yenmişşşş tbrk ederimm...pandomda gelmişşş aklım ondaydııı...pandoya deildiii yaslandımla frd ye şok oldum çok kısa zamanda yendiler darısııı dier arkadaşların başınaaa inşallah........ bu arada beni tbrk eden arkadaşlaraaaa teşekkür ediorumm....Rabbim tezz zamanda hepinizede nasip etsin inşallahh hergün dua ediorum sizleree siz benim kader arkadaşlarımsınızz.......

sağol özümcüümm, çok sevindim senin adına canım. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..
benimde oldumu olmadımı anlamadım daha. bir kere daha yapabilirsem bu gece inşallah tam olarak inanıcam olduğuna :)
Allah yardımcımız olsun canım, Allah seni de bebişini de korusun..

canım hayırlısı zaten uğraştığımız onu oraya almak sen aparatla yapmadığın için kabul etmiyosundur bizde önce mumu aldık deyince sadece sokuyoruz bidahaki denemelerde anca girçık ve hareket ettirebiliyoruz onu aldın ya bidahaki denemelerde inşallah tamamiyle istediğin gibi olur :69:

evet canım belki de egzersiz yapmadığım için bu his çok tuhaf geliyodur. inşallah canım çok teşekkürler..

pandocum ve frd tebrikler canlarımm.ben yoktum haberinizi yeni aldım çok sevindim.gecikmeli halayınızı çekmek istiyorummmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım yaa çok teşekkür ederim. seni çok özledim ben nerelerdesin yahuu..
özümde yok buralarda. hadi gelin de biraz sohbet edelim, kafamızı dağıtalım.. hepinizi çok özledim vallahi..

iyiyim kuşum yok biz daha deneyemedik. kaynanamlarda kalıyoruz ya gündüz denemek mümkün olmuyo. şimdi uyusunlar diye bekliyoruz. bu gece tekrar deniycez inşallah..
Rabbim yardımcımız olsun inşallah kolaylıkla olur bu sefer. çok merak ediyorum bende nolcak acabaaa :))

arkadaşları da tebrik ediyorum, maşallah hepsine.. dualarım hepimiz için. Allah hepimize kolaylıklar versin..
cnm olacak bugun verdğimiz takdikleri dene sakin ol bişey yok içinde beklet çıkartma nefes alıp ver ıkın bacaklarını karnına çek daha rahat cnmcm jel sür unutma b,kere olunca 2 . daha kolay cnm benim merak etme....
Slm kardesler uzun süredir yoktum regl oldum sonram depresyon derken giremedim ya ben biktim artik bu vajilikten son asamadayim basardim basaracam ama olmuyor sanki son level en zoru oysaki ilk adimda bir o kadar zordu sizlerin sayesinde oldu ama allah hepinizden razi olsun... Bu arada sayfalari takip etmek cok zor masallah yeni gelenler hos gelmis basarilar basaranlarada tebrikler darisi basimiza amin.... Hepinizi cok özledim bu arada moreliniz gazinizida
cnm en son hangi aşamayı yaptın nerde takılıyorsun yazarsan yardımcı olalım moral bozmak yok cnm bak kendinde diyorsun sona geldim diye peşini bırakmak yok cnm...

Kelebek kardes benide falakaya yatirsan allah rizasi icin artik depresyona girmekten biktim yaaaa...

cnm neden depresyona giriyorsun yok öle depresyon neler oldu anlat bakalım egz.anlat ona göre çözüm buluruz gerekirse falakayada yatırırım ben merak etme sen dün yatırdım kızları bak nasıl egz.tam gaz devam ediyolar :9::9::9::9::32::32::32::32:

cnm olacak bugun verdğimiz takdikleri dene sakin ol bişey yok içinde beklet çıkartma nefes alıp ver ıkın bacaklarını karnına çek daha rahat cnmcm jel sür unutma b,kere olunca 2 . daha kolay cnm benim merak etme....

cnm en son hangi aşamayı yaptın nerde takılıyorsun yazarsan yardımcı olalım moral bozmak yok cnm bak kendinde diyorsun sona geldim diye peşini bırakmak yok cnm...

Ben p.... 3 kere aldim ama o panikle esim hemen cekti simdide olmuyor....:-((((((((((((

pandocum tebrikler :64::64::64::64::64::64:canım çok sevındım ders çalıştımdan dolayı nete fazla gıremıorum ama elımden geldıınce takıp edıyorum senin basardını görünce çok sevındım..o baskı hissi bende hala devam edıyo ama ben çok ara vermek zorunda kaldım zamnla düzelır canmım kafana takma bu kadarı olduktan sonra gerısı kolayyy:92::92::92::92::92:

canım çok teşekkür ederim, inşallah o baskı hisside geçer yakında ve gel git yapabiliriz. bu gece tekrar deniycez. ne olur benim için dua edin.. benimde regl gircek ara vericem diye korkuyorum. inşallah regl olana kadar doğru düzgün beceririz bu işi. çok sağolasın..

canım çok teşekkür ederim, inşallah o baskı hisside geçer yakında ve gel git yapabiliriz. bu gece tekrar deniycez. ne olur benim için dua edin.. benimde regl gircek ara vericem diye korkuyorum. inşallah regl olana kadar doğru düzgün beceririz bu işi. çok sağolasın..

hiç merak etme tatlım sen bende 3 hafta ara verdim ama oldu bikere olunca oluyor beyin kabul ediyor çünkü ac yok sızı yok gördün sende gitgele de taıklma o zmaanla olan bişey vaji olmayan insanlar bile zmaanla yapıyor gitgeli cicim sen telaş yapma kafanı dagıt ilşkidede oldu olcakmı diye düşünme panikleme sakin ol dualarımız seninle cnm....

hepsini yapıcam bu gece inşallah, taktikler aklımda :)
gerçi o an gelince ben herşeyi unutuyorum ama kocişe dedim bana hatırlat diye..
inşallah yarın daha güzel haberlerle gelirim. çok sağol kelebekcimm
:16:

Pando kardesim sen nasil hic egz yapmadinmi yoksa tek mum gibi tarzlarimi denemedin ? bende azcik bu gibi seylerde urkuyorumda mumdur ...

ben egzersiz yapamamıştım zaten yağmurcum yani mum parmak yapamamıştım ama pe.. egzersizi yaptım sürekli..yani önemli olan o hisse alışmak sanırım egzersizi neyle yaptığın önemli değil yeterki yap, vazgeçme..
ama öncelikle şu bunalım halini üzerinden atman lazım. forumdaki bütün mesajlarında bunalım ve paniksin :) hadi rahatla biraz. bak mezdeke çalıp egzersiz yapanlar var, sende öyle yap canım.. kendini üzme, rahat bırak. öyle veya böyle illa olacak.. içini ferah tutmaya çalış. Allah kolaylıklar versin hepimize. tebriklerin içinde teşekkür ederim canım..

aferin cnm bak ne güzel istekli olman egz. yapman harika bende seni yenmiş gözüyle görmeye başladım bile başarın yakındır cnm olalalala ....

kelebekim sorma ya ben yapamam edemem diyodum birden kendime bi güven geldi bu kadar aştığıma bile şaşıyorum egzersize başlamadan önce vajiyle konuşuyorum sen kimsinki bana karşı koyuyorsun ben nedersem o olur diye ona kızıyorum görsen beni onunla konuşuyorum :9::9::9: bi de kelebekim eş parmağı denemem yararıma mı olur yoksa ben kendim aşama aşama devam mı edeyim

hepsini yapıcam bu gece inşallah, taktikler aklımda :)
gerçi o an gelince ben herşeyi unutuyorum ama kocişe dedim bana hatırlat diye..
inşallah yarın daha güzel haberlerle gelirim. çok sağol kelebekcimm
:16:

ben egzersiz yapamamıştım zaten yağmurcum yani mum parmak yapamamıştım ama pe.. egzersizi yaptım sürekli..yani önemli olan o hisse alışmak sanırım egzersizi neyle yaptığın önemli değil yeterki yap, vazgeçme..
ama öncelikle şu bunalım halini üzerinden atman lazım. forumdaki bütün mesajlarında bunalım ve paniksin :) hadi rahatla biraz. bak mezdeke çalıp egzersiz yapanlar var, sende öyle yap canım.. kendini üzme, rahat bırak. öyle veya böyle illa olacak.. içini ferah tutmaya çalış. Allah kolaylıklar versin hepimize. tebriklerin içinde teşekkür ederim canım..

evet cnm eşine söle hatırlatsın ıkınıp nefes alıp vermeni sen çıkar desende çıkarmasın okey bebişim içinde tutki o hisse alış bacım ama zamanla baskı geçiyor valla bak tecrübe konusuyor ben eskidim artık 3 ay oldu hepsi zamnla oluyor sen merak etme cnm benim.

hiç merak etme tatlım sen bende 3 hafta ara verdim ama oldu bikere olunca oluyor beyin kabul ediyor çünkü ac yok sızı yok gördün sende gitgele de taıklma o zmaanla olan bişey vaji olmayan insanlar bile zmaanla yapıyor gitgeli cicim sen telaş yapma kafanı dagıt ilşkidede oldu olcakmı diye düşünme panikleme sakin ol dualarımız seninle cnm....

destekleriniz için çok teşekkür ederim canım benim, vallahi içimi rahatlatıyosunuz..
inşallah dediğin gibi olur. ağrı sızı yok hatta benden kırmızı da gelmedi.o korktuğum kırmızı da yok yani çok şükür. Allahıma şükürler olsun bu kadar oldu ya devamı da olur inşallah..
siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Allah razı olsun hepinizden, Allah her istediğinizi gönlünüze göre verin.. hepinizi seviyorummm :16::16:

Back
X