- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.221
kızlar egzersizimi yaptım geldim ama ilerleme yok malesef o kadar heveslenmiştimki bugün ilerleyeceğim diye. kulak çöpü,dudak kalemi,pilot kalem bu üçünü ayrı ayrı güzelce streçledim hazırladım yan tarafada laptoptan mezdekeyi açtım oturdum aynanın karşısına vaji beni yanılttı malesef kalemi ilk önce alamadım kulak çöpünü denedim bikaç kez sonra dudak kalemine geçtim onuda bi kaç kez zar zor aldım. vajinin içinden beyaz beyaz bişiler akıyo şeffaf akıntının arasında bu normal mi? nasıl ilerlicem ben kızlar?:26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar egzersizimi yaptım geldim ama ilerleme yok malesef o kadar heveslenmiştimki bugün ilerleyeceğim diye. kulak çöpü,dudak kalemi,pilot kalem bu üçünü ayrı ayrı güzelce streçledim hazırladım yan tarafada laptoptan mezdekeyi açtım oturdum aynanın karşısına vaji beni yanılttı malesef kalemi ilk önce alamadım kulak çöpünü denedim bikaç kez sonra dudak kalemine geçtim onuda bi kaç kez zar zor aldım. vajinin içinden beyaz beyaz bişiler akıyo şeffaf akıntının arasında bu normal mi? nasıl ilerlicem ben kızlar?:26::26::26::26::26::26::26::26:
hem kokoş hem oynakcanım bozma moralini ya biliyosun hepimizin başına geldi bu durumlar bigün yapabiliyoduk ertesi gün yapamayabiliyoduk o günkü rahatlığınla alakalı.akıntıdır o gelen şey ya da kayganlaştırıcıdan dolayı olabilir.çok kuruduysa beyaz beyaz oluyo öyle bazen.canm bence kalem yerine mumu denesen daha iyi olur gibi.beyaz mumlardan deneyebilirsin mesela onların kalınlığı da muma yakın hem
hem kokoş hem oynakcanım bozma moralini ya biliyosun hepimizin başına geldi bu durumlar bigün yapabiliyoduk ertesi gün yapamayabiliyoduk o günkü rahatlığınla alakalı.akıntıdır o gelen şey ya da kayganlaştırıcıdan dolayı olabilir.çok kuruduysa beyaz beyaz oluyo öyle bazen.canm bence kalem yerine mumu denesen daha iyi olur gibi.beyaz mumlardan deneyebilirsin mesela onların kalınlığı da muma yakın hem
kız kafada gitti beyaz mum dene muma yakın
canım naz a cevap yazdım sana yazmadım acık bekleyem
canım reglden önce hiç alamadım şimdide zar zor aldım ben bayağı ilerlerim diye çok inandırmıştım bugün kendimi. hatta egzersize başlamadan önce harika bir haber aldım almanyadan yeğenim gelcekmiş 3 hafta sonra gayet mutluydum. moralim bozuldu azcık canım. o beyazlıklar akıntının içinden geliyo anlamadım onuda. dudak kalemide pasta mumu boyunda ilk denememde çok rahat almıştım offfff offffff
merhaba kızlar, yoktum 3 aydır, babam rahatsızdı hatırlarsınız dualarınızı istemiştim, babama akciğer kanseri tanısı konmuştu, onun tedavisiyle uğraşıyordum...Daha bitmedi hala sürüyor tedavisi. sol akciğerinde 7 cmlik kitle vardı amaliyat oldu ve sol akciğerin yarısı alındı, 2.evre çıktı kitle, akciğer kanserinde 4 evre varmış...çok şükür vücudunun başka organlarına sıçrama yapmamıştı yani vücudu temiz şimdi...ailecek tek korkumuz bir daha nükseder mi acaba? Rabbim bir daha nüksettirmesin inş...dualarınıza çok ihtiyacımız var...
varya rötaRlıyım die bukadar çeneme vurdu ben bu cmt pazar bişey yapıp ilerlemeyeyim sade venüs değil herkez döcccccccccccceeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk beni:97:
kızlar slm neler yapıosunz bakayım.Size anlatcaklarım var.Dün akşam ben eşimle parmak egzersizi yaptık.Yani eşimin parmağıyla yapabliorum...
öyle valla ya ilerliyceksin ya ilerliyceksin kuşum bak haftasonları çok bereketli oluyo sen de faydalan bu bereketten artık yaw.hem muma geçmişsin daha ne istiyosun
iyiyiz tatlım ne güzel haberlerle geldin sen öyleeş parmağıyla yapmaya başladıysan artık kasma sorununu yavaş yavaş çözersin çok güzel bi ilerleme bu
merhaba kızlar, yoktum 3 aydır, babam rahatsızdı hatırlarsınız dualarınızı istemiştim, babama akciğer kanseri tanısı konmuştu, onun tedavisiyle uğraşıyordum...Daha bitmedi hala sürüyor tedavisi. sol akciğerinde 7 cmlik kitle vardı amaliyat oldu ve sol akciğerin yarısı alındı, 2.evre çıktı kitle, akciğer kanserinde 4 evre varmış...çok şükür vücudunun başka organlarına sıçrama yapmamıştı yani vücudu temiz şimdi...ailecek tek korkumuz bir daha nükseder mi acaba? Rabbim bir daha nüksettirmesin inş...dualarınıza çok ihtiyacımız var...
babamın hastalığı kendi derdimi unutturdu bana...hiçbişey yapmak istemiyorum, ne egzersiz ne yemek ne içmek...herşey çok boş-anlamsız geliyor...çok ama çok zor bir sınav...Rabbim kimseyi sevdiğiyle-sağlıkla sınamasın...
babamın hastalığı kendi derdimi unutturdu bana...hiçbişey yapmak istemiyorum, ne egzersiz ne yemek ne içmek...herşey çok boş-anlamsız geliyor...çok ama çok zor bir sınav...Rabbim kimseyi sevdiğiyle-sağlıkla sınamasın...
canım cok cok gecmiş olsun . babana allahtan acil şifalar diliyorum. insallah bir an önce saglıgına tam olarak kavusur. dualarımız senınle canım
hayır tatlım parmak yapamadım. inşallah ilerlerim ama sabırsızlanıyorum biran önce yenmek içinbebişim üzülme ama ya yavaş yavaş ilerliyceksin.sabırsızlanıyosunuz doğal olarak bir an önce başarmak istiyosunuz çünkü.sen mutlu olmaya devam et daha ne mutluluklar yaşıycaksın ama pes etmemen lazım bunlar için.parmak yapmadın sanırım sen hiç:26:
canım çoook geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşur inşallah baban.tatlım Allaha şükür vaji böyle bi sorun değil çok kolay aşılabiliyor egsersizlerle.baban iyileşsin sen de o zaman kaldığın yerden devam edersin canım.Allah acil şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?