Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahhh pando kardesim ne zaman biraz mutlu olsam gaza gelsem bögrume ökuz oturuyor hemide iki tane birden korkmuyorum acida yok ama bilinc altim nasil bir sey anlayamadim gitti bunalim desen ah bu bunalim ve panikler hic pesimi birakmadi ben biraksam onlar birakmiyor beni ama yenecegim allahin izniyle cunku son adimdayim ilk adimi nasil attiysam son adimida atip bitirecegim ama zamanmi lazim dayakmi lazim anlamadim ben

kelebekim sorma ya ben yapamam edemem diyodum birden kendime bi güven geldi bu kadar aştığıma bile şaşıyorum egzersize başlamadan önce vajiyle konuşuyorum sen kimsinki bana karşı koyuyorsun ben nedersem o olur diye ona kızıyorum görsen beni onunla konuşuyorum :9::9::9: bi de kelebekim eş parmağı denemem yararıma mı olur yoksa ben kendim aşama aşama devam mı edeyim

cnm şimdi egz.amaç ş önce kendi parmagınla oraya sana ait bişeyin girdiğini beyne kabullendirmek eş parmagıda başka bir cismin yani p.... beyne kabullendirmek. şimdi eşle çogu çalışamadı o yüzden eş parmagıda yapabilirsin mumda yapabilirsin. şimdi sen p.... boyutuna gelene kadar aparatları büyütücen cnmcm ondan sonrada p... zaten. kulak cubugundan sonra muma geç istersen daha uzun ya daha rahat olur cnmcm bikaç gün daha çöplerle yap iyice alış okey ondan sonra ya eş yada mumla yaparsın cnmcm ....

cnm şimdi egz.amaç ş önce kendi parmagınla oraya sana ait bişeyin girdiğini beyne kabullendirmek eş parmagıda başka bir cismin yani p.... beyne kabullendirmek. şimdi eşle çogu çalışamadı o yüzden eş parmagıda yapabilirsin mumda yapabilirsin. şimdi sen p.... boyutuna gelene kadar aparatları büyütücen cnmcm ondan sonrada p... zaten. kulak cubugundan sonra muma geç istersen daha uzun ya daha rahat olur cnmcm bikaç gün daha çöplerle yap iyice alış okey ondan sonra ya eş yada mumla yaparsın cnmcm ....

tamam kelebeğim yarın gündüzden kulak çöplerine devam bide mum alayım akşamada onu denerim inş.bu haftasonu biter ve kurtulurum artık koçişimin tam anlamıyla kadını olmak istiyorum :69:

Peki p... egzersizi nasil yaptin canim

pe.. ile yaptım yağmurcum, ben sana msnden uzun uzun anlatırım yarın girebilirsem.yani parmak egzersizi daha iyi tabi ben çok denedim olmadı bende pe.. yavaş yavaş ittirdim oraya hemen olmadı tabi zaten denemelerimi de paylaşmıştım burda, hatırlıyosundur belki.. pe.. ile ittirdim hep oraya girmicem dedim telaş yapma, yavaş yavaş oldu işte. dün gece de hepsi girdi ama gel git falan yapamadık. inşallah onu da başarırım yakında.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

iyi geceler güzel kapli meleklerim hepinizi kocaman öpüyorum
iyi geceler cnmcm
destekleriniz için çok teşekkür ederim canım benim, vallahi içimi rahatlatıyosunuz..
inşallah dediğin gibi olur. ağrı sızı yok hatta benden kırmızı da gelmedi.o korktuğum kırmızı da yok yani çok şükür. Allahıma şükürler olsun bu kadar oldu ya devamı da olur inşallah..
siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Allah razı olsun hepinizden, Allah her istediğinizi gönlünüze göre verin.. hepinizi seviyorummm :16::16:
bizde seni seviyoruz tatlım Allah hepinizden razı olsun cnmcm ....
Ahhh pando kardesim ne zaman biraz mutlu olsam gaza gelsem bögrume ökuz oturuyor hemide iki tane birden korkmuyorum acida yok ama bilinc altim nasil bir sey anlayamadim gitti bunalim desen ah bu bunalim ve panikler hic pesimi birakmadi ben biraksam onlar birakmiyor beni ama yenecegim allahin izniyle cunku son adimdayim ilk adimi nasil attiysam son adimida atip bitirecegim ama zamanmi lazim dayakmi lazim anlamadim ben
canım benim depresyon yok tatlım 3 defa olduysa olur sen niye sıkıntı yapıyosun eşinle mi sorun yaşıyosun nedir depresyona itn seni tatlım...
kelebek bugün salı kuzum sen ne geziyon burda :9: gruptan nıye kactın kız hemen:9:

cnm ben öbür bilg. bundaki msnde sorun var öbürünü eşim aldı. salı ama icraat yok yorgunum canım eşimde yorgun kafası bozuk işlere yapmadık :9::9::9::9::9:

evet cnm eşine söle hatırlatsın ıkınıp nefes alıp vermeni sen çıkar desende çıkarmasın okey bebişim içinde tutki o hisse alış bacım ama zamanla baskı geçiyor valla bak tecrübe konusuyor ben eskidim artık 3 ay oldu hepsi zamnla oluyor sen merak etme cnm benim.
sağol canım hepsi aklımda, inşallah bu gece daha güzel olacak :)
telebekcim sana bişey sorcam o baskı hissi var ya o ne zaman geçicek bide sen ne zaman zevk almaya başladın. yani çok zaman aldı mı o hisse alışıp zevke çevirmen? :)

tamam kelebeğim yarın gündüzden kulak çöplerine devam bide mum alayım akşamada onu denerim inş.bu haftasonu biter ve kurtulurum artık koçişimin tam anlamıyla kadını olmak istiyorum :69:

tabi biter tatlım frd de biliyosun sen gbi başladı ve bitirdi neden olmasın bende 5 günde düzenli egz.yenmiştim merak etme olcak aferin sana hadi iyisin yırttın falakadan :32::32::32::32::32:

Canim yarin calisiyorum ben ama mail atarsan cok sevinirim ben bir parmagi süper itiyorum oynatiyorum esimin parmaginida aliyorum bazen kasilsamda dedigim gibi esim 3 defa girdi ama cok kisaydi ve hemen cekti acimadi kirmizida yok korkmuyorum ama kasiliyorum yinede allahim yar ve yardimcimiz olsun ve iyiki sizler varsiniz ben tam 4,5 yil neler cektim ve bir ayda bir suru yol kat ettim...

sağol özümcüümm, çok sevindim senin adına canım. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..
benimde oldumu olmadımı anlamadım daha. bir kere daha yapabilirsem bu gece inşallah tam olarak inanıcam olduğuna
pandoo ben seni daha önceden başarmış biliyordum yine biriyle karıştırdım sanırım, bende daha yeni yendim ve üzerine regl oldum bittikten sonra yapıp yapamıcağımı çok merak ediyorum, bende birikikez daha yaparsam anca inanıcam, senide çok tebrik ediyorum, darısı bebişlerinin haberlerine inşallah

sağol canım hepsi aklımda, inşallah bu gece daha güzel olacak :)
telebekcim sana bişey sorcam o baskı hissi var ya o ne zaman geçicek bide sen ne zaman zevk almaya başladın. yani çok zaman aldı mı o hisse alışıp zevke çevirmen? :)

cnm 10 kereden sonra falan azalarak geçiyor ama karnına çekince olmuyor baskı o poz. alakalı senin altta oldugun poz. baskı daha cok oluyor ama üstte olursan yada altta olup karnına çekersen daha az olur canım. zevk olayıda rahat ilişki yaşamaya başlayınca yani baskı azalınca ve kafanda oldumu acırmı şu bu onları attıgında zevkte başlıyor yani acele etme hepsi sırayla olacak bebişim. ben çabuk odaklandım ve zevk almaya 5-6 sfeerden sonra başladım herşey kafada bitiyor cnmcm...bide jel kullanırsan zevkte kolay olur femolub al sende biz faydasını gördük cnm dönünce al mutlaka canım...

tabi biter tatlım frd de biliyosun sen gbi başladı ve bitirdi neden olmasın bende 5 günde düzenli egz.yenmiştim merak etme olcak aferin sana hadi iyisin yırttın falakadan :32::32::32::32::32:

evet senin falaka işe yaradı :9: iyiki buraya üye olmuşum valla yoksa bekler dururdum gün gün rapor vericem sizlere inş.hep böyle sevinerek girerim

Beni depresyona itten kayinvalidemlermi desem arkadaslarin bebeklerimi bilemiyorum ya vaji yenmedim nasil hamile kalayim ben validemde durmada e kizim bes yil oldu artik bizde torunumuz sevelim kayinpeder desen durmada manali konusmalari...

sağol özümcüümm, çok sevindim senin adına canım. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..
benimde oldumu olmadımı anlamadım daha. bir kere daha yapabilirsem bu gece inşallah tam olarak inanıcam olduğuna
pandoo ben seni daha önceden başarmış biliyordum yine biriyle karıştırdım sanırım, bende daha yeni yendim ve üzerine regl oldum bittikten sonra yapıp yapamıcağımı çok merak ediyorum, bende birikikez daha yaparsam anca inanıcam, senide çok tebrik ediyorum, darısı bebişlerinin haberlerine inşallah

çok teşekkür ederim canım ben yenenlerden değildim daha yeni alabildim pe... hepsini ama bende senin gibi inanamıyorum. seni de çok tebrik ederim Allah başka dert vermesin. darısı bütün arkadaşlarımızın başına..bende gel gitli falan normal bir ilişki yaşayınca inanıcam sanırım. o zaman hep beraber halay çekicez inşallah :)
Allah hepimize kolaylıklar versin..

:54:arkadaşlar ii gceler hepinize szn desteklernz içn teşekkür ederm çok hepnzi öpüorum kocaman....
iyi geceler cnmcm ne demek yine beklerizz....
Canim yarin calisiyorum ben ama mail atarsan cok sevinirim ben bir parmagi süper itiyorum oynatiyorum esimin parmaginida aliyorum bazen kasilsamda dedigim gibi esim 3 defa girdi ama cok kisaydi ve hemen cekti acimadi kirmizida yok korkmuyorum ama kasiliyorum yinede allahim yar ve yardimcimiz olsun ve iyiki sizler varsiniz ben tam 4,5 yil neler cektim ve bir ayda bir suru yol kat ettim...
cnm çok ii anlıyorum seni egz. rahatsan olur cnm bu iş sen kendini rahat bırak p... deneemye devam et cnm 3 defa olduysa geri dönüş yokki sakin ol. bide p.. boyutunda mumla yap cnm onunda cok faydası var bak ona alısınca p... daha kolay oluyor ....

bestecim ccanım bikere oldumu gerisi geliyor merak etmeyin çok kolay oluyor hemde egz. yaparsın esner hemen ardından p... denersin bu kadar kolay 2. daha kolay oluyor cnmcm....

cnm 10 kereden sonra falan azalarak geçiyor ama karnına çekince olmuyor baskı o poz. alakalı senin altta oldugun poz. baskı daha cok oluyor ama üstte olursan yada altta olup karnına çekersen daha az olur canım. zevk olayıda rahat ilişki yaşamaya başlayınca yani baskı azalınca ve kafanda oldumu acırmı şu bu onları attıgında zevkte başlıyor yani acele etme hepsi sırayla olacak bebişim. ben çabuk odaklandım ve zevk almaya 5-6 sfeerden sonra başladım herşey kafada bitiyor cnmcm...bide jel kullanırsan zevkte kolay olur femolub al sende biz faydasını gördük cnm dönünce al mutlaka canım...

tamam canım ben altta olduğum pozisyonda yapabildim ama bacaklarımı karnıma çekmemiştim bu sefer öyle yapıcam belki baskı hissi azalırsa bende zevk alma aşamasına çabk geçerim. bende zevk almak istiyorumm g noktamı bulmak istiyorumm, kocişimle gerçekten kadın ve erkek gibi hissetmek istiyorum :) inşallah yakındır..ya bide o aynı markaları bulamıyorum buralarda su bazlı jel aldık onunla deniyoruz. türkiyeye gidince aynı jelden bende alıcam..
ya bide kim sormuştu gördüm ama unuttum. bitane sprey var, onu klitorise bir kere sıkıyosun isteği arttırıyor. bana türkiyedeyken doktor vermişti ama ismini hatırlamıyorum şimdi. gerçekten etkili. isteksizlik çeken arkadaşlar onu kullanabilir.

evet senin falaka işe yaradı :9: iyiki buraya üye olmuşum valla yoksa bekler dururdum gün gün rapor vericem sizlere inş.hep böyle sevinerek girerim
herşey sende bitiyor tatlım tabiki gelrisn güzel haberle merak etme. egzdevam ederken p... deneme egz. bitsin öle...
Beni depresyona itten kayinvalidemlermi desem arkadaslarin bebeklerimi bilemiyorum ya vaji yenmedim nasil hamile kalayim ben validemde durmada e kizim bes yil oldu artik bizde torunumuz sevelim kayinpeder desen durmada manali konusmalari...

ohoooooooooooooo bendede vardı aman cnm takma bunları kafana cnmcm sen yüzdün kuyruguna geldin cnmcm şimdi herşeye kulagını tıka ve egz. devam et. p... boyutundada mum yap. burayada sık gel öle ara verme inş. bitcek bu iş.

seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm

Back
X