Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beni depresyona itten kayinvalidemlermi desem arkadaslarin bebeklerimi bilemiyorum ya vaji yenmedim nasil hamile kalayim ben validemde durmada e kizim bes yil oldu artik bizde torunumuz sevelim kayinpeder desen durmada manali konusmalari...

kız sen onlara bakma boşver hem sen daha çok sençsin canım biz ne yapalım. 30 yaşına geldik hala çocuk yapamadık..
bende şimdi kayınvalidemlerdeyim, maşallah bizim yaşımızdakilerin 3-4 tane çocuğu var burda. kayınvalidem onları gösterip gösterip bana sizin çocuğunuz yok ama herkesin var diyo.. bende he he diyip geçiyorum..amaaan herşeyi dert edersek kendimizi yıpratırız. boşveer sen kendine bak kim ne derse desin. sen bu işe yoğunlaş canım, kimseyi sallama tabiri caizse :))

cnm korkulacak bişey yok ama özelden yazsaydın daha ii olurdu egz.yapan ark: panik olabilir cnmcm .devam et egz. korkma bişey yok. jelde femolub jel alın yada gleit gel... ....[/COLOR][/B]
canım özelden yazamıyorum o yüzden ama haklısın dikkat ederim bundan sonra :42:
bu akşam p... denemesi yaptık.tam girir gibi oldu ama saniyelik,eşim biran çekince gitti . ben mum muamalesi yapıyorum eşime,sabit dur yavaş yavaş gir diyorum oda bu mum değil canım git gel yapmam lazım diyo :90: bakalım ama mutluyum bu akşam biraz daha yol aldım. o çok zor dedğim kısmı ilk defa geçti p..... devamı gelir heralde....

tamam canım ben altta olduğum pozisyonda yapabildim ama bacaklarımı karnıma çekmemiştim bu sefer öyle yapıcam belki baskı hissi azalırsa bende zevk alma aşamasına çabk geçerim. bende zevk almak istiyorumm g noktamı bulmak istiyorumm, kocişimle gerçekten kadın ve erkek gibi hissetmek istiyorum :) inşallah yakındır..ya bide o aynı markaları bulamıyorum buralarda su bazlı jel aldık onunla deniyoruz. türkiyeye gidince aynı jelden bende alıcam..
ya bide kim sormuştu gördüm ama unuttum. bitane sprey var, onu klitorise bir kere sıkıyosun isteği arttırıyor. bana türkiyedeyken doktor vermişti ama ismini hatırlamıyorum şimdi. gerçekten etkili. isteksizlik çeken arkadaşlar onu kullanabilir.
femolub ta istek artırıyor cnmcm sxtiva da öyle...
canım benim tebrik ederim çok mutlu oldum allah başka sıkıntı vermesin :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kız sen nerdesin kaç zamandır ...

herşey sende bitiyor tatlım tabiki gelrisn güzel haberle merak etme. egzdevam ederken p... deneme egz. bitsin öle...

ohoooooooooooooo bendede vardı aman cnm takma bunları kafana cnmcm sen yüzdün kuyruguna geldin cnmcm şimdi herşeye kulagını tıka ve egz. devam et. p... boyutundada mum yap. burayada sık gel öle ara verme inş. bitcek bu iş.

seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm

Insallah canim ama aksama kadar claisiyorum sonra yemek ev isi derken yatiyorum yoksa burdan cikmak hic istemiyorum cunku buranin sayesinde ben bu kadar ilerledim 4,5 yilda yapamadikalrimi burada yaptim sizin sayenize allahim tez zamanda kurtarsin biz bu dertten

bu akşam p... denemesi yaptık.tam girir gibi oldu ama saniyelik,eşim biran çekince gitti . ben mum muamalesi yapıyorum eşime,sabit dur yavaş yavaş gir diyorum oda bu mum değil canım git gel yapmam lazım diyo :90: bakalım ama mutluyum bu akşam biraz daha yol aldım. o çok zor dedğim kısmı ilk defa geçti p..... devamı gelir heralde....

o süper cnmcm böle böle olcak işte peşini bırakma çok sevindim cnmcm olalalaa

Insallah canim ama aksama kadar claisiyorum sonra yemek ev isi derken yatiyorum yoksa burdan cikmak hic istemiyorum cunku buranin sayesinde ben bu kadar ilerledim 4,5 yilda yapamadikalrimi burada yaptim sizin sayenize allahim tez zamanda kurtarsin biz bu dertten

motive olman açısından dedim cnmcm sen egz.yapta gelmesende olur ama motivasyon için sık girsen azcık ii olurdu bebeişim kızlar ben cıkıyorum muck ii geceler :10::10::10::10::10::10:

ay süper yaa maşallah, ne güzel haberler bunlar.. inşallah devamı da gelicek hepimiz için..
hadi kolay gelsin..

herşey sende bitiyor tatlım tabiki gelrisn güzel haberle merak etme. egzdevam ederken p... deneme egz. bitsin öle...

ohoooooooooooooo bendede vardı aman cnm takma bunları kafana cnmcm sen yüzdün kuyruguna geldin cnmcm şimdi herşeye kulagını tıka ve egz. devam et. p... boyutundada mum yap. burayada sık gel öle ara verme inş. bitcek bu iş.

evet onu okumuştum pe... yok egzersizde zaten bende kendimi hazır hissettiğim an düşünüyorum onu iyice bi açılsın orası bakalım rahat olduğum zaman hazırım diyip koçişin karşısına geçicem :9:

seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm [/QUOTE]

canlarım benim son aparattaydım p....s başı alıyodum en son...... araya birsürü şey girdi birtürlü konsantre olamadım.... biraz gözatıp egzersize başlicaktım şimdi kalkıyorum sizleri seviyorum ne olur dua edin allahım yardım et.......hepinize iyi geceler durumumdan haberleri sizlere yazıcamçok bunaldım vaji her geçen gün canımı daha çok yakıyooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84:

canlarım benim son aparattaydım p....s başı alıyodum en son...... araya birsürü şey girdi birtürlü konsantre olamadım.... biraz gözatıp egzersize başlicaktım şimdi kalkıyorum sizleri seviyorum ne olur dua edin allahım yardım et.......hepinize iyi geceler durumumdan haberleri sizlere yazıcamçok bunaldım vaji her geçen gün canımı daha çok yakıyooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84:[/QUOTE]

canim bozma moralini herkesin sürekli araya bişeyler giriyor. normaldir yani hayatımızı durdurcak değiliz bu vaji yüzünden, fırsat buldukça devam edicez.. hadi Allah kolaylıklar versin canım, dualarımız seninle..

kızlar bende çıkıyorum. herkes uyudu. bizde fırsat bu fırsat deneyelim :)
benim için de dua edin. hepinize iyi geceler..

kızlarr hayırlı geceler...ben bu psıkoljik durumu(rahatszlık demek istemıorm çunku deıll)yeneli 6 ay oldu...sdce bıkaç şey paylaşmak istedım azcıkta olsa katkım olursa sevncm çunku çok ıyı anlıorm ben...bu durumu aşmadan önce kendmı(anatomimi) tanıyamamşım öncelıkle bunu demek ıstıyorum..nasıl mı yanii???aslında derinlerde büyük bir boşluk olduğunu kestremeden hep bir dar geçit var zannederdim...acıyı kendm yaratmışım meğerse aslında sizi bekleyen kocaman bir arena var orda bacaklarınızı serbest bırakın ve orayı o şekılde hayal edin....
2.si ilişkı pozisyonu yanlışmış.vajinayı 90 derece direk karsısı zannederdm aslında p...i aşağı eğimli almak gerekıyor..bunun için bel altınıza yastık kullanın.
3.süönce deriin bir nefes alıyoruzzzzz tam nefesi verirken yani ıkınırcasına alıyoruz...bir şeyi içiniize vakumlarca alır gibi düşünün acı ağrı yok alma aşamasına gecebıldgnzde bır süre haraketsz bekleyın orası iyyce açılacak zaten ...gerçekten açılıyor kızlar esnek ..yani öyleymiş beynınıze siz hakım olun o size deıl..pleeasee yapabılırsınızzzzzzz

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico

aranızda yenen varsa lütfen haber verin :4:

yendimmm :10::10:::10:desemde inanma canımcım :31::ama aşkolsun venüs benim hala bu listede ne işim war:36:: ben bikerem pastamumu yaptım enson :32::32::32::69:yarına allah kerim

arkadaslar şmddi bıkaç sayfa gecmışı okudumda bazılarınız kulak çöpü pasta mumu falan denior...eski vajilı olarak ben hala oyle küçük şeylerı alamam almadımda hiç..bence daha doygun şeyler mantıklı bıraz daha kalın mum gibi..bence küçük objeler canınızı yakabılır..neden dersenız oranın anatomısıne ters..buda sızı korkutur...hep cnm yanacak zannedersnz..cok ince objeler kullanmayın derım ben nacızane fıkrım...hepınıze kolay gelsn bır gun gelecek vajılı kalmayacak

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico

aranızda yenen varsa lütfen haber verin :4:

:):) ne yapim Allah affetsin diyemedim anneme bi tane pasta mumu lazım dieee :D yürüttüm bendee :)

iyi yapmışsın canım affeder inşallah neydi bu yolda herşey mübah:76::76:

Back
X