- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #48.421
aynen bende zaten 2002 den beri beraberiz az çok bişeyler yaşıyosun sonuçta evlenmeden ve hayatta inanmazdım böyle bişey olacağına böyle bi sorun olduğundan, adından bile haberim yoktu ki korkum olsun ama işte allah verdiyse bir bildiği vardır herhalde 6 ay çok yeni canım o kadar isterdim ki evliliğimin 6. ayına dönmeyi hiç aksatmadan yap egzersizleri keşke bende senin gibi daha yolun başında bulsaydım burayı beklemeseydim bir gün kendiliğinden çözülecek diye... inşallah canım ama zaman geçirme çok yıpranıyor iki tarafta karşılıklı... hiç o konuyla ilgili kavga etmedik biz mesela ama ben eminim tartışmalarımızın altında hep o var yıpratmadan birbirinizi çözülür inşallah canım dediğim gibi 6 ay yolun çok başı birbirimize destekle çözeriz inşallah hepimiz kısa zamanda...![]()
gerçekten çok haklısın canım o konu yüzünden bizde kavga etmedik ama ettiğimiz kavgaların temelinde onunda yattığını biliyorum çünkü ya o ya ben ilk zamanlar olmayınca agresiflik oluyordu çok şükür eşim şimdi daha sabırlı ve olgun davranıyo ama ne olursa olsun yine biran önce egzersizleri bitirip başarmamı çok istiyor doğal olarak. burayı bulduğum için sizler gibi beni çok iyi anlayan dostlarım olduğu için çok şanslıyım. sizin desteğinizle içime ufak tefek şeyler bile olsa alabiliyorum artık. egzersizlere sizlerin sayenizde başladım her zaman dediği gibi iyiki varsınız canım. bu durumu en yakın arkadaşlarıma ve ablama anlatmaya kalktım ilk zamanlar 1 dklık iş sık dişini falan dediler bende artık hepsine oldu diyorum mecburen çünkü beni hem anlamıyorlar hemde doğru yönlendirmiyorlar. inşallah bu sorunu yaşayan hiç kimse kalmaz rabbim hepimize yardım etsin