Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]

sorma gitsin dün akşam çok güzeldi, eşim jelle geldi, ben dün iki parmak denicem dedim, parmaklarıma taktım prezervatifii eşim yapmak istedi, olur dedim, o taktı parmaklarına, tek parmağının hepsini aldım çok rahat, iki parmağının 1,5 boğumunu aldım 2 kere denedik, çok mutluyum akşam gelsin devam edicez inş, haftasonu p..e geçmek niyetindeyim bakarsınız hooop pazartesi bayrak sallıyorum inşaallah,

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:
cnm benim harika olalala sen bayagı hızlı cıktın maşallah eşli 2 parmak e ne kaldiki geriye haftasonuna tamamdır bu iş aferin sana ....[/QUOTE]

inanın hep sizin desteğinizle oluyor,eşimle egzersiz esnasında o da burdaki yasak kelimeleri kullancak oldu ben bir yandan egzersizle uğraşıyorum bir yandan bizim topikte yasak o kelimeler kullanma sende diye uyarıyorum:1:

hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?

sorma gitsin dün akşam çok güzeldi, eşim jelle geldi, ben dün iki parmak denicem dedim, parmaklarıma taktım prezervatifii eşim yapmak istedi, olur dedim, o taktı parmaklarına, tek parmağının hepsini aldım çok rahat, iki parmağının 1,5 boğumunu aldım 2 kere denedik, çok mutluyum akşam gelsin devam edicez inş, haftasonu p..e geçmek niyetindeyim bakarsınız hooop pazartesi bayrak sallıyorum inşaallah,

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:[/QUOTE]

canımm harika haber buuu...bayrak sallaman yakındırrr maşallah diyelimmmm..ayyy çokk sevindimmm:66::66::66::65::65::65:

[/COLOR][/COLOR]
cnm benim harika olalala sen bayagı hızlı cıktın maşallah eşli 2 parmak e ne kaldiki geriye haftasonuna tamamdır bu iş aferin sana ....

inanın hep sizin desteğinizle oluyor,eşimle egzersiz esnasında o da burdaki yasak kelimeleri kullancak oldu ben bir yandan egzersizle uğraşıyorum bir yandan bizim topikte yasak o kelimeler kullanma sende diye uyarıyorum:1:[/QUOTE]

ayyy cok sevindim cnmcm valla aferin sana biz sadece yol gösterdik başarın senin başarın cnmcm

seracım sempaticim nasılsınız ark. ne var ne yok sempaticim alıstınmı cnm ??

iyiyim canım valla temizlık yapıorum belim koptu valla.... bı yandanda forumu takıp etmeye çaılışıorum sen nasılsın koçiş çook hasta fazla ilişki olmuyo ara cok verıorum...benım de pandonun gıbı baskı hissim çok oluyo acı yok ama...gıt gel zor yapıorum senın pandoya yazdıklarını okudum yarısı halındeyken gıt gel yaptım dıye bu akşam bır de oyle deneyım inş koçişim iyi olurda:38:

iyiyim canım valla temizlık yapıorum belim koptu valla.... bı yandanda forumu takıp etmeye çaılışıorum sen nasılsın koçiş çook hasta fazla ilişki olmuyo ara cok verıorum...benım de pandonun gıbı baskı hissim çok oluyo acı yok ama...gıt gel zor yapıorum senın pandoya yazdıklarını okudum yarısı halındeyken gıt gel yaptım dıye bu akşam bır de oyle deneyım inş koçişim iyi olurda:38:

geçmiş olsun cnmcm iyileşsin yaprsınız ...cok yorma kendini tatlım.

hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:[/QUOTE]

süpersin canım 2 parmakta rahat olunca araya da mumu sıkıştırıver sonra da pe..s geriye de bişey kalmıyo zaten tebrikler:65:

:94:
canım 10 dk ya takıldım inceledim şimdi birazdan cevap yazarım
kız özüm de hamiş biz kaldık dicem ama serada yok nezamandır yeniler hızlı ama ben kim kim karıştırdım artık frd ve emine vardı frd hızlı çıktı emine bizle aynı sanırım
canım ismim değişti :) emine hala sayıklıyorum aynı yerde 2cm falan aldım p...si ama olmuyo devamı
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :49:
günaydın güzellerrr...
ben geldiim.. dün gece yine denedik bizzz veee yine hepsini alabildiim :))
çok mutlu oldum gerçekten ama hala gel git hareketlenme falan yok. sadece hepsi bir kere girdi sonra içerde tuttuk biraz sonra da çıkardık çünkü o gerginlik ve baskı hissini aşamadım birtürlü..
ama acı ağrı yada kırmızı yok Allahıma çok şükür.. Rabbim bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin.. Çok şükür bugünleri de gördük :))
kızlar yine de ben normal bir ilişki yaşayana kadar başarmış olarak kabul edemiyorum kendimi çünkü içerde hiç hareket ettiremiyorum. haraketli gel git li bir ilişkiden sonra bende yaptım dicem inşallah..
çok sevindim senin adına inşallah hepimizin aynı satırları yazacağı günlerde gelir...
:65::65::65:

günaydın herkese biraz geç oldu günaydın için ama tam KDV zamanı bi yandan okuyorum bi yandan iş yapıyorum :36:

merhaba güzelleeerrrrrr geçmişi okudumda maşallah egzersiz yapmaya çalışan arkadaşları tebrik ediyorum

bende yoğunum kızlar okuyorum ama fazla yorum yapamıyorum ilgilenmiyom sanmayın gözüm üzerinizde :16:acil durumlarda özelden yazabilrsiniz kaçırıyorum bazı sayfaları :71:

bende yoğunum kızlar okuyorum ama fazla yorum yapamıyorum ilgilenmiyom sanmayın gözüm üzerinizde :16:acil durumlarda özelden yazabilrsiniz kaçırıyorum bazı sayfaları :71:

venuuus dün iki parnak yaptık eşimle, bugünde devam edicem, yarın p...e geçmek niyetindeyim acele etmiş olmayız dimi,
bayrakları hazırlayın yavaştan:10:

venuuus dün iki parnak yaptık eşimle, bugünde devam edicem, yarın p...e geçmek niyetindeyim acele etmiş olmayız dimi,
bayrakları hazırlayın yavaştan:10:

okudum bebişim çok sevindimmmmmmm balımmmmm rahatsan geç tabikiii minik kuşum zaten sen anladın artık olayı çözdün kendini rahat bırakıcan cup oluverecek :8::8::8::8:siz yenin bayraklar kurban olsun size tatlımmmmm :64::64::64::64::64:

merhaba kızlar dün reglim bitti eşimle p..dener gibi olduk:)birazcık başı girdi ama ben çok acı hissettim ve nefes hareketi yapım dedim kendime o an ama nasıl yaptığımı unuttum çok heyecanlandım ya şaka gibi nasıl unuturum ıkıncaksın ama o an aklıma gelmed devamı gelmedi o yüzden ama çok yanma oldu ben sadece yanma hissetim ama eşim biraz girdi diyor bilmiyorum...

merhaba kızlar dün reglim bitti eşimle p..dener gibi olduk:)birazcık başı girdi ama ben çok acı hissettim ve nefes hareketi yapım dedim kendime o an ama nasıl yaptığımı unuttum çok heyecanlandım ya şaka gibi nasıl unuturum ıkıncaksın ama o an aklıma gelmed devamı gelmedi o yüzden ama çok yanma oldu ben sadece yanma hissetim ama eşim biraz girdi diyor bilmiyorum...

canım egzersiz yaparkende yanma hissediyomusun ? bak o anda dur bekle çıkarma kendi kendine sor acı varmı diye o anda hissetiğin şey acı değil aslında biz acı olacak diye düşündüğümüzden öylemiş gibi sanıyoruz :21:kasıldın dimi heyecan yapınca kapattıysan kendini baskı olunca ondan dolayıda acı olmuştur belki :26:

Back
X