Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar dün reglim bitti eşimle p..dener gibi olduk:)birazcık başı girdi ama ben çok acı hissettim ve nefes hareketi yapım dedim kendime o an ama nasıl yaptığımı unuttum çok heyecanlandım ya şaka gibi nasıl unuturum ıkıncaksın ama o an aklıma gelmed devamı gelmedi o yüzden ama çok yanma oldu ben sadece yanma hissetim ama eşim biraz girdi diyor bilmiyorum...

eşin p...denemesi yaparken bu konuda seni uyarsınnn insanın heycanı doruk oluyooo oldumu olacak mı
derken..nefes alıp vermeni hatırlatması işi kolaylaştırır tatlımmm...ve sürekli telkinde bulunun eşine de söyle tatlımmm...olalaaaa tebrikler cnm benimmmmm...:nazar::nazar::nazar:

nisan 1 e kadar süre veriyorum kendime oldu oldu olmadı artık bilmiyorum....

canım istersen o zamana kadar yaparsın ama sen yine de şartlandırma kendini.sen zaten parmak esgersizi yaptın bu pe..s denemelerinde genellikle herkes takılıyo yarısında şu jeli bi dene bakalım belki işe yarar kayganlık açısından çok iyiymiş ben daha almadım.yeterli kayganlık ve senin birazcık rahatlamanla her an herşey olabilir:65:

dit dit dirittiiiiiiiii ele vole seydi dirittiiiiii duuuuttt duuutttt duruttuuuu ele vole seydi duruttuuuuuu:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64:

tatlımmm öle süre koymaaaa...olabildiğince çabuk olucak de tarih koymayınnn..motivasyonun
düşer olmazsa...rahat olduğunda olucakkkk zatiiii....:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım istersen o zamana kadar yaparsın ama sen yine de şartlandırma kendini.sen zaten parmak esgersizi yaptın bu pe..s denemelerinde genellikle herkes takılıyo yarısında şu jeli bi dene bakalım belki işe yarar kayganlık açısından çok iyiymiş ben daha almadım.yeterli kayganlık ve senin birazcık rahatlamanla her an herşey olabilir:65:
ama bugün yarın bugün yarın 5 yıl geçti... 5 yıl 2 ay her sene yıldönümüzde olsun hediye olsun bize diye dua ettim... ne olur olsun artık yaa......... ya da olmasada bende bu ay sp...mleri almaya çalışıcam en azından bebek olsun bari...
hadi kızlar hepinz patır patır başarın artık hep halay çekelim kırk gün kırk gece:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64: evetttttt çekelimmmmmm yaaaaa:64::64::64::64::64::64::64:

hopaaaaaaaaaa oh oh oh oh :87::87::87::21::24::24:

:24::24::24::24::24::24: hadi kızlar mezdeke açtım oynayalım azcıkkkkkkkkkkkk
keşkeeeeeeee......!!!!!!!!

ama bugün yarın bugün yarın 5 yıl geçti... 5 yıl 2 ay her sene yıldönümüzde olsun hediye olsun bize diye dua ettim... ne olur olsun artık yaa......... ya da olmasada bende bu ay sp...mleri almaya çalışıcam en azından bebek olsun bari...

tatlımmm bende tam olarak bundan bahsediyorummmm....zaten gereken rahatlığa ulaşatıysannn
1 nisandan önce de başaracaksınnnn...bi kere olmazsa diye bişey bırakmayın beyninizde düşünmemeye
gayret edinnnn..çünkü diğer alternatifler ortada olmadığında insan başarıyor...çünkü tek çözüm bu olarak görüyorrrr....doğru zamanda olucaktırrr dersen bence en kısa sürede olucakkk..kişisel gelişim
kitaplarının hepsinde vardır...yapamamak yokturrrr...doğru zaman değildirrrr...diye...ben 6 yıl bekledimm olunca oluyorrr 1 dk lık iş...ama o sürece kendimizi stresle ulaştırmayalımmm omuzlarımızda
yeterince yük varrr oraya bunları boşaltarak gidersekkkk o kadar keyifli ve mutlu olurusss diye düşünüyorummmm...:1::1:

:1::1:

sağolun arkadaşlar. evet deneme vardı ama akşam yapamadım. İşten eve git yemek hazırla derken eşim geldi. egzersizleri ondan gizli yapmaya çalışıyorum. akşam deneyelim mi dedi ben kabul etmedim. Ne bir istek ne bir şey var içimde eşimin yanında zor oturdum.

Sabah kocişi işe yolladım. Etrafı şöyle bir topladım. hemen malzemeleri aldım geçtim aynanın karşısına. Kulak çöpüne streç film sardım, jelledim.İlk başta deliği göremedim. Sonra buldum. ilk başta endişelendim. Çöpü deyirdim bir baktım açılı verdi kaptı haylaz. Çok derine inmeden git gel yaptım. Sen ne harikasın böyle dedim, 2 tane çöpü daha yersin dedim. 2 çöple denedim. Onuda aldı. Sanırım heyecanladım 1 - 2 cm kadar sokabildim. Baktım iş vakti geliyor , bıraktım evden çıktım. Ayy bu çok hoş bir duygu o kadar mutluyum ki , kendimi iyi hissediyorum. :62: Bugün tekrar çöple başlayıp sonra hemen kaleme geçeceğim. Nefes verirken ıkındıkça dahada açılması beni hayrete düşürdü, şaşırdım. Dahada genişleyeceğini düşünerek kendime güvenim arttı. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri seviyorum. :54::54::54:
canım çok sevindim inş.devamı gelicek bende bugün eldiven ve ultrason jeli aldım bakalım bugün kulak çöplerini 10 lara çıkarıp yapmayı düşünüyorum yada kaleme pamuk sarıp yapıcam.çok değişik birşey ıkınınca kendi içine alıveriyor ama tek sorunum var nefeslerde panik yapıyorum sanırım unutuyorum arada Rabbim hafta sonuna yenmeyi nasip etsin hepimize inşaallah :66::66:

canım çok sevindim inş.devamı gelicek bende bugün eldiven ve ultrason jeli aldım bakalım bugün kulak çöplerini 10 lara çıkarıp yapmayı düşünüyorum yada kaleme pamuk sarıp yapıcam.çok değişik birşey ıkınınca kendi içine alıveriyor ama tek sorunum var nefeslerde panik yapıyorum sanırım unutuyorum arada Rabbim hafta sonuna yenmeyi nasip etsin hepimize inşaallah :66::66:

cnmmm niye o kadar çubukla uğraşıyorsunnnn p.egz geçsene işin hızlansınnnn...yada muma

hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?

sorma gitsin dün akşam çok güzeldi, eşim jelle geldi, ben dün iki parmak denicem dedim, parmaklarıma taktım prezervatifii eşim yapmak istedi, olur dedim, o taktı parmaklarına, tek parmağının hepsini aldım çok rahat, iki parmağının 1,5 boğumunu aldım 2 kere denedik, çok mutluyum akşam gelsin devam edicez inş, haftasonu p..e geçmek niyetindeyim bakarsınız hooop pazartesi bayrak sallıyorum inşaallah,

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:[/QUOTE]

canım çok sevindim ya bakalım bu gece bende eşime diycem parmakla çalışalım diye hem parmaklar kalın onun :9::9::9: daha iyi olur inş haftasonuna hepimiz bayrak sallarız :66::66::66:

cnmmm niye o kadar çubukla uğraşıyorsunnnn p.egz geçsene işin hızlansınnnn...yada muma

geçicem bugün bakalım şimdi kulak çöpünü yavaş yavaş arttırınca gözüm korkmuyor :1: ya kalemi pamuklara sarıp deneyeceğim yada eşim gece gelince parmak yapıcaz pe... denemesi için erken değilmi daha

tatlımmm bende tam olarak bundan bahsediyorummmm....zaten gereken rahatlığa ulaşatıysannn
1 nisandan önce de başaracaksınnnn...bi kere olmazsa diye bişey bırakmayın beyninizde düşünmemeye
gayret edinnnn..çünkü diğer alternatifler ortada olmadığında insan başarıyor...çünkü tek çözüm bu olarak görüyorrrr....doğru zamanda olucaktırrr dersen bence en kısa sürede olucakkk..kişisel gelişim
kitaplarının hepsinde vardır...yapamamak yokturrrr...doğru zaman değildirrrr...diye...ben 6 yıl bekledimm olunca oluyorrr 1 dk lık iş...ama o sürece kendimizi stresle ulaştırmayalımmm omuzlarımızda
yeterince yük varrr oraya bunları boşaltarak gidersekkkk o kadar keyifli ve mutlu olurusss diye düşünüyorummmm...:1::1::1::1:
inşallah canım o kadar istiyorum ki yemin ederim birine anlatsam heralde sapık bu derler ne meraklıymış derler ama yemin ederim hiçbirşeyi bu kadar fazla istemedim hayatımda sadece normal olmak istiyoruz aslında fazlası değil sadece normal...
allah bütün bu durumda olanlara yardım etsin tez zamanda hepsi başarsın inşallah ama süre koymasamda bu sefer bugün yarın diye diye kalıyo işte...
sanki şuan oturduğum yerde kasıyorum bazen farkına varıyorum gevşiyorum öyle sıkmışımki kendimi durup dururken :26:

inşallah canım o kadar istiyorum ki yemin ederim birine anlatsam heralde sapık bu derler ne meraklıymış derler ama yemin ederim hiçbirşeyi bu kadar fazla istemedim hayatımda sadece normal olmak istiyoruz aslında fazlası değil sadece normal...
allah bütün bu durumda olanlara yardım etsin tez zamanda hepsi başarsın inşallah ama süre koymasamda bu sefer bugün yarın diye diye kalıyo işte...
sanki şuan oturduğum yerde kasıyorum bazen farkına varıyorum gevşiyorum öyle sıkmışımki kendimi durup dururken :26:

inşallah canlarım hepiniz başarırsınız gerçekten yürümesi bile daha keyifli oluyr Allah başka sıkıntı vermesin:nazar::nazar:

canım inşallah bizlerde birgün normal ilişkimizi yaşayacağız evlenmeden önce bana biri bu durumda olacağımı söylese kesin inanmazdım tamam ilk gece korkum vardı malesef ama eşimle o kadar güzel bir birlikteliğimiz vardı ve ona o kadar istekliydimki bu olaya bende çok şaşırdım banada neredeyse 6 ay olacak zaman nasıl geçti anlamadım. bişiler yapmak lazım artık. egz. başarıcaz inşallah tatlım

canım inşallah bizlerde birgün normal ilişkimizi yaşayacağız evlenmeden önce bana biri bu durumda olacağımı söylese kesin inanmazdım tamam ilk gece korkum vardı malesef ama eşimle o kadar güzel bir birlikteliğimiz vardı ve ona o kadar istekliydimki bu olaya bende çok şaşırdım banada neredeyse 6 ay olacak zaman nasıl geçti anlamadım. bişiler yapmak lazım artık. egz. başarıcaz inşallah tatlım

aynen bende zaten 2002 den beri beraberiz az çok bişeyler yaşıyosun sonuçta evlenmeden ve hayatta inanmazdım böyle bişey olacağına böyle bi sorun olduğundan, adından bile haberim yoktu ki korkum olsun ama işte allah verdiyse bir bildiği vardır herhalde 6 ay çok yeni canım o kadar isterdim ki evliliğimin 6. ayına dönmeyi hiç aksatmadan yap egzersizleri keşke bende senin gibi daha yolun başında bulsaydım burayı beklemeseydim bir gün kendiliğinden çözülecek diye... inşallah canım ama zaman geçirme çok yıpranıyor iki tarafta karşılıklı... hiç o konuyla ilgili kavga etmedik biz mesela ama ben eminim tartışmalarımızın altında hep o var yıpratmadan birbirinizi çözülür inşallah canım dediğim gibi 6 ay yolun çok başı birbirimize destekle çözeriz inşallah hepimiz kısa zamanda... :29:

Back
X