- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.501
kalem benim aklıma hiç gelmemiştide
yani biz bacaklarımız bile acamıyodukta ondan sordum p... degmesine izin veriyorsan ii bişey sen hemen aynayla incele dedikleirmi yp yarında jel al başla tamammı bebişim.
ne yapayım canım yaa.adam dışarı gitmesin diye çırpınıyorum bende.doktorlar erkeğin bir şekilde rahatlaması lazım diyor.benden soğumasından korkuyorum...
kızlar ben cıkıyorum allaha emanet olun egz.yapın yarın teftiş var ona göre ... ebrcum sende dediklerimi yap yarın kontrol var rapor alcam senden de he benden biri daha var vensücüm oda teftiş eder ona göre gelir birazdan ben çıkıyorum gezmeye gidiyohta kocişle muckkkk
kızlar valla bi yenin kocişlerinizin size bakısı bile değişecek cncm valla her istediginizi yaparlar erkeklerin tek zaafı biliyorusnuz onun için çabuk olun
yok olmadı tam birleşme cnm nerdeee...sadece eşimin bir şekilde olmasını sağlamak için bacak arası birleşme oluyor demek istedim.eşimin gözü dışarı kayacak diye çok korkuyorum.offf
çok tşk ederim canım.peki p...s başının girmesi iyi bir gelişme olduğu içinmi sordun.bazen eğer kendim yerleştiriyorsam sanki giriyor gibi oluyorda.yada bana öyle geliyor bilmiyorum...
bende vajinismus tum ama internette doktorların web sayfalarını çok okudum hatta uygulanan bir egzersiz var idrarınızı yaparken kaslarınızı çalıştırmayı öğreniyorsunuz felan gerçekten çok işe yarıyor kızlar ben çok kısa bir sürede başardım eşim dahi şaşırdı azimle çalışın
canım bazen bizim girdi dediğimiz yer küçük dudaklarda olabiliyor incele orayı ve vajı deliğini gör eşine de göster o girip girmediğine bakabilir ve negüzel ki ilk başlarda burayı bulup üstüne düşüyosun
canım eşim aldatırı da sil kafandan sırf buyüzden aldatmazlar bak biz 3buçuk senelik evliyiz burda eski evlilerde çoktu ve eşlerimizde bizle birlikte bekledi aldatacak adam aldatır bu onun için sadece sebep olur sırf buyüzden yapmaz
şuara vajılıler hep yeni evliler ve hep daha hevesliler kızlar evliliğin başında bunu yenme umudunuzun olması daha güzel belli yıllar geçince herşey monotonlaşıyor inşallah hepimiz yeneriz
aferin hep böyle azimli ve istikrarlı olun sabah güzel raporlar bekliyorum hepinizden ona göre azcık azalsın şu liste yawwwwwwdünyanın en güzel en başarılı en azimli hatunları yarın inletin sayfamızı bu gidişle 5er 10ar yeneceksiniz gibi geliyor bana :92:
ben bayrak salladığımda eşimin adını da yazdırıcam dün yaparken zaman zaman hadi biraz daha yapalım yarın foruma bunu da yazarsın diyordu, o da çok alıştı buraya
sen hele bi yen onuda yazarız bebişimmmmm az kaldı bak sende çok mesafe kat ettin.... bi kere şunu aklınızın bi ucuna yazın seks; dünyanın en güzel, en eğlenceli, sevdiğin adamla tek vücut olduğun, ruhen ve bedenen kendini eşine verdiğin en mutlu anlardır....asla acıyan sana acı veren bi durum değildir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?