Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kalem benim aklıma hiç gelmemiştide

yani biz bacaklarımız bile acamıyodukta ondan sordum p... degmesine izin veriyorsan ii bişey sen hemen aynayla incele dedikleirmi yp yarında jel al başla tamammı bebişim.

ne yapayım canım yaa.adam dışarı gitmesin diye çırpınıyorum bende.doktorlar erkeğin bir şekilde rahatlaması lazım diyor.benden soğumasından korkuyorum...

kızlar ben cıkıyorum allaha emanet olun egz.yapın yarın teftiş var ona göre ... ebrcum sende dediklerimi yap yarın kontrol var rapor alcam senden de he benden biri daha var vensücüm oda teftiş eder ona göre gelir birazdan ben çıkıyorum gezmeye gidiyohta kocişle muckkkk

ne yapayım canım yaa.adam dışarı gitmesin diye çırpınıyorum bende.doktorlar erkeğin bir şekilde rahatlaması lazım diyor.benden soğumasından korkuyorum...

kocana anlat durumu netten okuttur vajinismus yazınca cıkıyor bi çok bilgi destek olsun sana sende bizi dinlersen bir hafta sonra herşey düzelir okey cnm ama erteleme yok hadi ben kaçtım muck

kelebekim güle güle iyi gezmeler :79::79:

kızlar valla bi yenin kocişlerinizin size bakısı bile değişecek cncm valla her istediginizi yaparlar erkeklerin tek zaafı biliyorusnuz onun için çabuk olun

ay kelebekim inşallah bebeğim şu vajiden bi kurtulsak ama az kaldı yencez allahın izniyle bide sizlerin desteğiyle valla hakkınızı nasıl ödicez bilmem

yok olmadı tam birleşme cnm nerdeee...sadece eşimin bir şekilde olmasını sağlamak için bacak arası birleşme oluyor demek istedim.eşimin gözü dışarı kayacak diye çok korkuyorum.offf

eşinin gözü dışarı kaymaz tatlım bak benim kociş 1 yıldır beklio hatta benle dalga geçio sen bu kadınlar kulübüne girmeye başladın değiştin daha önce nie bulmadın bu siteyi diyo bizde beklios tatlım inşallah 1 aya kadar olucak bu iş

bende vajinismus tum ama internette doktorların web sayfalarını çok okudum hatta uygulanan bir egzersiz var idrarınızı yaparken kaslarınızı çalıştırmayı öğreniyorsunuz felan gerçekten çok işe yarıyor kızlar ben çok kısa bir sürede başardım eşim dahi şaşırdı azimle çalışın

çok tşk ederim canım.peki p...s başının girmesi iyi bir gelişme olduğu içinmi sordun.bazen eğer kendim yerleştiriyorsam sanki giriyor gibi oluyorda.yada bana öyle geliyor bilmiyorum...

canım bazen bizim girdi dediğimiz yer küçük dudaklarda olabiliyor incele orayı ve vajı deliğini gör eşine de göster o girip girmediğine bakabilir ve negüzel ki ilk başlarda burayı bulup üstüne düşüyosun

canım eşim aldatırı da sil kafandan sırf buyüzden aldatmazlar bak biz 3buçuk senelik evliyiz burda eski evlilerde çoktu ve eşlerimizde bizle birlikte bekledi aldatacak adam aldatır bu onun için sadece sebep olur sırf buyüzden yapmaz

şuara vajılıler hep yeni evliler ve hep daha hevesliler kızlar evliliğin başında bunu yenme umudunuzun olması daha güzel belli yıllar geçince herşey monotonlaşıyor inşallah hepimiz yeneriz

ne güzel canım ya darısı bizlerin başına ne kadar sürede başardın?Allah başka dert sıkıntı vermesin

neyse şekerler ben kaçar egzersiz yapayım bakalım bu akşam ki nasıl geçicek dualarınızı bekliyorum yaptıktan sonra gelir rapor veririm inş.kayınvalidem çıkmaz yukarı bu akşam tek çıksada açmam kapıyı artık hepinizi öpüyorum :79::79::79:

kızlar ben çıkıyorum netten eve gidince başlicam eğzersizlere valla sabahtan beri saat sayıyorum eve gideyimde eğzersizlerimi yapayım die herkeze kolay gelsin yarın yeni bi umut olur inşallah hepimize inşallah biraz daha ilerlemiş olarak gireriz forumlara hepinizi çok öptüm allaha emanet olun

aferin hep böyle azimli ve istikrarlı olun sabah güzel raporlar bekliyorum hepinizden ona göre azcık azalsın şu liste yawwwwww dünyanın en güzel en başarılı en azimli hatunları yarın inletin sayfamızı bu gidişle 5er 10ar yeneceksiniz gibi geliyor bana :92:

Son düzenleme:
benim 2-3 ay kadar deneyip ilişkiye girememe sorunum oldu,olmuyordu anlamıoduk bir türlü duvar örülü gibiydi sanki bende doktora gitcektim randevu almak için internette doktorlara bakarken uygulama ve seansları okudum gerçekten 1 hafta-10 gün egzersizleri uyguladım elimle sürekli kontrol yaptım alt kısımda felan dediğim gbii 1 hafta gibi sürede kendim kendime aştım yaparsınız kaslarınızı çalıştırmayı öğrenin ve ordan kocaman bir çocuğun çıktığını düşünün p... nedir ki:)

evet cnm haklısın sanırım küçük dudaklara denk geliyor.eşim benim yine kasıldığımı görüp kendi kendine olmayı tercih edince üzülüyorum.adam yıllarca bu anı bekleyip evleniyor ama hala kendi kendini tatmin etmesi üzüyor beni.yardımlarınızla yeneceğim umarım...

ben bayrak salladığımda eşimin adını da yazdırıcam dün yaparken zaman zaman hadi biraz daha yapalım yarın foruma bunu da yazarsın diyordu , o da çok alıştı buraya

sen hele bi yen onuda yazarız bebişimmmmm az kaldı bak sende çok mesafe kat ettin.... bi kere şunu aklınızın bi ucuna yazın seks; dünyanın en güzel, en eğlenceli, sevdiğin adamla tek vücut olduğun, ruhen ve bedenen kendini eşine verdiğin en mutlu anlardır....asla acıyan sana acı veren bi durum değildir......

ben bayrak salladığımda eşimin adını da yazdırıcam dün yaparken zaman zaman hadi biraz daha yapalım yarın foruma bunu da yazarsın diyordu , o da çok alıştı buraya

venüscüm msn.in kapisinda bekliyorum beni iceri alirmisin.1.se sorup cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…