- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.541
benimde öleydi 1 hafta boyunca her lavaboya gittimde denedim sonra alışıosun gün içindede o hareketi yapabiliosun ve alışıosun her şey kendiliğinden gelişiyorr ilişki sırasında vajina kendiliğinden o kaslarını çalıştırıo canım antreman yaptırmış oluoz yani...evet denedim yapmaya ama normal 3sn fazla sıkamıyorum o kasları
benimde öleydi 1 hafta boyunca her lavaboya gittimde denedim sonra alışıosun gün içindede o hareketi yapabiliosun ve alışıosun her şey kendiliğinden gelişiyorr ilişki sırasında vajina kendiliğinden o kaslarını çalıştırıo canım antreman yaptırmış oluoz yani...
afferin sana bebişim maşallah hızınıza yetişemeyecez bu gidişleeeee anlaşılan çok halay çekcez ard arda
canım üstü kapalı olarak anlatabilrsin
vajinimiz bize küsmüş o yüzden açılmıyor siz benim ne kadar açıldığımı bilmiyormusnuzda korkuyorsunuz diyor
ne güzel yok ben daha egzersiz yapmadım ama penis giriyor fakat a..ğr oluyoro yüzel kaslarımı kontrol etmek için yapmak istiyorum şimdi öğrendiğim kadarıyla denicem pe.. olmassa egzersiz hiç beklemden yapıcam
anladım canım hayırlısı inş.olur da egzersize gerek kalmaz ama insan hakikaten egzersizle öğreniyor bazen egzersiz yaparken bile bacaklarımı kastığımı fark ediyorum sonra bırakıyorum bi bakmışım yine kasmışım sanırım yavaş yavaş öğrenicem farklı bişi ya bide sölemesi ayıp ve komik egzersiz yaparkene popomda bi basınç hissediyorum gaz var gibi normal mi ya
slm bebişlerrrr,herkese hayırlı akşamlarrrr
a.selam Ranacım hoşgeldin :87::87:
anladım canım hayırlısı inş.olur da egzersize gerek kalmaz ama insan hakikaten egzersizle öğreniyor bazen egzersiz yaparken bile bacaklarımı kastığımı fark ediyorum sonra bırakıyorum bi bakmışım yine kasmışım sanırım yavaş yavaş öğrenicem farklı bişi ya bide sölemesi ayıp ve komik egzersiz yaparkene popomda bi basınç hissediyorum gaz var gibi normal mi ya
olur canım olur normaldir.bende egzersiz yaparken gaz bitmezdi açık sürekli hava alıyodu heralde
kız nazlı sen bu kulak çubuğuna fena sardın bir di ikiydi derken yakında 100'lük deste alıcan
eşimin işi çıktı bu akşam yok geç gelicek yapamayız dedi olmaz dedim geç de olsak yapıcaz dedim çaresiz tamam dedi, Olacak olcak inanıyorum artık
olmuyor tabi ki debirşeysorucam başarmışarkadaşlar ilişkide daha hiç acı olmuyordeğilmi
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?gülesim geliyor ya o anda bastırıyor ordan ama bişi çıktığıda yok içim gıcıklanıyor gibi bi tuaf his ilginç geliyor yaptıkca merakım artıyor
birşeysorucam başarmışarkadaşlar ilişkide daha hiç acı olmuyordeğilmi
demekki kasıyorsun..başka türlü kendini rahat bıraktınmı acı yok agrı yok hiçbişey yokbende neden oluyor((((((((( 25:
çok mu yenisin ilişkide ondan olabilir?zamanla alışırsın...ya da kendini kasıyorsun aman acıcak canım yanacak diye düşünüyorsun ya da eşinin p... kalınlığından kaynaklanıyor olabilir?bende neden oluyor((((((((( 25:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?