- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.301
ıyı geceler meleklerım yarın gorusuruz ınsallah cok gec olmus esım kacıncı ruyasındadır kım bılır
mıragecım sende sımdılık vajıye yogunlas dıgerı daha sonra ıkı stresı aynı anda yogunlasma olumsuz etkılenırsın ben oyle yaptım vajıyle ugrasırken dıgerını hıc dusunmedım gecmen gereken ıkı sınav var ılkı vajıyı yıldırmak dıgerı bebıs ılk sınavı hemen gec bana yetıs sonra dıgerınde bırlıkte yuruyelım canım ok
yarın sonrasında hep yarın oluyor bence hemen başlayın ertelemeyin ben hep erteledim ama benden sonra egz başlayıp yenenleri gördükçe kendime çok kızıyorum...
canım benım kararlı davran nolursun bak vajınusmus erteleme hastalıgı zaten unutma bunu. hem bı baslarsan devamı gelecek unutma baslamak bıtırmenın yarısı hadı görem bakem senı bu arada aramıza hos geldın dogru yerdesın
çok teşekkür ederim hoşbuldum. burda bayağı bir motive oldum inş. yenicem bende
yaaa sorma burdakı kızlar yazmasa yınede bılemeyecektık adam övunup duruyordu tek seansla halledıyorum dıye o yaptıklarıyla o anda olur ama sonrasını dusunen kım
arkadaşlar ben serçe parmak iki boğum yapabiliyodum.sonra iki parmağımı birleştirdim ama sadec bir boğuma yakın kısmı girdi daha da gitmedi. neyse dün bana cesaret geldi pe.. denemesi yaptık ama sadece baş kısmı girdi itityom girmiyo.birde duştan sonra baya adet olmuş gibi kırmızı gelmeye başladı bnde ped le idare ettim ama tam adet kırmızısı gibi değil yani çok değil günlük ped kirletecek kadar bilgisi olan varsa ne olur yardımmmmm
kızlar herkes iş başında galiba ya da egz. yapıyor
teşekkürler tatlım desteklerinizle:13::13::13::13::13::13::13:
bende tebrik ederim sanırım kısa zaman da oldu değil mi darısı başıma p... denemesi yapmışmıydın ben yarısında kaldım adet girdi araya birde bitince devam edeceğim....
p.. yaptım olmadı sonra iki parmapa döndüm iki parmaktan sonra p.. pat diye oldu seninde olur inş canım rahat ol orayı sürekli olarak arena gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?