Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım iyi geceler hep birlikte hamile kalıp yeni bir topik açalım nufus patlaması olsun

çok teşekkür ederim hoşbuldum. burda bayağı bir motive oldum inş. yenicem bende

çok teşekkür ederim hoşbuldum. burda bayağı bir motive oldum inş. yenicem bende

tabıkı yeneceksın burda ne arkadaslar vardı oraya bakamayanlar dokunamayanlar neler neler seneyı de kafaya takma bura bı aylıkta var 1-2-3-4-5-6....16 yıla kadar var. 9. yıl olmadan yenmeye bak 10 gun once 10 yıllık bı arkadas yendı gecmısı okursan gorursun ok arkadasım hem bak kararlısın

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim uyurken bi bakam dedim ama kimseciklerr yokkk nirdesinizzzz uyuyonuzmu halaaaa sizi gidi siziiiii şu yeni gelen arkadaşların azmini başarısınıı yürekten kutluorummmm bravoooo durmak yok yolaa devammmmmmm

arkadaşlar ben serçe parmak iki boğum yapabiliyodum.sonra iki parmağımı birleştirdim ama sadec bir boğuma yakın kısmı girdi daha da gitmedi. neyse dün bana cesaret geldi pe.. denemesi yaptık ama sadece baş kısmı girdi itityom girmiyo.birde duştan sonra baya adet olmuş gibi kırmızı gelmeye başladı bnde ped le idare ettim ama tam adet kırmızısı gibi değil yani çok değil günlük ped kirletecek kadar bilgisi olan varsa ne olur yardımmmmm

kızlık zarı yırtılsa bile kalıntıları kalıyor sanırım benim öyle oldu smear testi sonrası 2 gün kanamam olmuştu

bende tebrik ederim sanırım kısa zaman da oldu değil mi darısı başıma p... denemesi yapmışmıydın ben yarısında kaldım adet girdi araya birde bitince devam edeceğim....

p.. yaptım olmadı sonra iki parmapa döndüm iki parmaktan sonra p.. pat diye oldu seninde olur inş canım rahat ol orayı sürekli olarak arena gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…