- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.261
sen kac senedir evlisin ne.zaman basardi.
basaran arkadaslar olmus hepinizi ebrik ederim
:92::92::92::92::92::92::92:
darisi diger arkadaslarin basina insallahhh (aminnnnnnnnnnnnn)
basaran arkadaslar olmus hepinizi ebrik ederim
:92::92::92::92::92::92::92:
darisi diger arkadaslarin basina insallahhh (aminnnnnnnnnnnnn)
nazlicim nasilsin hayatim ne.yaptin heyecan varmi?
mika58/irmakcan/serap41/gonokok arkadaslar sizler kac senedir evlisiniz sizler hangi durumdasiniz
slm kızlar dısardaydım yeni geldim vaktim yok geçmiş bayagı ilerlemiş basaran varmı.
iyiyim çok şükür canımevet heyecan var eşim gelsin hemencik yatağa atcam denemleri yapıcaz şuan kaslarımı çalıştırıyorum hazır olsun o gelene kadar en son aparat 9 cm kadar girdi kalınlıkta pe... yakındı bakalım bu gece neler olcak dua edin bana
kızlar müjdemi isterim olduuuuuuuuuuuuuu iki kere tam giriş yaptık
hepinize venuse, kelebeğe, nazlıya adını yazamadığım herkese destekleriniz için Allah razı olsun iki varsınız
venus listeye beni de ekle
kimse moralini bozmasın ben herşeye sıfırdan bir haftada burda öğrendim yaptım sizleri seviyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim çok sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim darısı başımaaaa kız helal olsun Rabbim başka dert vermesin bende yapmak istiyorum be gece denemelere başlıycazz dua edin ne olur.
hosgeldın canım benım hatırladıgım frd,yaslandım,pando,vaveyla,anolfen,seremi yendıvenustenın lıstesı vardı ama kacıncı sayfada bılmıyorum zaten gelınce gunceller bugun yenen arkadasımız var
canım benim ne demek o senin başarın sabahtan beri dısardaydık yeni geldik valla aklım sizdeydi kesin kızlardan yenen olur diye düşünmüşüütm canım o senin başarın bizimde bir parça kattımız olduysa ne mutlu canı yürekten kutlarım o kadar çok sevindimki anlatamam gözlerim doldu tatlım allahım başka sıkıntı vermesin. yenmeyen kalmasın olallala :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kız sen geziyosun burda saat kaç hadi bakalım denemeye
rabbim yardimcin olsun insallah basarirsin canim. ama üzülmek yok bugün olmazsa yarin güzel seyler düsün güzel hayaller kur.
yok ben basardim ama oluyor bayagi simdi basaran arkadaslari tebrik ettimecrin senmi basardin tam anlamadim?
hosbulduk canim evet giremiyorum pek fazla ama cok ozledim hepinizi.hosgeldın ecrıncım epeydır yoktun gercı soylemıstın gelemıcem dıye epey gelıme var bu aralar yenenler var mesela senın tanıdıklarından pandooooooooo yendı. veeeeeeeeeeee ozum hamıle
anam bende tam dedıkoducu oldum ayaklı gazete mubarek
ben 7 aylık evliyim daha yeni başladım serçe parmaktayım onunla uğraşıyorum arkadaslar çok zor çok küçük burası yaa serce parmak girmezken p..... nası girsin burayaDD
olur bitanem sen moralini bozma Allahım yardımcın olsun nefes alıp vermeyi ıkınmayı unutma egz.yap öncesinde rahat ol tamammı zorlanırsan bekle nefes egzyap yavas yavas acele etmeden yap okey yarın halay cekcez:)))daha koçişim gelmedi ama ben süslendim oturuyorumdua edin bol bol bu gece bitsin bu iş olmazsa moralimi bozmayacağım zaten yarın tekrar yaparız
yok ben basardim ama oluyor bayagi simdi basaran arkadaslari tebrik ettim
hosbulduk canim evet giremiyorum pek fazla ama cok ozledim hepinizi.
evet ya pandoya cok sevindim hele ozuma hem sasirdim hemde cok sevindim.bir suru yeni arkadas gelmis basarsanlar da olmus.darisi diger arkadaslarin basina insallah.kiz olsun giremiyom zaten dedikodu yap bari kisadan anlayayim neler olup bitiyor
cok opuyorum minnoslarim aeol
iyi geceler
olur bitanem sen moralini bozma Allahım yardımcın olsun nefes alıp vermeyi ıkınmayı unutma egz.yap öncesinde rahat ol tamammı zorlanırsan bekle nefes egzyap yavas yavas acele etmeden yap okey yarın halay cekcez:)))
ecrinim balım nbr hayatım ösledik ne zmaan gitcek misafirlerin bebişim daze gelinimizi bi yalnız bırakmadılar yaw((
mikacım cnm zaten bizde senin gibiydik. egz.amacı oraya birşey girebildigini kabul ettirmek sen şimdi serçe parmakla başldın sonra orta parmaga geçicen derken 2 parmak derken aparat ve göreceksinki ne sokarsan gidiyor ve vaji esniyor vajinin tedavisi bu şekilde sen şimdi ne sölesek inanmıcan ve egz.beynin anlıcak oranın esnediğini cnmcm sen egz.düzenli şekilde yap serçe parmakta rahatsan orta parömaga gec. cnm. ve egz.sırasında jel kullanmayı unutma. nefes alıp verip ıkınmayı unutma. aynayla bak ıkındıgında acılıyor ve serce parmagın rahat girdiğini görücen cnm zorlandıgın zaman bekle nefes egz.unutma .alllahım yardımcın olsun cnmcm.
daha koçişim gelmedi ama ben süslendim oturuyorumdua edin bol bol bu gece bitsin bu iş olmazsa moralimi bozmayacağım zaten yarın tekrar yaparız
çok tşk ederim canım inşallah bende bir an önce bişilrin girdiğini görürüm jel kullan demissin canım ne jeli kullanayım önerceğin bişey var mıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?