- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.341
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
ya kötü 1sey yazmamistim. sadece egzersisleri söyle yap böle yap diye yazmistim biraz acik yazmistim.
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
bayanlar inanamıyorum yaptım hiç serçe parmaktan baslamadım direk işaret 20 dakka oynattım sonra orta parmak ikisini bir alamadım ama zorlasam olcak süper yaaaa hiç ertelemeyin minik minik ittirince kendi giriyor şok oldum süper duyguuu
devam et yakındır senin bayraklarda canım
ya inanmıyorum 2 parmakta girdi a..ı falan yok süper ya nasıl esnedi şimdiyekadar yalandan bekledim bede mumlara geçicem sölemicem kocama süpriz olsun yarınhemen mum alıyorum penis boyutu yapıcam ya bişi sorcam sanki yuvarlak bişivar gibime geldi yada oturarak yaptım kalca kemiğimmi anlayamadım keşif avı gibiymişzevkli
girer tabi canım neden girmesin girmemesi için bir sebep yokmuş değilmi..
sen başarmışsın artık canım olay bitmiştir en yakın zamanda tam anlamıyla başarmış olacaksın inan bana
ben ilk kulak çöpü ile yapmıştım ve psikologum demiştiki sonrasında..sen aslındaa kulak çöpünü aldıgın gün yendin vajinismusu gerisi sadece seni ikna etmek içindi..sende böyle düşün..
aferın kızz tebrık edrım canım ne guzel guzel haberler pes pese gelıyoooooooo
cnmmmm tebriklerrrrrr allahhhh başka dert sıkıntı vermesinnnnnn:nazar:
haydeeeeeeeeee
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaaa
tebrikler hayırlı olsun
tebrikler nazlıcım, çok sevindim,Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin, çok sevindim:92::92::92::92::92::92::92::92:
tabikide canım bütün alıştırmaları yapmalısın çünki buda söyledği birşeydi bu süreçte deneme kesinlikle yok çünki olmazsa hayal kırıklıgı olur..ben sadece sana bunu söyledimki daha bir umutla pes etmeden devam et diyee..kesinlikle devam et alıştırmalarına ama uzun zamana yayma bir an önce bitirmeye bak hergün kademe kademe aşabilrsin inan bana..süpermiş yaaaaa nefes alırken giriyor zaten verirken kaydıra bildiğiniz kadar kaydırın evet haklısın ama denizinkızı ben gene esnetmek istiyorum tam p... boyutunu almam gerek hayal kırıklıgı yaşanmasın hiç ya tam anlamıylaesnetcemmm daha çok iyi olmaz mı ne dersiniz
tabikide canım bütün alıştırmaları yapmalısın çünki buda söyledği birşeydi bu süreçte deneme kesinlikle yok çünki olmazsa hayal kırıklıgı olur..ben sadece sana bunu söyledimki daha bir umutla pes etmeden devam et diyee..kesinlikle devam et alıştırmalarına ama uzun zamana yayma bir an önce bitirmeye bak hergün kademe kademe aşabilrsin inan bana..
nefes alışverişi cok önemli zaten sen sadece nefesine yogunlassan bi bakmıssın kayıp gitmiş..eger mesela gitmiyor gibi olursada bir an için..dur bekle enınde sonunda rahatlayacaksın cıkarmak yok diye düşün gidebildiğin yere kadar git ..
tebrık ler tatlım cok sevındımmmmmmmmmm
yendim canım yendim çok şükür Rabbim diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin
benbi r hafta gibi sürede tamamlaya bilirmiym sizden isteğim bana program vermeniz mesela günde kaç saat ve kaç seans sabırla yaparım 1 haftada çözmek istiyorum regl gelmeden
HADİ GEÇMİŞ OLAAAAA KIZLAR HEY MAŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HEYT TUTMAYIN BENİ
teebrikleeerrr anofel
HADİ GEÇMİŞ OLAAAAA KIZLAR HEY MAŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HEYT TUTMAYIN BENİ
sağol canımcım valla yük kalktı üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?