Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bayanlar inanamıyorum yaptım hiç serçe parmaktan baslamadım direk işaret 20 dakka oynattım sonra orta parmak ikisini bir alamadım ama zorlasam olcak süper yaaaa hiç ertelemeyin minik minik ittirince kendi giriyor şok oldum süper duyguuu

devam et yakındır senin bayraklarda canım

ya inanmıyorum 2 parmakta girdi a..ı falan yok süper ya nasıl esnedi şimdiyekadar yalandan bekledim bede mumlara geçicem sölemicem kocama süpriz olsun yarınhemen mum alıyorum penis boyutu yapıcam ya bişi sorcam sanki yuvarlak bişivar gibime geldi yada oturarak yaptım kalca kemiğimmi anlayamadım keşif avı gibiymişzevkli

girer tabi canım neden girmesin girmemesi için bir sebep yokmuş değilmi..
sen başarmışsın artık canım olay bitmiştir en yakın zamanda tam anlamıyla başarmış olacaksın inan bana
ben ilk kulak çöpü ile yapmıştım ve psikologum demiştiki sonrasında..sen aslındaa kulak çöpünü aldıgın gün yendin vajinismusu gerisi sadece seni ikna etmek içindi..sende böyle düşün..

süpermiş yaaaaa nefes alırken giriyor zaten verirken kaydıra bildiğiniz kadar kaydırın evet haklısın ama denizinkızı ben gene esnetmek istiyorum tam p... boyutunu almam gerek hayal kırıklıgı yaşanmasın hiç ya tam anlamıylaesnetcemmm daha çok iyi olmaz mı ne dersiniz

aferın kızz tebrık edrım canım ne guzel guzel haberler pes pese gelıyoooooooo

cnmmmm tebriklerrrrrr allahhhh başka dert sıkıntı vermesinnnnnn:nazar:

haydeeeeeeeeee

darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaaa

tebrikler hayırlı olsun

tebrikler nazlıcım, çok sevindim,Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin, çok sevindim:92::92::92::92::92::92::92::92:

çok teşekkür ederiim canlarım ya sizlerin sayesinde gaza geldim.yoksa bekler dururdum daha ama pe...tamamı olmadı eşim 3 cm kadar vardı daha dedi.bende fazla zorlma yapmak istemedim.oda zamanla olucak artık.inş.hamile kalmam da çalışmalar devam eder:78::78:ayy çok mutluyum durmadan eşime oldumu gerçekten diye sorup duruyom

tabikide canım bütün alıştırmaları yapmalısın çünki buda söyledği birşeydi bu süreçte deneme kesinlikle yok çünki olmazsa hayal kırıklıgı olur..ben sadece sana bunu söyledimki daha bir umutla pes etmeden devam et diyee..kesinlikle devam et alıştırmalarına ama uzun zamana yayma bir an önce bitirmeye bak hergün kademe kademe aşabilrsin inan bana..
nefes alışverişi cok önemli zaten sen sadece nefesine yogunlassan bi bakmıssın kayıp gitmiş..eger mesela gitmiyor gibi olursada bir an için..dur bekle enınde sonunda rahatlayacaksın cıkarmak yok diye düşün gidebildiğin yere kadar git ..

benbi r hafta gibi sürede tamamlaya bilirmiym sizden isteğim bana program vermeniz mesela günde kaç saat ve kaç seans sabırla yaparım 1 haftada çözmek istiyorum regl gelmeden

benbi r hafta gibi sürede tamamlaya bilirmiym sizden isteğim bana program vermeniz mesela günde kaç saat ve kaç seans sabırla yaparım 1 haftada çözmek istiyorum regl gelmeden

canım bir haftada tabikide çözebilirsin şöyle düşün sen iki parmagı yapmışsın değilmi bu demektirki hemen yarın eşinle alıştırmaya başlıyorsun serçe parmagıyla kendi iki parmagını yaptıgına göre o aşamayıda cabuk geçersin eşine güven sadece güven..geri dönüş olmasın dediğim gibi bu çok önemli nefese yönlen sen eşinde itsin gitmediği anlarda bekleyin sonuda mutlaka ilerleyecektir..sonrada iki parmaga geeçrsiniz oda salı gunu olur hatta kendını cok rahat hissedersen yarın bile olabilir bu bu arada özellikle iki parmakta isteyerek yapmaya calış olurmu zaten bi istemeden yap bide isteyerek aradakı farkı sen göreceksin iki parmakta kendini geliştir özellikle bunu iki gün yapmıştım ben..sonrada kendini hazır hisettinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…