- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.401

Sabah Koçişi Gönderdim Soluğu burda aldım inşallah herkes güne mutlu başlar :79::79::79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar müjdemi isterim olduuuuuuuuuuuuuu iki kere tam giriş yaptık
hepinize venuse, kelebeğe, nazlıya adını yazamadığım herkese destekleriniz için Allah razı olsun iki varsınız
venus listeye beni de ekle
kimse moralini bozmasın ben herşeye sıfırdan bir haftada burda öğrendim yaptım sizleri seviyorum![]()
tey tey teyyyy hayde halaya
zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
![]()
günaydın kızlarr:87::87:![]()
GÜNAYDIN MELEKLER
Sabah Koçişi Gönderdim Soluğu burda aldım inşallah herkes güne mutlu başlar :79::79::79:
hepinizeeeee günaydınnnn kıslarrrr....hayırlı haftalarrrrr diliyorummmmm![]()
günaydın kızlar nasılsınız
herkese günaydınlarrrrrrriyiyiz sevcihan sen nasılsın?bebiş napıyo bi sorun yoktur umarım
herkese günaydınlarrrrrrriyiyiz sevcihan sen nasılsın?bebiş napıyo bi sorun yoktur umarım
iyyim diyim canım sen nasılsın..
bebişimm duruyo, korkuttu biziyatıyorum sürekli düşük riski var maalesef.. bide kocaman bi miyom varmış o da tetikler dedi doktor erken doğumda olabilirmiş.. Allahıma dua ediyorum sürekli işte.. inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz.. sonrasıda saglıklı gecer inş.. o koca miyom nolcak artık onuda bilmiyorum
:97::97:
bebişimm duruyo, korkuttu biziyatıyorum sürekli düşük riski var maalesef.. bide kocaman bi miyom varmış o da tetikler dedi doktor erken doğumda olabilirmiş.. Allahıma dua ediyorum sürekli işte.. inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz.. sonrasıda saglıklı gecer inş.. o koca miyom nolcak artık onuda bilmiyorum
inşallah tatlım Allahs ağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bitanem anefol yenmilş başka yenen var mı
kızlar günaydın mum eğzersizim iyi gidio ama dünkü denememiz yine olumsuz kociş biraz ilerleme var diyo ama benimi motive ediyo anlamadım bu akşam femolubla denicem bakalım kociş bulabilirse bugün alıcak olmadı netten sipariş etcez bu jelin faydası varmı kızlar herhangi bi yanma bişi yapmıyo dimi
inşallah tatlım Allahs ağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bitanem anefol yenmilş başka yenen var mı
iyiyim ben de canım sağol.aman çok dikkat et kendine yat dinlen sürekli işi gücü boşver sağlığınız daha önemli.hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım
geçmiş olsunnn tatlımmm allah sağlık versin size![]()
çok teşekkür ederim canlarım.. yatıyorum sürekli her şeyi anneciğim yapıyo o da olmasa naparım bilmiyorum.. hadi ben yine dinlenmeye kendinize cici bakın![]()
kızlar müjdemi isterim olduuuuuuuuuuuuuu iki kere tam giriş yaptık
hepinize venuse, kelebeğe, nazlıya adını yazamadığım herkese destekleriniz için Allah razı olsun iki varsınız
venus listeye beni de ekle
kimse moralini bozmasın ben herşeye sıfırdan bir haftada burda öğrendim yaptım sizleri seviyorum![]()