Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hanipenis boyutu kadar mumyapıyolar ya bende öle denemekistiyorum yani söle rahat yavaşyavaşbirden alamıyorum birdenalana kadar mı yapıcam

Selam canım , tebrik ederim iki parmağa geçmişsinn süpersiin maşallah :nazar:

eğer iki parmak şuan rahat değilse onu dene bence alışana kadar gitgeller falan yap içinde oynat biraz

iyice alışınca geçersin hemen canm :70:

yenen arkadaşları tebrik ediyorum valla çok iyisiniz bana da nasıl yendiğiniz anlatın ne kadar sürede ben cok heyecanlanıyorum serce parmağımı sokarken sadece 1 boğum oldu acaba gerisi gelir mi elim titriyo uyuşuyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

:64::64::64:tey tey teyyyy hayde halaya :64::64::64:zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm :52::52::52::52::65::65::65::65::65:

yaaa ne güzel canım çok sevindim,darısı başıma :69:

ya ben umudumu kaybetmek üzereyim :59: benim kadar uzun sürede yenemeyen var mı ??
p... boyutunda mumu alıyorum hafiften git geller de yapıyorum. ama p.... in hepsini alamıyorum nedeeeeeeeeen :43: egzersize ilk başladığımda o kadar sevinmiştim ki sanki yenmişim gibi hissediyordum kendimi. ama şimdi bu kadar yol almışken hala başaramamak beni çok üzüyor.napmam lazım daha rahat olmam için?? bide yenen arkadaşlar ilk başardığınız an o günkü kaçıncı denemede başardınız? biz sadece bir kere yapıyoruz ondan mı acaba.bazı arkadaşlar 1,5 saat uğraştık falan yazıoyrlar nasıl o kdar uğraşıyorsunuz,eşiniz bir kaç defa mı ereksiyon oluyor,yada arada mola mı veriyosunuz?

:9:nazli arkadasim seni tüm kalbimle kutlarim.41.kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.:3:

:16::16:YENI GELINIMIZ NAZLI TEBRIK EDERIM :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: dünden beri aklim sendeydi duu ettim sana ve tüm arkadaslara bugün aksam üstü 1yazi yazdim nazli neyaptin diye cevap gelmedi.1.an dedim olmadimi aceba? gezmedeydim gelir gelmez hemen bilgisiyarin basina oturdum.bir baktim kizlar 1.rinin halayini cekiyorlar hemen gecmisi okudum.1.de baktim sensin cok sevindim.:65:

canıım benimm çoook sevindiim yaaa..:62::62:

teebrik ederiim.. rabbim mutluluğunu daim etsiiin canm :71::71:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92:

:65::65::65:TEEEBRİİİKLEEER:65::65::65:
NAZLI_85

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yenen arkadaşları tebrik ediyorum valla çok iyisiniz bana da nasıl yendiğiniz anlatın ne kadar sürede ben cok heyecanlanıyorum serce parmağımı sokarken sadece 1 boğum oldu acaba gerisi gelir mi elim titriyo uyuşuyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

:65::65::65:şekerler çok tşk ederim sizin desteğinizle ve dualarınızla oldu iyiki varsınız ya iyiki buraya girip üye olmuşum.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorummmm :kkk::kkk:

canım bende de ilk başlarda heyecan oldu.3 tane kulak çöpünü heyecandan sokamamıştım.egzersize başlamadan önce motive et kendini ve vajinin kaslarını çalıştır 5-10 dk tuvaletini tutar bırakır gibi yap.çok etkisi oluyor.sonra elini koy oraya sokmadan nefeslerini düzenle heyecanının bastır.daha sonra hazır olduğunu hissettiğinde nefesini verirken yavaşça ittir.baktın gitmiyormu telaşlanma bekle nefesini verirken ıkın o zaten kendi içine çekiyor ve sen 1 parmak 1 boğum olmuş çok güzel maşallah o boğumu geçince bekle sağ sol oynat git gel yap sonra yavaş yavaş ikinci boğuma geç olucak bak göreceksin sende yeniceksin canım benim moralini yüksek tut egzersiz yapacağın zaman motive et kendini hadi kolay gelsin güzel haberlerini bekliyoruz.:61::61:

yaaa ne güzel canım çok sevindim,darısı başıma :69:

ya ben umudumu kaybetmek üzereyim :59: benim kadar uzun sürede yenemeyen var mı ??
p... boyutunda mumu alıyorum hafiften git geller de yapıyorum. ama p.... in hepsini alamıyorum nedeeeeeeeeen :43: egzersize ilk başladığımda o kadar sevinmiştim ki sanki yenmişim gibi hissediyordum kendimi. ama şimdi bu kadar yol almışken hala başaramamak beni çok üzüyor.napmam lazım daha rahat olmam için?? bide yenen arkadaşlar ilk başardığınız an o günkü kaçıncı denemede başardınız? biz sadece bir kere yapıyoruz ondan mı acaba.bazı arkadaşlar 1,5 saat uğraştık falan yazıoyrlar nasıl o kdar uğraşıyorsunuz,eşiniz bir kaç defa mı ereksiyon oluyor,yada arada mola mı veriyosunuz?
sağol canım Darısı tez vakitte başınıza inşallah.umudu kaybetmek yok canım bak 5.gün oldu benim inan bana kendini motive edersen çok kısa sürede oluyor ki sen muma geçmişsin çok güzel :nazar::nazar:sevin buna.biz 2. denemede oldu 1.de olmadı moralimiz bozuldu.sabah eşim hadi deneyelim dedi ama önce egzersiz yap dedi egzersiz yaptım tekrardan.sonra deneme yaptık çok şükür oldu ama benimde hepsi olmadı pe...tam girmesine 3 cm kadar kaldı dedi eşim artık yavaş yavaş oda olucak.bi dahaki denemeye pozisyon değiştircez bakalım.sende canını sıkma olucaktır yavaş yavaş moralini bozma çok yakında halayını çekeriz tatlım :66::66::66::66:

:9:nazli arkadasim seni tüm kalbimle kutlarim.41.kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.:3:

:16::16:YENI GELINIMIZ NAZLI TEBRIK EDERIM :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: dünden beri aklim sendeydi duu ettim sana ve tüm arkadaslara bugün aksam üstü 1yazi yazdim nazli neyaptin diye cevap gelmedi.1.an dedim olmadimi aceba? gezmedeydim gelir gelmez hemen bilgisiyarin basina oturdum.bir baktim kizlar 1.rinin halayini cekiyorlar hemen gecmisi okudum.1.de baktim sensin cok sevindim.:65:

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kimseye dert verip derman arttırmasın:61:sizin dualarınızla ve desteğinizle oldu çok sağolun :71::71::54::54:yazını gördüm ama bizim netimiz arada kafayı yiyor tam yazıyorum göndercem yorumu net gidiyor bende sinirlendim kapadım:84:Rabbim tüm arkadaşlara yardım etsin en kısa zamanda yine halaylar çekilsin inşallahhhhh:64::64::64:

Back
X