Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bazen öyle olur merak etme bazen geri adım atılmış gibi olsada buda vajinişsmusun bzi bir kandırmacası hiç pes etmeden devam et..öyle böyle derken aşacaksın moral bozaacak seyler mutlaka cıkıyor cunkı vajinismus pes etmek istemiyor öyle hemen gitmek istemiyor onla savaşacaksın ve bu savaşı sen kaazanacaksın

ben iki parmağımı tam sokabiliyorum penis gibi mumu yaptım onu sokamadım nediye gitcemkidoktora ben ozaman

yani sen çoğunu başardın bir şey kalmadı dr gitmene gerek yok bence.eğer pe...boyutunda alamadıysan biraz daha incelt yavaş yavaş kalınlaştır.gün gün vajinin dengesi değişiyor canım

yani sen çoğunu başardın bir şey kalmadı dr gitmene gerek yok bence.eğer pe...boyutunda alamadıysan biraz daha incelt yavaş yavaş kalınlaştır.gün gün vajinin dengesi değişiyor canım

kesinliklehaklısındünden bu yana sanki daha farklı geldi bana değişime uğruyor gibi işte oyüzden direk p... boyutu sokmaya çalışmak yanlış oldu daha inceltip denemem gerek sorun olsa 2 parmağı alamazdım değil mii doktora gitmek istemiyorum uffffffffff

açılması lazım demedi ben çok canım yanıyo dedim die istersen genişletirsin dedi ama üstünde durmadı yavaşyavas yapın dedi

o zaman egz devam et bende aynı yerde takıldım adetim bitmek üzere hemen başlayacağım başarılı olanları gördükçe daha umutlanıyorum inşallah en kısa zaman da seninde sevincini paylaşırız yeni velisin değil mi?

tabi alamazdın canım zaten son aşamada gibisin hiç gerek yok gitmene ben hergün bi kat pamuk sarıp yaptım olmadığı zamanlar 5 dk ara verdim sonra kendiliğinden oldu zaten vaji bazen küsüyor bazende hemen girişe izin veriyor kendini kasma olmadı diye son aşamalardasın yılmak yok

nazlı adetin son günü falan kahverengi akıntım geliyor bu zaman da egz yaparsam nasıl olur siz hiç bu zaman da yaptınız mı çok ara verdim başa döndüğümü hissediyorum korkuyorum

inceltip denicemmmmm bitsin şu iş poff

nazlı adetin son günü falan kahverengi akıntım geliyor bu zaman da egz yaparsam nasıl olur siz hiç bu zaman da yaptınız mı çok ara verdim başa döndüğümü hissediyorum korkuyorum
canım ilerki yorumlarda okumuştum adetin tamamen bitsin çünkü bitmediği zaman kasılma daha çok oluyormuş.1-2 gün daha bekle tamamen bittiğinde başla bende öyle yaptım.

inceltip denicemmmmm bitsin şu iş poff

canım öyle yap baktın o boyut rahat oldu bi sonrakine geç olucaktır inan bana

asminim nasılsın?nasıl gidiyor egzersizler?

sağolasın canım bugün yapamadım yarın devam edicem. bugün rahatsızdım biraz doktora gittim vs.

senin nasıl gidiyor,nasıl bir duygu
ya bide bişey soracam egzersizleri eşinle yapmadan p..... i alamazmıyım. ben kendi kendime rahat alıyorum ama eşimle hiç yapmadım,sizce yapmalımıyım? başaran arkadaşlar eşinizle mum,parmak vs. egzersizi yaptınız mı?

ya ben özelden yazamıyorum yenen arkadaşlar özellikle yaslandım,nazlı,kelebek bana özelden tavsiyeleriniz varsa yazın,lütfeeeen :90: en ince ayrıntısına kadar herşeyi yazın p..... denemesi için napmalıyım,bende balbocu gibiyim yaslandım ben le de özel ilgilen

geçmiş olsun canım aa senden umudu kesermiyiz hiç haberlerini bekliyorum burda iyi şimdilik bir daha deneme yapmadık eşim yorgundu bugün.canım ben eşimle yapmadım egzersiz ama deneme öncesi 15 dk egzersiz yaptım..orayı iyice açtım sonra geçtik denemeye.canım benim ben şimdi çıkıyorum eşim uyuya kaldı yanımda üşümeden onu kaldırayım yatağa geçelim öpüyorum çok haberlerini bekliyorum öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…