- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.601
hımm bideyarın ulrason jel alıcam bolll jelli yapıcammm
bugün mumaldım pamuk sardım işte penis gibi yaptım onun baş kısmınıaldım kolayca ama gerisi gelmedi çıkardımtekrar 2parmak yaptım bugün daha dardı sankii yada p... olanı alamadım diye moralimçokuktuyansıdı ama gerçekten dünden daha sıkı geldi bana anlıcan pek yol katedemedim
canım özeline bakarmısın??msj attım sana adresimi verdim eklemek istersen ekle oradan yazarsın
ben iki parmağımı tam sokabiliyorum penis gibi mumu yaptım onu sokamadım nediye gitcemkidoktora ben ozaman
yani sen çoğunu başardın bir şey kalmadı dr gitmene gerek yok bence.eğer pe...boyutunda alamadıysan biraz daha incelt yavaş yavaş kalınlaştır.gün gün vajinin dengesi değişiyor canım
açılması lazım demedi ben çok canım yanıyo dedim die istersen genişletirsin dedi ama üstünde durmadı yavaşyavas yapın dedi
bana doktor demeyinbişeler oluyor bana yaaaaaa nefret ediyorum o çataldan doktordan
kesinliklehaklısındünden bu yana sanki daha farklı geldi bana değişime uğruyor gibi işte oyüzden direk p... boyutu sokmaya çalışmak yanlış oldu daha inceltip denemem gerek sorun olsa 2 parmağı alamazdım değil mii doktora gitmek istemiyorum uffffffffff
o zaman egz devam et bende aynı yerde takıldım adetim bitmek üzere hemen başlayacağım başarılı olanları gördükçe daha umutlanıyorum inşallah en kısa zaman da seninde sevincini paylaşırız yeni velisin değil mi?
tabi alamazdın canım zaten son aşamada gibisin hiç gerek yok gitmene ben hergün bi kat pamuk sarıp yaptım olmadığı zamanlar 5 dk ara verdim sonra kendiliğinden oldu zaten vaji bazen küsüyor bazende hemen girişe izin veriyor kendini kasma olmadı diye son aşamalardasın yılmak yok
tabi alamazdın canım zaten son aşamada gibisin hiç gerek yok gitmene ben hergün bi kat pamuk sarıp yaptım olmadığı zamanlar 5 dk ara verdim sonra kendiliğinden oldu zaten vaji bazen küsüyor bazende hemen girişe izin veriyor kendini kasma olmadı diye son aşamalardasın yılmak yok
canım ilerki yorumlarda okumuştum adetin tamamen bitsin çünkü bitmediği zaman kasılma daha çok oluyormuş.1-2 gün daha bekle tamamen bittiğinde başla bende öyle yaptım.nazlı adetin son günü falan kahverengi akıntım geliyor bu zaman da egz yaparsam nasıl olur siz hiç bu zaman da yaptınız mı çok ara verdim başa döndüğümü hissediyorum korkuyorum
inceltip denicemmmmm bitsin şu iş poff
canım ilerki yorumlarda okumuştum adetin tamamen bitsin çünkü bitmediği zaman kasılma daha çok oluyormuş.1-2 gün daha bekle tamamen bittiğinde başla bende öyle yaptım.
teşekkür ederim canım.
canım ilerki yorumlarda okumuştum adetin tamamen bitsin çünkü bitmediği zaman kasılma daha çok oluyormuş.1-2 gün daha bekle tamamen bittiğinde başla bende öyle yaptım.
teşekkür ederim canım.
rica ederim canım haberlerinizi bekliyorum.olucak bu iş sizinde az kaldı halayınıza
asminim nasılsın?nasıl gidiyor egzersizler?
sağolasın canım bugün yapamadım yarın devam edicem. bugün rahatsızdım biraz doktora gittim vs.
senin nasıl gidiyor,nasıl bir duygu
ya bide bişey soracam egzersizleri eşinle yapmadan p..... i alamazmıyım. ben kendi kendime rahat alıyorum ama eşimle hiç yapmadım,sizce yapmalımıyım? başaran arkadaşlar eşinizle mum,parmak vs. egzersizi yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?