Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa bende yani katıldım neden beni merak etmiyorsunuz küstüm işteeee

canıııımmmm yaaaaaaaaa sen nekadar zamandır evlisin ahhhhhh ahhhhhh ben 6 aylık evliyim ama daha tık yok tam olacaktııı kiiiiiiiiiii...inşallah başarırsın burası bu konuda uzman diyebilirim çok tatlı insanlar var burada mükemmel rahatlıyorsun :)

canlarım bugün parmak egzersizi için deneme yaptım bi türlü parmağı yapamıyordum ama serçe parmak 2 boğumdan fazlasını alabildim içime bi kaç kez denedim bunu ama o kaslar resmen parmağımı sımsıkı sarıp sarmalıyoooooo zamanla alışacak inşallaaaaahhhhhh

açılıcak mı ki beni de öle sardı hemen açılsa

çok geçmiş olsun tatlım sıkma canını Rabbim sağlık sıhhat versin olur yavaş yavaş.sen iyileş kendine gel devam edersin zaten moralin iyi olunca egzersizlerde güzel oluyor.Allah acil şifa versin

devam et sakın bırakma ilk başlarda sarar sarmalar ondan sonra saracak bişe bulamaz etrafında boşlukta yüzer,sabırlı ol egzersizine devam et sen

esnesin esnesin sımsıkı sarıyor kendimi kasmıyorumnefes alıp veriyorum gene sımsıkı anlamadın ki ıkındım olmadı endişelerimi anlıyorda açılmıyor ama bugün o mumsokmam gerekiyordu yaaa

selamlar.nazlı yenmiş galiba tebrik ederim........ayyy herkesin yenişini izledim valla 2 yıldır şurdayım çıldıracam Allahım bana da nasip et

selamlar.nazlı yenmiş galiba tebrik ederim........ayyy herkesin yenişini izledim valla 2 yıldır şurdayım çıldıracam Allahım bana da nasip et

allah şifaversin 2 yıldır egzersizlerle mi uğraşıyorsun yani neden olmadıkii yavaş mı davranıyorsunacaba neler yaptığını merak ettim anlatabilir misin

bugün neden böle oldukii acele ettim daracık orası yaaaa esner dimi böle yapa yapa doktorda bana çok dar demişti

canım neden bu kadar sıkıntı yaptın.kaldığın egzersizden devam et bu gün benimde olmadığı günler oldu.orası esniyor her geçen gün düşünsene ben 3 kulak çöpünü alamamıştım ilk denemede sonra kafamı dağıttım 5-10 dk bekledim aldı kolayca.inan bana sadece morale bağlı sıkma canını yavaş yavaş olsun tam olsun.

canım ben günde 40 dk egzersiz yaptım en azı yarım saatti.

Son düzenleme:

yarın daha sabırlı olucam bakalım neolucak

tşkler canım Darısı en kısa zamanda başınıza aslında benim hepsini almama 3 cm kaldı tam oldu gözüyle bakamıyorum ama o bile benim için yeterli.artık o kalan kısmıda zamanla alıcamegzersiz hergün düzenli yapabiliyormusun?ben 5 gün sürekli yaptım?hatta eşim pe...uzunluğun bir aparatla egzersiz yap diyor tamamıda olsun en kısa zamanda diyor bakalım düşünüyorum.

jelsiz yapmasaydın yaaaa öle tabi tahriş olur hem bak aksattın şimdi egzersizleri iyileşmeden bslama dahada kötü olmasınnn

canım kayganlaştırıcı olmadan nasıl yaptın.kıs çok canın yanar yapmayın öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…