- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.561
yaa bende yani katıldım neden beni merak etmiyorsunuz küstüm işteeee
canıııımmmm yaaaaaaaaa sen nekadar zamandır evlisin ahhhhhh ahhhhhh ben 6 aylık evliyim ama daha tık yok tam olacaktııı kiiiiiiiiiii...inşallah başarırsın burası bu konuda uzman diyebilirim çok tatlı insanlar var burada mükemmel rahatlıyorsun :)
oluyomu yaniölee egzersiz yapan arkadaşlar bi rahatlatsa benii olanşey bugün neden olmadı dalga mı geçiyoooo benle bu vajiii yaaa oyuncak etti resmen bizi kendine
canlarım bugün parmak egzersizi için deneme yaptım bi türlü parmağı yapamıyordum ama serçe parmak 2 boğumdan fazlasını alabildim içime bi kaç kez denedim bunu ama o kaslar resmen parmağımı sımsıkı sarıp sarmalıyoooooo zamanla alışacak inşallaaaaahhhhhh
ay ben kimi kutladım kimi kutlamadım bu yenileri takip edemedim enson nazli yi gördüm canım yenenlere hayırlı olsun bizim gibi eskiyenlere rabbim hayırlısıyla yenmeyi sağlasın
ben grip ti regl di derken iyileştim tekrar muma başladım diye sevinirken 2gündür başım kalkmıyo dün dişlerim aniden zonklamaya başladı bugün dişçiye gittim iki röntgen istedi dişimin altında kocaman apse olmuş heryanım ağrıyo ama dedim güldü dişçim yapar dedi ant ve ağrıkesici bide fısfıs verdi buay benim kullandığım ilacı millet yılda kullanıyodur herhal 1hafta içip çıkcam yine uyumadan bi bakam dedim sizlere ben mola verdim vajıye kafam kalkmıyo mart bana yaramadı (hiç kedide görmedim zaten)nisan hayırlı olur inşallah
açılıcak mı ki beni de öle sardı hemen açılsa
devam et sakın bırakma ilk başlarda sarar sarmalar ondan sonra saracak bişe bulamaz etrafında boşlukta yüzer,sabırlı ol egzersizine devam et sen
selamlar.nazlı yenmiş galiba tebrik ederim........ayyy herkesin yenişini izledim valla 2 yıldır şurdayım çıldıracam Allahım bana da nasip et
bugün neden böle oldukii acele ettim daracık orası yaaaa esner dimi böle yapa yapa doktorda bana çok dar demişti
canım neden bu kadar sıkıntı yaptın.kaldığın egzersizden devam et bu gün benimde olmadığı günler oldu.orası esniyor her geçen gün düşünsene ben 3 kulak çöpünü alamamıştım ilk denemede sonra kafamı dağıttım 5-10 dk bekledim aldı kolayca.inan bana sadece morale bağlı sıkma canını yavaş yavaş olsun tam olsun.
selamlar.nazlı yenmiş galiba tebrik ederim........ayyy herkesin yenişini izledim valla 2 yıldır şurdayım çıldıracam Allahım bana da nasip et
yarın daha sabırlı olucam bakalım neolucak
bende de aynısı oldu bide cok tahriş oldu çok zorladım galiba kayganlaştırıcı falan da yoktu şimdi bişi yapamıyorum keske arkadaslar hemencik genişlese küçücük ya NEDEN 10 KADINDAN biriyim ki anlamıyomaçılıcak mı ki beni de öle sardı hemen açılsa
bende de aynısı oldu bide cok tahriş oldu çok zorladım galiba kayganlaştırıcı falan da yoktu şimdi bişi yapamıyorum keske arkadaslar hemencik genişlese küçücük ya NEDEN 10 KADINDAN biriyim ki anlamıyom(((( 26:
bende de aynısı oldu bide cok tahriş oldu çok zorladım galiba kayganlaştırıcı falan da yoktu şimdi bişi yapamıyorum keske arkadaslar hemencik genişlese küçücük ya NEDEN 10 KADINDAN biriyim ki anlamıyom(((( 26:
olucak canım az kaldı seninde halayını çekeriz moralini asla bozma sen ne kadar iyi olursan orasıda o kadar gevşek olur.egzersizlere başlamadan önce 5-10 dk tuvaletini yapıp tutar gibi kaslarını çalıştır.
nazlim nasilsin hayatim yeni gelin olmak nasil 1duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?