Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlim nasilsin hayatim yeni gelin olmak nasil 1duygu

iyiyim canım çok şükür güzel bir duygu eşim sürekli bir gülümseme var yüzümüzde diyor.ben hala inanamıyorum ama 1 kere oldu ya daha sürekli soruyorum eşime oldu dimi diye adamı bıktırdım valla.sen nasılsın?nasıl gidiyor hayat?kelebeğe özel msj attım ama görmedi sanırım sanada yazayım soracaklarım var

aaaa evet bişi sorcam çok özel olcak ama yeni gelin olunca kaç kere yapıyorsunuz gündeeeee gercekten yani yapabiliyor musunuz 1den fazlaaa

canım daha bir kere yaptık.dün zaten akşama doğru oldu.eşim sabah erken gidiyor işe bugünde çok yorgun geldi uyuyor şimdi.doğal olarak yapamadık bir daha artık yarın akşama bakıcaz

canım daha bir kere yaptık.dün zaten akşama doğru oldu.eşim sabah erken gidiyor işe bugünde çok yorgun geldi uyuyor şimdi.doğal olarak yapamadık bir daha artık yarın akşama bakıcaz

ne güzel rayına oturmuş herşey allah başka dert vermesinama mesela eşniz istese günde 1 kaç defa yapabilirsin dimiyani a..ıolmuyordimi

dr gittim bana yavaş yavaş yapın demişti yada genişlet ama öle olmaz ki genişletmem çok saçmaa esnetirimm daha iyi değilmi orası genişletilirmi hiçyaa mesela egzersizde siz parmaklarınız girince sıkmıyornmuydu yani anormallik mi var bende acabaa

ne güzel rayına oturmuş herşey allah başka dert vermesinama mesela eşniz istese günde 1 kaç defa yapabilirsin dimiyani a..ıolmuyordimi

canım daha tam rayına oturdu gözüyle bakamıyorum ben 3-4 kere olucak anca öyle inanırım.tabi yapılabilir neden yapılmasın ama fazla zorlamakta olmaz ilk zamanlar.biz git gel olayını çok az yapabildik biraz kasılmam oldu o yüzden.a.. olmadı ama kastım yine kendimi ondan dolayı hafif ağ...oldu bakalım ilerleyen günlerde inş.daha kolay olcak

canim ben sana cevap yazamam.daha .100.mesasim olmadi.

dedim ya başka dr git her dr uzmanlık alanı farklı oluyor bu konuda deneyimi olan birini bul belki boşu boşuna bekliyorsun

doğru diyorsun benim yasadıklarım normal değil gibi gözüküyor değil mi o yüzden söledinizzz ortada bi yerde darlık hissediyorummm

canım o darlık kastığından dolayı oluyor ilk zamanlar banada öyle geliyordu.ama ben kalemi soktuktan sonra içinde çember çizer gibi yaptım ve kenarlar bomboş sadece kasınca oluyor o eşimle pe...denemesi yaparken eşimde diyordu duvar var diye egzersizden sonraki denemede öyle bir şey hissettinmi dedim yok dedi.

doktora ne muanesi olucam alttan muane ollucak mıyım kii sorun olsa filmde çıkmaz mı öleyapsam

naptın bakalım bugün ilerleme varmı merak ettim

doktora ne muanesi olucam alttan muane ollucak mıyım kii sorun olsa filmde çıkmaz mı öleyapsam

sen zaman geçirmeden git anatomik bir problem varsa söyler yoksa egz dvam et bende de var bi yerde tıkandım ama jinekolojik muayene olmuştum sorun yok dedi ama sen dr darlık var açılması lazım diyorsun ya odan söylüyorum

naptın bakalım bugün ilerleme varmı merak ettim

bugün mumaldım pamuk sardım işte penis gibi yaptım onun baş kısmınıaldım kolayca ama gerisi gelmedi çıkardımtekrar 2parmak yaptım bugün daha dardı sankii yada p... olanı alamadım diye moralimçokuktuyansıdı ama gerçekten dünden daha sıkı geldi bana anlıcan pek yol katedemedim

açılması lazım demedi ben çok canım yanıyo dedim die istersen genişletirsin dedi ama üstünde durmadı yavaşyavas yapın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…