- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.661
yardıma geleyim cnm sen yorma kendini boşver işi bebişinle dinlen biraz
moralim çokbozuk bugünegzersiz yapmasam olur mu
olur tatlımmmm yapamıosan bırak psikolojini etkilenemesinnn illa onla yapacaksın die birşey yokk...sen zaten iki parmağını rahatlıkla alıosun 1 hafta felannn 2 parmağın vajinin içindeyken makas seklinde parmaklarını sağa sola yukarı aşağı doğru aççç ...ilkten ilk bi kaç gün açılmıcanı dar oldunu hissedecen ama sonra esneyecek kolaylıklaa içerde parmaklarınııı oynatabilecennn...sen sadeece parmak egserisi yap ozaman zaten çogunu başarmıssın sadece parmağınla birazzz esnetmen kalcakk..okeyyy
saol canım hamile olduğunu yazmışsın istiyor muydun eğer istiyorsan çok sevindimmmm
istiordummmm...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh....sizlerde bu sıkıntıdan kurtulup anne olacaksınız inşallahhhhh
benim adetimmm 3 4 gün geçtiii tahlil yaptırdımmm....3-4 haftalık hamileymişimmmmm
bu vajiyi yenmek bana yaramadımı ne çok bitkin ve yorgunum ev işlerini bitirdim sanki 10 saattir çalışmış gibi oldum
çok sevindimmm kucana asağlıkla alırsın inşallah ben busıkıntıdan kurtulayım anne ollmaya daha varr benimşimdilikacelemyok
hayırlı olsun
Selamunaleykuum Caanlaar
nasılsınıız başaran olduumu nooldu
benim kaynanam geldii birden anidenn iki haftalığına o yüzden giremiyorum:2:.
ama ara ara bakarım inşallah aklım burada kalıyor valla
bu vajiyi yenmek bana yaramadımı ne çok bitkin ve yorgunum ev işlerini bitirdim sanki 10 saattir çalışmış gibi oldum
Allah iyiliğiniiiiiigece çalışmaktan gündüzz çalışamıosunnnn demekkiiiii.....
aleyküm selam canımmmmkaynana deme banaaaa kıs jasmin okadar hızlı çabuk yenioki bu yeni gelen arkadaşlarrr yetişemiorummmmm venüs duy sesimi şu listeyi bi yayınlaaa daaa görek yafrummmmm kim yenmiş kim yenmemişşşş
napıoon kııız
nasıl gidiyoor hamilelik bulantın falan rahasızlığın varmı ..
istiordummmm...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh....sizlerde bu sıkıntıdan kurtulup anne olacaksınız inşallahhhhh
iyi gidiorr elhamdülillahhhhh....yok kıs hiç bişi hissetmiommmm....bi pazartesi olsada gitsemmmmm kontrolaaa........
aa iyii kız maşallah
git git ihmal etme hiç vala canm. sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişini.
çok sevndm senin adına. başarmanda an meselesiydi . oda olur çifte sevinç olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?