- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.681
ne kadradır yendin vajiyi
iyi gidiorr elhamdülillahhhhh....yok kıs hiç bişi hissetmiommmm....bi pazartesi olsada gitsemmmmm kontrolaaa........
Kızlarr, benim de acilen yardımınıza ihtiyacım var. Biz de 2 aydır deniyoruz ve hala başaramadık malesef. Benim sorunum vajen girişine değidiğ ianda acı hissetmem çünkü kendimi istemesem de kasıyorum. RAhat bırakamya çalışıyorum kendimi, ki en sonuncu denemede sanırım biraz başarabildim acı korkusu cok fazla. Napcam ben(??
amin inşallahhh canımmmm.....zaten devam edecem bi tehlikem yoksaaaa dediğin gibi kaynanamlar olmasaydıı çoktan ynmistim.....hayırlısıııı...
merhaba canım hoşgeldin aynı sorun bendede var uzun süredir burayı takip ediyorum sağolsunlar arkadaşların desteğiyle oraya dokunmayı öğrendim. aynada bakarak deliği ilk defa görebildim. şimdi parmak egzersizleri yapıyorum. inşallah sende en kısa zamanda yenersin bu durumu canım. parmak egzersizi içine bişeyler alabildiğini görmek ve acı olmadığını beynimize öğretmek için en iyi çözüm
jasmin sen düşükmüü yapmıstınn sanki bi yerde öle bişi okudum senmiydin özlemmiydiii...... ne kadar oldu düşük yapalıı kaç aylıktı bebebk
Kızlarr, benim de acilen yardımınıza ihtiyacım var. Biz de 2 aydır deniyoruz ve hala başaramadık malesef. Benim sorunum vajen girişine değidiğ ianda acı hissetmem çünkü kendimi istemesem de kasıyorum. RAhat bırakamya çalışıyorum kendimi, ki en sonuncu denemede sanırım biraz başarabildim acı korkusu cok fazla. Napcam ben(??
evet canım malesef birbuçuk sene önceydii 6 aylık evli falandım .
o zaman ben hiç ilişki yaşayamaıyordum bu hastalığın çaresinide bilmiyordum. öyle dışardan denemiştik ve olmuştu 10 gün falan yaşadım 5 haftalıktı bebek. o sıra çok stres yaşadım ondanmı bilmiyorum sebebini ama düşürdüm ilk önce leke leke geldi bişiler kaynanamlar vardı hemen bahsedemedimde sonra artınca lekeler öle ilaç aldık ama fayda etmedi o akşam düştühayırlısı değilmiş dedik sonra bida denemedik bu soruna çare aradık hep.
Rabbim en tez zamandaaa tekrar nasip etsin inşallahhhh...kürtajmı oldun yoksam ilaçlamıı
cok teşekkür ederim canım cevabın için. pek ine tür parmak egzersizleri yapıyosun, rica etsem özel mesajdan atar mısın:)?
amiiin canıım inşalllahh ..
yok canım Allahtan kürtaja gerek kalmadı erken olduğu için üç dört gün regl gibi geldi alttan parça da geldi sonra gittim tekrardan değerlerime kan testi ile bakıldı doktor temzilenmiş tamemen dedi.
Rabbim bu sefer kucağınaaa almayı nasip eder inşallah en tez zamandaaaaa
uzun zamandır topıgınızı takıp edıorm zaman zaman okuyorum yazılanları... bende 5.5 aylık evlıyım.. tam 5 ay 10 gunlukken bende astım artık.. yanı bı kac gun once...hıc anlamadım bıle dedım kı ben 5 aydır bundan mı korkmusum... esıme dedım kı artık sen benden korkegzersız falan yapmadım cunku bunlar gereksız dıye dusunuyorum... hersey beyınde bıtıo tamamen psıkolojık bı hastalık cunku... egzersız yapmadan da rahatlıkla oluyor..
sevgıler
uzun zamandır topıgınızı takıp edıorm zaman zaman okuyorum yazılanları... bende 5.5 aylık evlıyım.. tam 5 ay 10 gunlukken bende astım artık.. yanı bı kac gun once...hıc anlamadım bıle dedım kı ben 5 aydır bundan mı korkmusum... esıme dedım kı artık sen benden korkegzersız falan yapmadım cunku bunlar gereksız dıye dusunuyorum... hersey beyınde bıtıo tamamen psıkolojık bı hastalık cunku... egzersız yapmadan da rahatlıkla oluyor..
sevgıler
sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?