Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadradır yendin vajiyi

ben 1.5 yıllık evliydim kaynanamlar devamlı bende oluodu oyusden psikolojikmen istesemde yapamıodummm sonra eltimde kaldılar bi süree o ara ben p...s yarısınaa rahatlıkla geldimm git gel de yapıodikki kyannamlar tekrar geldiiiii bıraktıkk ben o ara hamile kalmaısım eşim git gel yaptı boşş...dı bende hamile kalmısımmmmm ....

venüsssssssssssssssssss kıssss şu listeleri bi as buraya bakak kimler yenmiş kimler egsersizdeee tembeller kimmm dieeee...as kıs şu listeyii buryaaaa

Kızlarr, benim de acilen yardımınıza ihtiyacım var. Biz de 2 aydır deniyoruz ve hala başaramadık malesef. Benim sorunum vajen girişine değidiğ ianda acı hissetmem çünkü kendimi istemesem de kasıyorum. RAhat bırakamya çalışıyorum kendimi, ki en sonuncu denemede sanırım biraz başarabildim acı korkusu cok fazla. Napcam ben (??

jasmin sen düşükmüü yapmıstınn sanki bi yerde öle bişi okudum senmiydin özlemmiydiii...... ne kadar oldu düşük yapalıı kaç aylıktı bebebk

iyi gidiorr elhamdülillahhhhh....yok kıs hiç bişi hissetmiommmm....bi pazartesi olsada gitsemmmmm kontrolaaa........

canım meak ediyorum bakalım minik fasulyecik kesecikte nasıl görünüyor ayyy ne heyecanlı allah bizlerede nasip etsin inşallah... bu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :)

merhaba canım hoşgeldin aynı sorun bendede var uzun süredir burayı takip ediyorum sağolsunlar arkadaşların desteğiyle oraya dokunmayı öğrendim. aynada bakarak deliği ilk defa görebildim. şimdi parmak egzersizleri yapıyorum. inşallah sende en kısa zamanda yenersin bu durumu canım. parmak egzersizi içine bişeyler alabildiğini görmek ve acı olmadığını beynimize öğretmek için en iyi çözüm

amin inşallahhh canımmmm.....zaten devam edecem bi tehlikem yoksaaaa dediğin gibi kaynanamlar olmasaydıı çoktan ynmistim.....hayırlısıııı...

evett ya kesinlikle ahh şu kaynanalar :S

inşallah hiç bir tehliken olmaz canımm onuda halledersin. sanki burada biri vardı çok eskilerden hamile iken egzersiz yapıyordu ama hatırlamıyorum o sıra sadece okuyordum

cok teşekkür ederim canım cevabın için. pek ine tür parmak egzersizleri yapıyosun, rica etsem özel mesajdan atar mısın:)?

jasmin sen düşükmüü yapmıstınn sanki bi yerde öle bişi okudum senmiydin özlemmiydiii...... ne kadar oldu düşük yapalıı kaç aylıktı bebebk

evet canım malesef birbuçuk sene önceydii 6 aylık evli falandım .

o zaman ben hiç ilişki yaşayamaıyordum bu hastalığın çaresinide bilmiyordum. öyle dışardan denemiştik ve olmuştu 10 gün falan yaşadım 5 haftalıktı bebek. o sıra çok stres yaşadım ondanmı bilmiyorum sebebini ama düşürdüm ilk önce leke leke geldi bişiler kaynanamlar vardı hemen bahsedemedimde sonra artınca lekeler öle ilaç aldık ama fayda etmedi o akşam düştü hayırlısı değilmiş dedik sonra bida denemedik bu soruna çare aradık hep.

evet istemsiz malesef kasıyoruz kendimizi . ama egzersizlere hemen başlarsan yavaş yavaş o korkunda gidiyor
acı hissinin olmadığını görünce anlıyorsun korkunu yenebiliyorsun.
bu acı hissini tamamen kafandan silmen için egzerszilerle birlikte kendine sürekli acının olmadığına inandır oranın esnek bir yapı olduğunu çocuk çıktığını düşün. aslında çok rahat bir yer psikolojik acı yaşıyorzu biz kaslarımıza engel olamıyoruz ama egzersizlerle ilk önce dokunmaya başlayarak en kısa zamanda atlatırsın sende canım. bak burda herkes atlatıyor Allahın izni ile..

Rabbim en tez zamandaaa tekrar nasip etsin inşallahhhh...kürtajmı oldun yoksam ilaçlamıı

Rabbim en tez zamandaaa tekrar nasip etsin inşallahhhh...kürtajmı oldun yoksam ilaçlamıı

amiiin canıım inşalllahh ..

yok canım Allahtan kürtaja gerek kalmadı erken olduğu için üç dört gün regl gibi geldi alttan parça da geldi sonra gittim tekrardan değerlerime kan testi ile bakıldı doktor temzilenmiş tamemen dedi.

Rabbim bu sefer kucağınaaa almayı nasip eder inşallah en tez zamandaaaaa

uzun zamandır topıgınızı takıp edıorm zaman zaman okuyorum yazılanları... bende 5.5 aylık evlıyım.. tam 5 ay 10 gunlukken bende astım artık.. yanı bı kac gun once...hıc anlamadım bıle dedım kı ben 5 aydır bundan mı korkmusum... esıme dedım kı artık sen benden kork egzersız falan yapmadım cunku bunlar gereksız dıye dusunuyorum... hersey beyınde bıtıo tamamen psıkolojık bı hastalık cunku... egzersız yapmadan da rahatlıkla oluyor..

sevgıler

tebrik ederim öncelikle.ben hatırlıyorum seni haydar dümen e gitmek istiyodun yanlış hatırlamıyosam eğer.peki kendi kendine mi çözdün sorununu?

Teebrik ederim . . Allah birdaha yaşatmasın böyle bir sıkıntı.

bende hatırlıyorum seni. daha önceden gelmiştin egzersiz yapamıyordun. neyseki atlatmışsın çok şüküür . Rabbim mutluluğunuz daim etsin ...

merhaba canım öncelikle tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah bende 6 aylık evliyim ve neredeyse 5 aydır burayı takip ediyorum fakat hala başaramadım arkadaşlar sayesinde egzersizlere başladım yeni yeni içime birşeyler alabilmek beni mutlu ediyo ve gerçekten egzersizler acısız ama pe.... denemesi yaptığımda kasılıp kalıyorum olmuyo. senin gibi egzersiz yapmadan çözen kişileri çok az duydum canım buradakilerin çoğu egzersizle çözdü yinede gereksiz bişey değil yani bizim içinde dua edersen sevinirim canım Allah sağlıklı bebişlerde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…