- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.701
kızlar femolub jel nasıl kullanılıcak ucu vajinin içine sonuna kadarmı giricek uzun çubuk gibi olan başlığı
evet canım ucunu içine sokuyorsun zaten kolay giriyor ince ya ilişkide rahat olması için sen egzersizde mi kullancan ilişki denerken mi . içerisi kuruysa çok ii ıslaklık sağlıyor
merhaba canım öncelikle tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah bende 6 aylık evliyim ve neredeyse 5 aydır burayı takip ediyorum fakat hala başaramadım arkadaşlar sayesinde egzersizlere başladım yeni yeni içime birşeyler alabilmek beni mutlu ediyo ve gerçekten egzersizler acısız ama pe.... denemesi yaptığımda kasılıp kalıyorum olmuyo. senin gibi egzersiz yapmadan çözen kişileri çok az duydum canım buradakilerin çoğu egzersizle çözdü yinede gereksiz bişey değil yanibizim içinde dua edersen sevinirim canım Allah sağlıklı bebişlerde nasip etsin inşallah
canımm bizler için egsersiz hiç bir zaman gereksizz değil... tabiki ilk geceden bu işi yapann egsersizmi yapıoo amaa bizler ilk geceden yapamayanlardanızzz zatennn .....bizz egsersiz yaparak esneterekkk işimizi daha kolaylaştırıp korkularımızıı yenioruzzzzz
canımm bizler için egsersiz hiç bir zaman gereksizz değil... tabiki ilk geceden bu işi yapann egsersizmi yapıoo amaa bizler ilk geceden yapamayanlardanızzz zatennn .....bizz egsersiz yaparak esneterekkk işimizi daha kolaylaştırıp korkularımızıı yenioruzzzzz
deneme yapıcazda bakalım eğzersizler işe yarıomu die
ooo ölemii egzersizlerde nereye gelmiştin canım :44:
kolaay gelsiin canm . rabbim kolaylık versin inşallah oluur hemencik. kendini rahat bırak akışına düşünme olacakmı olmıcakmı diye o tedirginliğin olmasın..olacak illaki Allahın izni ile..
buulrason jelibuldumaldım ama hiç kaygandeğil gleit gelenledahamı iyi oluyordu eldivenden mi kaynaklanıyor anlamadım zorlanıyorum ne oldu göz mü ettim kenki kendimi yaaaa eldivenlealakalı olabilir mi 1 tanevardı onla çok güzel olmuştuilk denemedizaten onu attım başka aldım bunlar adi mi ne yaa olmuyorrr çıplak elle tavsiye eden olur mu onu sanki alamam gibi nesaçma dimi eldivenle alıyorum çıplakel sanki başka geliyor bu ne biçiim psikoloji böleee
canım çıplak elle de olur elini iice yıka tırnaklarınıda ona göre temzilersn bende doktor eldiveni kullanınca zorlandığım oluyordu kaygan değil ya o biraz. sonra elimi iice temziliyordum daha kaygan oluyor. yada streçliyordum parmağımı
gleit gelen daha iidr beki ama fiyatı fazla die ultrason jeli kullandık çoğumuz.
bolca kullanırsan kayganlık sağlar baya.
şimdi mum denemesindeyim 5 cm kadar alıorum rahat sonrası olmuyo yada ben izin vermiyorum ama bi denemek istiyorum p.. olcakmı die azcıkta alsam kar kardır
asmincan beni eklermisin özelden msj atılmıyo nasıl ulaşcaz birbirimize bilmiyorum..helpp mee
çıplak el bana zorgeldi denicem zorun üsütüne gitmek gerekkk
balbocuum naptın ,nasılsın,galiba işler yolunda yarıdn fazlasını almışsın,offf ne zaman tamammını alıcaz yaaaaa :84:
ya bende özelden atamıyorum bi türlü olmadı bu yüz msj,ne yüz msj. mış yaaa :90:
hangi pozisyonda yaptınız en son denemenizi ??
çıplak el bana zorgeldi denicem zorun üsütüne gitmek gerekkk
yavrummm özele ne gerek varr yaaa taktınız özeleee heee ...buraya yazınn biz burda neler neler konusuodukkk mahremiyetimizzzz yoktuuuu mecburduk çünküü sizde ortaya yazın anammmmmm yazınnn fikir verelim bizdeeeeee
ya arkadaşlar bide bişi sorucam eşinizle p..... denemelerini karanlıkta mı yapıyorsunuz,yoksa ışıkta mıben ışıkta yapamıyorum hafif loş ışık olmalı,gece lambası gibi yani.başarıda bi etkisi varmıdır ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?