Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayırlı cumalar herkese.

benimle kim ilgilecek....
egzersizlerimi aksattım ve ilişkiye girdim. Tahriş oldum.
bugün egzersize tekrar başlayayım dedim ama yapamadım küçücük çöpü bile sokarken yanıyor.
İlişki öncesi kulak çöplerini rahat alıyordum.
ne yapmam gerekiyor. tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.:2:

cnm nasıl ilişkiye girdin anlamadım tam ilişki mi oldu ne yaptında tahriş oldu jel kullanmadın m tatlım.
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrr iyiyiz çok şükür seni sormalıııı

ii bende cnmcm ne olsun işte sen nasılsın bitanem fasulyecik nasıl .

cnm nasıl ilişkiye girdin anlamadım tam ilişki mi oldu ne yaptında tahriş oldu jel kullanmadın m tatlım.

ii bende cnmcm ne olsun işte sen nasılsın bitanem fasulyecik nasıl .

iyiyim elhamdülillahhhh...fasulyecikte iyidir herhaldeee haberim yok ondannn öle içerdeee duriiiiii pazartesi doktora gidecez bakalım ne dicekkkkk büyümüşmü ne etmişşş

ben çıkıom kıslarrrrr kaynanam eltimee çağrıoooooo poffffffffffffffffff neyse gelince görüşürüz inşallahhhhh

eşimin demesine göre 4-5 cm kadar alabilmişim. Yani tam olmadı fakat kendimi zorlayarak aldım biraz.
kendimi sürekli kasıyordum haliyle aşırı tahriş oldum. Yanma var şimdide. Hayır jel kullanmadım çünkü yeterince sıvı geliyordu.

Son düzenleme:

cnm yinede jl kullanmalısın bide egz.yaparken neden p... deniyorsunuz defalarca söledik tatlım hazır olmadan denemeyin diye mucize olmucak yani iyice kasmamayı egz.ögreksiniz tatlım lütfen bide jelsiz alışana kadar yapmayın demekki çok kasmışsınki yanma olmuş cnmcm lütfen egz.yapmadan deneme.

çok haklısın hayal kırıklığına sebep oluyor

Haklısın. İlaçlarımı kullanayım ve iyi olana kadar bekleyim. Madecassol melhem yazdı. inşallah iyi gelir.
Birde kasılmam için ilaç istemştim tiorelax hap verdi, alasım yok gerekli olsa psikiyatrim yazardı diye düşünüyorum. Almasam mı ? :44:

Son düzenleme:
anam kimsecikler yok herkesler gizli okuyo 3kişicik gözüküyoz gerisi gizli
ben acık çalışam gelirim önce bakayım dedim gerçi oek yenemeyen kalmadı bi ben bi eskilerden bikaç yenilerden bikaç

Cooookkk sagol canım:))) Aslında sıkıntı sadece vajina girişinde sanırım ben de. Anatomik olaark vajina girşini kapatan iç dudak kısmı acıyo bende dokunuca. Bugün de dünkü denemeden sonra sadece o kısım acıyo biraz. o kısmı hissizleştirip mi denesem acaba? bu sorunu yaşayan var mı?

canım bende yeni başladım 2 gün çalıştım regll oldum tam da havaya girmiştim ya bu kadar da olmaz yani anlıycan sende de oldu mu girince çok heyecan yaptım bacaklarım kapandı inşallah yeneriz...

Canım, ben de en başta kasıyodum kendimi canım acıyacak diye, ama baktım ieri alabilyiorum kulak çöpünü, kendi kendimi rahatlatlamaya alıştım, sonra da bacaklarım kendiliğinden gevşedi zaten. SEn de kendi kendine telkin ver:)

merhaba canım...benimde aynı dediğin gibiydi orada bir et parçası var gibiydi hatta eşimde baktıoda aynı şeyleri dedi girişte ki o boğumu bi türlü geçememiştik.egzersizleri yılmadan yaptım ve 1 haftada başımdan defettim.o et parçası o boğum yok olsu ne acı ne ağrı egzersiz sonrası şıp diye yerine oturdu pe..

selam kızlar naaaber,yenen filan var mı ??? ben egzersize ve p..... denemesine devam. bu arada yeni pozisyonumu buldum,yatak ucu pozisyonu daha rahat oluyorum,bacaklarımı kapatamıyorum en azından.bide içeri girdikten sonra 6 cm den sonrası mesela tam ortada dar bi yer vAR orası ne ya,orası olmazsa varya ben yenerim ha,p.....te hep oraya takılıyor zaten.anlamadım ki
:44: bide bişey daha keşfettim egzersizde o zor kısımdan geçerken şöyle sağa sola genişletiyorum o ara da kayıp gidiyor. p..... te de aynı şey işe yarar belki. naçizane keşfim ve tavsiyem

bide arkadaşlar şuan aldığım mumun kalınlığı 10 cm.onu alabiliyorum rahatçana. şu p..... lerin kalınlığı ne kadarki ,daha kalınlaştırmalımıyım mumu,yoksa anca bu kadar mı olur,ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…