- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.201
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım ne var ne yok eg.zyapanlar nasıl gidiyor taze gelinler kaynatmalar nasıl hamişler nasıllarmış bakalım
cnm nasıl ilişkiye girdin anlamadım tam ilişki mi oldu ne yaptında tahriş oldu jel kullanmadın m tatlım.Hayırlı cumalar herkese.
benimle kim ilgilecek....
egzersizlerimi aksattım ve ilişkiye girdim. Tahriş oldum.
bugün egzersize tekrar başlayayım dedim ama yapamadım küçücük çöpü bile sokarken yanıyor.
İlişki öncesi kulak çöplerini rahat alıyordum.
ne yapmam gerekiyor. tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.:2:
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrriyiyiz çok şükür seni sormalıııı
cnm nasıl ilişkiye girdin anlamadım tam ilişki mi oldu ne yaptında tahriş oldu jel kullanmadın m tatlım.
ii bende cnmcm ne olsun işte sen nasılsın bitanem fasulyecik nasıl .
cnm nasıl ilişkiye girdin anlamadım tam ilişki mi oldu ne yaptında tahriş oldu jel kullanmadın m tatlım.
eşimin demesine göre 4-5 cm kadar alabilmişim. Yani tam olmadı fakat kendimi zorlayarak aldım biraz.
kendimi sürekli kasıyordum haliyle aşırı tahriş oldum. Yanma var şimdide. Hayır jel kullanmadım çünkü yeterince sıvı geliyordu.
cnm yinede jl kullanmalısın bide egz.yaparken neden p... deniyorsunuz defalarca söledik tatlım hazır olmadan denemeyin diye mucize olmucak yani iyice kasmamayı egz.ögreksiniz tatlım lütfen bide jelsiz alışana kadar yapmayın demekki çok kasmışsınki yanma olmuş cnmcm lütfen egz.yapmadan deneme.
cnm yinede jl kullanmalısın bide egz.yaparken neden p... deniyorsunuz defalarca söledik tatlım hazır olmadan denemeyin diye mucize olmucak yani iyice kasmamayı egz.ögreksiniz tatlım lütfen bide jelsiz alışana kadar yapmayın demekki çok kasmışsınki yanma olmuş cnmcm lütfen egz.yapmadan deneme.
canım tamamı girmiş olsaydı eşin sana söylerdi zaten ama bu bile büyük bir gelişme lütfen kendine güven acı sızı yok sen aynı bu şekilde girdiğini anlamayacaksın ve kendine inanamayacaksın
oyyy oyyyy maşallahhhhh acı yok bebişim o sadece bizim neynimizin uydurması bizde senin gibiydik bebişim bak oldu bitti hırs yap başaracaksıngüzel haberlerini bekliyorum takıldığın yerde mutlaka sor
canım bende yeni başladım 2 gün çalıştım regll oldum tam da havaya girmiştim ya bu kadar da olmaz yani anlıycan sende de oldu mu girince çok heyecan yaptım bacaklarım kapandı inşallah yeneriz...
Cooookkk sagol canım:))) Aslında sıkıntı sadece vajina girişinde sanırım ben de. Anatomik olaark vajina girşini kapatan iç dudak kısmı acıyo bende dokunuca. Bugün de dünkü denemeden sonra sadece o kısım acıyo biraz. o kısmı hissizleştirip mi denesem acaba? bu sorunu yaşayan var mı?
kizlar keyfiniz nasil hersey yolundami? 2gündür tam takip edemedim,kimler yendi.
sağol ablacım keyifler iyi çok şükürsenden ne haber?senin keyifler nasıl?
iyiyim canim saol sen nasilsin iyimisin? msn.de yazistigimizda birsey var diyordun bana sormustun gectimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?