- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.221
asmin.cim senmiydin yaslandim benle özel ilgilensin diyen.
bende iyiyim ablacım çok şükürevet geçti artık normale dönüyoruz
ya niye bize söylemiyon nazlı, ne olmuştu kiHani evli kadınlar bekar kızların yanında konuşmazlar ya gizli gizli konuşurlar,kendimi öyle hissediyorum Niye bize bekar muamelesi yapıyorusunz ??? Bak aklıma takıldı şimdi, büyük bir fark varmı nazlıcım hayatında,bilmediğimiz bişey varmı bi değişim,her anlamda??
ya niye bize söylemiyon nazlı, ne olmuştu kihani evli kadınlar bekar kızların yanında konuşmazlar ya gizli gizli konuşurlar,kendimi öyle hissediyorum niye bize bekar muamelesi yapıyorusunz ??? bak aklıma takıldı şimdi, büyük bir fark varmı nazlıcım hayatında,bilmediğimiz bişey varmı bi değişim,her anlamda??
evet bendim canımp..... denemsindeyim ama yarıdan fazlasını yapamıyorum. 6 cm falan alıyorum.gerisi zor..... napmam lazım tavsiye ver bana...
yok kıs gizli saklı bir şey yok ben pe... tamamını aldığımda git geller olduğunda popişimde gaz basıncı ve küçük tuvalet hissi çok oluyor birde sol tarafımda kasılma oluyor demiştim onu sormuş yaslandimayy kıyamam ben sana ya bekar muamelesi yaparmıyız hiç istediğini sor canım seve seve yardımcı olurum
yok kıs gizli saklı bir şey yok ben pe... tamamını aldığımda git geller olduğunda popişimde gaz basıncı ve küçük tuvalet hissi çok oluyor birde sol tarafımda kasılma oluyor demiştim onu sormuş yaslandimayy kıyamam ben sana ya bekar muamelesi yaparmıyız hiç istediğini sor canım seve seve yardımcı olurum
kızlar bende ancak salı günü eğzersizlere devam edebilirim regl ozaman biter die tahmin ediyorum birde eğzersizlere ara verince kaldığımız yerdenmi devam edicez
tamam canım sağolasın. insanoğlu işte merak ediyoz napalım anacımya o dediğin bende egzersiz yaparkne oluyor,mumu tamamen aldığımda küçük tuvalet hissi oluyor. ama o normalmiş heralde arkadaşlar öyle yazmışlardı yani. bide mumu tamamen aldığımda derinlerde bi yerde yumurtalıkmı artık rahim mi bilmiyorum ince bir sızı oluyor,saniyelik bişey böyle küçük bir şimşek çakıyor sanki bu normal mi acaba,sende de oluyor mu?
merhaba canım...benimde aynı dediğin gibiydi orada bir et parçası var gibiydi hatta eşimde baktıoda aynı şeyleri dedi girişte ki o boğumu bi türlü geçememiştik.egzersizleri yılmadan yaptım ve 1 haftada başımdan defettim.o et parçası o boğum yok olsu ne acı ne ağrı egzersiz sonrası şıp diye yerine oturdu pe..
selam kızlar naaaber,yenen filan var mı ??? ben egzersize ve p..... denemesine devam. bu arada yeni pozisyonumu buldum,yatak ucu pozisyonudaha rahat oluyorum,bacaklarımı kapatamıyorum en azından.bide içeri girdikten sonra 6 cm den sonrası mesela tam ortada dar bi yer vAR orası ne ya,orası olmazsa varya ben yenerim ha,p.....te hep oraya takılıyor zaten.anlamadım ki
:44: bide bişey daha keşfettim egzersizde o zor kısımdan geçerken şöyle sağa sola genişletiyorum o ara da kayıp gidiyor. p..... te de aynı şey işe yarar belki. naçizane keşfim ve tavsiyem
bide arkadaşlar şuan aldığım mumun kalınlığı 10 cm.onu alabiliyorum rahatçana.şu p..... lerin kalınlığı ne kadarki ,daha kalınlaştırmalımıyım mumu,yoksa anca bu kadar mı olur,ne dersiniz
bak canim hangi mumla yapiyorsun bilmiyorum.ben hic mumla yapmadim 1.sey sorucam? sen hic parmakla denedinmi? denemediysen sana parmak yapmani tavsiye ederim. önce 1.p.. sonra 2.p.. 2.önemli ilke var vaji.de 1.kendin yapabilmen 2.p.. den önce kendini brakabilmen esinle bunun ön denemesi yapman lazim.senin egzersis yaptigin m.. yada esin kendi parmagini sende denesin. bunuda yaparsaniz p.. e daha kolay gecebilirsiniz. 1.de yalniz egzersislerini yaparken mutlaka aynanin karsisinda yap.1.kendine güvenin gelir,cogalir,hareket ettir.cesaretin gelir ama bunu yaparken kendine inanman lazim.yapabilirim yapabiliyorum.bunu gözünle aklina anlatman lazim.bu egzersisleri yapip.da alistigin.da iste o.zaman v.. hazir demektir.ondan sonra esinle egzersis yaparsin 2.en önemlisi:kendini hirslandir ben yapabilirim niye yapamayim benim diger kadinlardan ne eksigim var.de.bunu hayalinde canlandir,kendini gaza getir.ben ise gidicem canim,cikmam lazim. daha hazilanicam.baska 1.zaman daha uzun yazisiriz.kendine,iyi bak.
oluyor canım maalesef egzersiz yaparkende oluyordu sanırım rahim ağzına denk geldiği yermiş orası biri öyle demişti.valla artık o basınç ve çiş hisside bi geçse daha güzel olcak:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?