- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.241
mumun kalınlığımı10cm o ne yaa boyumu o çapı olamaz bence
evetegzersizlerdede oluyor yaa bişi sorcam gel gitler nasıl oluyor p..tam çıkıpyeniden mi giiryor içinde yoksa öle gitgel minasıl egzersiz yapcam napsam yaaa nasılöğrencemmm po...o mu izlesem
hayır arkadaşlar o çiş sandığımız sey aslında g noktası yani kadının uyarılma yeri doruk noktası baya bi ilerde ama o dediğiniz yerrr baya biii yumurtalıklar çokyukarda onu unutun isterseniz netten araştırın vajin yolu zaten 13*15 cm
nazlımmmmm :) özlettin kendini yavrum:) senı takığp edemıorum face ya da msn varsa ozelden atsana yaa ben de bebiş işstiorum artık :) tuyolar alayım:)serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
nazlı nerdeydin sen ve bebeğin iyidir inşallah
nazlımmmmm :) özlettin kendini yavrum:) senı takığp edemıorum face ya da msn varsa ozelden atsana yaa ben de bebiş işstiorum artık :) tuyolar alayım:)
aaa ciddimisin ben hiç araştırmadım ben artık sonuna kadar rahat alıyorum git gellerde normale döndü ama o basınç ve çiş hissiden eşimin çabuk olmasını istiyorum ilişki bitince hiç bir şey yok ortada ne çiş ne gazdur bi netten bakım bakalım bende diyorum neden zevk alamıyorm daha erken herhalde diye belkide stresle zevk aldığımın farkında olmuyorum
cnm benim ya beraber yenmiştik sen hamişsinnnncanım benim,bende sizleri çok özledim...tamam özeline yazıyorum canım...
bak canim hangi mumla yapiyorsun bilmiyorum.ben hic mumla yapmadim 1.sey sorucam? sen hic parmakla denedinmi? denemediysen sana parmak yapmani tavsiye ederim. önce 1.p.. sonra 2.p.. 2.önemli ilke var vaji.de 1.kendin yapabilmen 2.p.. den önce kendini brakabilmen esinle bunun ön denemesi yapman lazim.senin egzersis yaptigin m.. yada esin kendi parmagini sende denesin. bunuda yaparsaniz p.. e daha kolay gecebilirsiniz. 1.de yalniz egzersislerini yaparken mutlaka aynanin karsisinda yap.1.kendine güvenin gelir,cogalir,hareket ettir.cesaretin gelir ama bunu yaparken kendine inanman lazim.yapabilirim yapabiliyorum.bunu gözünle aklina anlatman lazim.bu egzersisleri yapip.da alistigin.da iste o.zaman v.. hazir demektir.ondan sonra esinle egzersis yaparsin 2.en önemlisi:kendini hirslandir ben yapabilirim niye yapamayim benim diger kadinlardan ne eksigim var.de.bunu hayalinde canlandir,kendini gaza getir.ben ise gidicem canim,cikmam lazim. daha hazilanicam.baska 1.zaman daha uzun yazisiriz.kendine,iyi bak.
nasıl olamaz ya 10 cm iştemumun kalınlığımı10cm o ne yaa boyumu o çapı olamaz bence
ya herkes yanlış anlamış ,mumun etrafına sarıp ölçüyorum şekerim :90: öbür türlü ölçtüm şimdide 3 cm civarında,p..... ne kadardır ki ??bende orda kaldım 10 cm kız benim mum 1cm kaç mumla kocişi yakalıcam derken sen 10 cm 3adamlık gibi :26: boya da kısamıdır o ama en düşünemiyorum
ay bugün herkez kaçmış pz da değil
aaa ciddimisin ben hiç araştırmadım ben artık sonuna kadar rahat alıyorum git gellerde normale döndü ama o basınç ve çiş hissiden eşimin çabuk olmasını istiyorum ilişki bitince hiç bir şey yok ortada ne çiş ne gazdur bi netten bakım bakalım bende diyorum neden zevk alamıyorm daha erken herhalde diye belkide stresle zevk aldığımın farkında olmuyorum
efet efetttt herşeyini araştırdım vajikolikoldum kafayı yicemmmmmmmm
hatta hatta bi laf varya uzunluğu değil işlevi diyeee:78::78: o lafta bu g noktası olayından geliyor oraya ulaşmak yani bende hissediyorum ama dendiği gibi egzersizde hiç aklımızda o zevk alma olayıyokyada ilişkide çişim geldi diye çıkarıyorum meğer neymişşşşşş
çok ilginç ya nette bulamadım hala bakınıyorum bir çişle nerelere varcaz deseneo hissiyat zamanala zevke donusecek şimdi heyecandan öyle geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?