- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.321
küçük yaşta evlenmişin kıs ama olsun erken bebiş sahibi olmak güzeldir.benim annem 16 yaşında evlenmiş 17sinde anne olmuş.arkadaş gibiyiz kimse anne kız demiyor bizim için.ben biraz geç kaldım.hala da bebiş düşünmüyoruz biraz daha ilişki yerine otursun iyice bi alışayım tabi kazaya kurban gitmezsekistanbul avrupadamısın?aslen nerelisin?
çokk güsel bişi aslındaa anne kıs arkadaş gibi olunmasıııı...erken evlendim ama 25 felan anne olucam nasipseee....sen daha yeni evlisinn kazaya kurban gidene kadar bekleeeeaslen trabzonn ....anadlu yakaısndayım üsküdar
selam arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum sorunum tahmın edersınızkı vajınısmus yaklasık 1.5 yıllık evlıyım cok mutsuzum caresızım bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım hayatım zehır oluyo desem yerıdır esım anlayıslı cok sukur fakat genc ve evlı bı ınsan olarak onu bazı haklarından mahrum edıyorum buda benı mahvedıyo nolur yardım edın..
selam arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum sorunum tahmın edersınızkı vajınısmus yaklasık 1.5 yıllık evlıyım cok mutsuzum caresızım bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım hayatım zehır oluyo desem yerıdır esım anlayıslı cok sukur fakat genc ve evlı bı ınsan olarak onu bazı haklarından mahrum edıyorum buda benı mahvedıyo nolur yardım edın..
evet çok güzel çoğu yere anne kız giderdik şimdi uzak kaldık annemler kastamonuda aslende kastamonuluyum zaten.bende ist.avrupadayım ikitelli de canım sıkılıyor burda okul arkadaşlarımla anca haftasonu bir araya gelebiliyoruz iş arıyorum yana yana inş.hayırlı bir iş bulurum.sen çalışmıyorsun sanırım.arada yorumları okurken denk geliyorum eltin kayınvaliden yakın herhalde gidip geliyorsun.benim kayınvalidede alt katta onlarla bi problemim yok ama görümcelerimle konuşmuyorum
ooo kastomonudanmııı gelin geldinnn nasıl geldin kısssefet çalışmıorum kaynanam eltim yakınnn......kıs daha yeni evlisin ne oldu nie konusmuon görümcelerinleee....eminim bişi olmusturrr daaa
hıc ılıskıye gıremedık malesef hala bakıreyım..aslında benım cok ılerı derecede degıl yanı esım 1 cm falan gırebılıyo fakat sonrasına ızın veremıyorum acıyacak dıye cok korkuyorum ve bı anda kuruyorum doktora 2 aylıkken gıttım krem verdı fakat hıcbı faydası olmadı egzersızlerden haberım yok benım vajına gırısıne bakamama yada dokunamama gıbı bı rahatsızlıgımda yok benım sıkıntım ılıskı sırasında bı anda kurumam ve ızın vermemem bı ılletten kurtalamayacagım dıye cok korkuyorum..
hıc ılıskıye gıremedık malesef hala bakıreyım..aslında benım cok ılerı derecede degıl yanı esım 1 cm falan gırebılıyo fakat sonrasına ızın veremıyorum acıyacak dıye cok korkuyorum ve bı anda kuruyorum doktora 2 aylıkken gıttım krem verdı fakat hıcbı faydası olmadı egzersızlerden haberım yok benım vajına gırısıne bakamama yada dokunamama gıbı bı rahatsızlıgımda yok benım sıkıntım ılıskı sırasında bı anda kurumam ve ızın vermemem bı ılletten kurtalamayacagım dıye cok korkuyorum..
eşimde kastamonulu ve uzaktan akrabam ortanca görümcemde kuzeninle evli o yaptı aramızı onunla iyiyim diğerleri kıskanıyorlar sağolsun düğünümü mahvettiler bende eşimle evlenmeden önce şart koydum ayakbasmayacaklar en güzel günümüzü mahvettiler diye.ona sen ara kardeşlerini diyorum oda aramıyor huzurumu bozaman dengesizler laf falan sokarlar diyo bende kendin bilirsin diyorum.Allahtan eşimde herşeyin farkında.
canımmm bende bu hastalıktan kurtulamıycam aslaa bi aile olamıycam derdim şimdi hamileyimm çok şükür.....kuruluk derken vajina kuruluğumuuuu kıslarr bi sprey yazmıştı buraya çok memnundularrr onu geçmiş yazılardan bulalım flobuol die başlayan bişiydiii o kayganlaştırıooo ve zevk almanı sağlıooo..aslındaa anladığım kadarıyla penis ucunu alabiliorsun...p..s ucu girdiğindee derin derin nefes alıp alıp ıkınsan eşindee yavaş yavaş soksa olabilir...eğerrrr yapamazsan hemen egserizlere başlayalım senleee parmak egserziiiii 1 parmak 1 boğum 2 parmak 2 boğum dan başlayalım..hiç parmak sokmayı denedinmii yada herhangi bişiiii[/COLOR
cok tsk ederım bunları denıcem ınsallah sıze yaradıgı gıbı benımde derdıme care olur sunuda ögrenmek ıstıyorum ılıskı sırasında kızlık zarı bozulurken acı ne derecede oluyo korktugum konulardan bırıde bu ..
ne guzel Allah dogumunda yardımcın olsun evet vajına kurulu oluyo aslnda zevk almamda problemım yok fakat esım 1 cm falan gırdıkten sonra bı anda kasılıyorum ve bı anda kupkuru oluyorum sonrasına ızın veremıyorum zaten söyledıgım spreyıde kesınlıkle arastırıcam parmak sokmayı 1 kere denemıstım fakat dedıgım gıbı acıyacak dıye onuda yapamadım bıraktım..
bizdeee ondan korktuktaa boşu boşuna senelerimiz gittii...bak ben eğer bu nefes egsersizinii yaniii ilişkiye girerkennn derin derdin nefes alıp verip ıkınma işlemini bilseydim ilk geceden ypardımmmmm bu nefes egsersiziğleee çok rahat oluoo vajinaa kendiliğinden açılıoo aynıı doğumlarda kadınlara ıkının derlerdiii yaa ...ayenen öle ıkınmaa vajinanın açılmasını sağlıoo...sen kafana kızlık zarı kan acı felan takmaaa herkes ki herkesiyleee bir değil burda kimse gelipte başarıptaa çok acıdı dien olmadıı geçmişi okursan anlarsınnn zatennn..sen kızlık zarı acı macı unut bunlarıııııı
ne yaptılar kısss iyi yapmıssınnnnn...aman ben yeni gelinim die okadar seylere sustumkii keşke susmasaymışım diorum şimdiii ....hadi kaynanayııı anlıorumdaa görümce ne alakaa dış kapının dış mandalıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?