Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok cok tsk ederım ya hemen temın edıcem ve söyledıgınız seylerı uygulayacagım ınsallah kurutulurum tekrar cok tsk ederım..

hadi kolay gelsin canım takıldığın yerde sor muhakkak yardım edicek birileri vardır.birde egzersiz yaparsan buraya günlük rapor vermekte işe yarıyor.ben her günün raporunu veriyordum.çünkü daha çok gaza geliyorsun.

önemlii olan karı kocanınn huzuru inankii su vaji ysünden bunu çok iii anladım...oyüsden dışardan gelen huzursuzlukları kim olursa olsun umursamıycan en iisinii yapıonnn benceeee

önemlii olan karı kocanınn huzuru inankii su vaji ysünden bunu çok iii anladım...oyüsden dışardan gelen huzursuzlukları kim olursa olsun umursamıycan en iisinii yapıonnn benceeee

çok şükür biz vaji yüzünden çok yıpranmadık ama biraz daha olmasaydı huzursuzluk yaşardık sağolsun eşimde bende izin vermiyoruz kimsenin huzurumuzu bozmasına şimdilik her şey çok güzel bakalım inşallah hep böyle devam eder

cnm hoşgeldin çncelikle forumu okumanı kegel egz.yapmanı ve parmak egz.başlamını tavsiye ediyorum burayıda sık takip et takıldıgın yerlerde sor tatlım yardımcı oluruz bende 3.5 yıllık evliyim ve burası sayesinde egzersiz sayesin dede esneme oldugundan çoğu ark. zardan kırmızı bile gelmedi o yüzden acırmı diye düşünme egz.başla cnmcm /COLOR]
arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???
cnm regliyken bişey yapmıyoruz reglin bitince kaldıgın yerden devam et tatlım geri dönmek gibi bişey yok egz. için rahat olsun...
ilk acı hissettim korktuğum için
cnm normaldfe acı olmaz sen kendini kastıgın için acı olmuş. forumu okumanı ve egz.başlamanı tavsiye ediyorum düzenli egz.çok kısa zamanda kurtulursun cnmcm ...
cnm içindeyken gitgel yapcaksın saga solada esnet içindeyken daire çiz. buarada o et parçası bende de var dr. sordum cogu kadında olurmu normal dedi. kapak gibi bişey o p... girince yolu açıyor merak etmeyin. çiş hisside g noktasından kaynaklanıyor.
bendede var o et parçası

cnm p... çapı yaklasık 3.5-4cm o kadar kalınlastırdınmı yeterli burada p... bakma belkide heyecan yapıyorsundur. ve aparatmıs gibi sen tutup içeriye ittir cnmcm ...

sabahtan beri pc başındayımmmm kk nın orasını burasını okuorum başım çatladı yaaaa bayağıdır başındayım pc nin...eşim bi bilseeee yolar beniii...ne yapim bende kalkacam birazdan ıspanak pişircemmm ...ay başım çatladı beeeeee

slm kızlar bugün yoksunuz kaçaklar
haftasonu cnm malum dışarda oluyoruz ya yarında yokum ben iznik gölüne gidiyorum :))) dua edinde yagmur yagmasın....

kız bu kadar radyasyon iyi deil. kalk çabuk aaaa kızıyorum bak. nazlıda girmiyor onunda başı agrıyormus kalk cabuk hadi...ben de çıkıyorum öptüm sizi kendinize ii bakın.

anammmm çatladı başımmmmm evet az çıkam bende dinlenem beeee manyakmıyım neyimmm aaaaaa sonra görüşüürzz cicim sende kendine ii bakkkkkk

iyiyim canım sağolasın inşallah sende iyisindir.güzel gidiyor çok şükür ya bitti ya diyorum ki bu muymuş 4,5 aydır çektiğim sıkıntı darısı arkadaşların başına

amiiin inşallah darısı tüm vajililere.

bende iim çok şükür. iyi olmana sevindim canm rabbm daim etsn mutluluğunu. evet olunca bumuymuş dio insan resmen.. boş yere yıllarca korkmuşuz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…