- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.341
cok cok tsk ederım ya hemen temın edıcem ve söyledıgınız seylerı uygulayacagım ınsallah kurutulurum tekrar cok tsk ederım..
kıskançlık yaptılar canım evin tek oğlu benim eşim el el tutuşmamıza bile karıştılar öyle diyeyim sana.valla şimdi hepsiyle aramızda mesafe var altlı üstlüyüz ama komşu gibiyiz resmi komşuo yüzden huzurluyum çok şükür inşallah hep böyle devam eder.
önemlii olan karı kocanınn huzuru inankii su vaji ysünden bunu çok iii anladım...oyüsden dışardan gelen huzursuzlukları kim olursa olsun umursamıycan en iisinii yapıonnn benceeee
cnm hoşgeldin çncelikle forumu okumanı kegel egz.yapmanı ve parmak egz.başlamını tavsiye ediyorum burayıda sık takip et takıldıgın yerlerde sor tatlım yardımcı oluruz bende 3.5 yıllık evliyim ve burası sayesinde egzersiz sayesin dede esneme oldugundan çoğu ark. zardan kırmızı bile gelmedi o yüzden acırmı diye düşünme egz.başla cnmcm /COLOR]hıc ılıskıye gıremedık malesef hala bakıreyım..aslında benım cok ılerı derecede degıl yanı esım 1 cm falan gırebılıyo fakat sonrasına ızın veremıyorum acıyacak dıye cok korkuyorum ve bı anda kuruyorum doktora 2 aylıkken gıttım krem verdı fakat hıcbı faydası olmadı egzersızlerden haberım yok benım vajına gırısıne bakamama yada dokunamama gıbı bı rahatsızlıgımda yok benım sıkıntım ılıskı sırasında bı anda kurumam ve ızın vermemem bı ılletten kurtalamayacagım dıye cok korkuyorum..
cnm regliyken bişey yapmıyoruz reglin bitince kaldıgın yerden devam et tatlım geri dönmek gibi bişey yok egz. için rahat olsun...arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???
cnm normaldfe acı olmaz sen kendini kastıgın için acı olmuş. forumu okumanı ve egz.başlamanı tavsiye ediyorum düzenli egz.çok kısa zamanda kurtulursun cnmcm ...ilk acı hissettim korktuğum için
cnm içindeyken gitgel yapcaksın saga solada esnet içindeyken daire çiz. buarada o et parçası bende de var dr. sordum cogu kadında olurmu normal dedi. kapak gibi bişey o p... girince yolu açıyor merak etmeyin. çiş hisside g noktasından kaynaklanıyor.kadınların gnoktası diye arştırdın dimi benimi sordun ??? beni sorduysan hayır başlamadım git gel yapamıyorum bi deyin yaaaaaaa içinde mi git gel oluyor yoksa çıkıp mı giriyorr bilmiyorum yaa ona göre yapıcam yaaa hala bi nokta gramacı yoksanki gene acıcak ne yazmış beyin bu durumu anlamadımmm
bendede var o et parçası
cnm p... çapı yaklasık 3.5-4cm o kadar kalınlastırdınmı yeterli burada p... bakma belkide heyecan yapıyorsundur. ve aparatmıs gibi sen tutup içeriye ittir cnmcm ...nazlıcım o et parçası var girişinde demişsin ya o normal bişeymi bendede var,sonra gidiyor mu? bide şuan çalıştığım mumun kalınlığı öçapı yani 10 cm daha kalınlaştırayımı acaba yoksa normal midir?
kelebekk hoşdeildinnnnnnnnn
cnm geçmişi okuyodum kusura bakma şimdi gördüm nasılsın cnm ? Ay hava kapalı kasvetli valla dışarı çıktık alışverişe hemen geri geldik yemek yedik bana bir agırlık çöktü uyucam sanırım ya da çay yapayım sen naptın cnmcm
slm kızlar bugün yoksunuz kaçaklar
haftasonu cnm malum dışarda oluyoruz ya yarında yokum ben iznik gölüne gidiyorum :))) dua edinde yagmur yagmasın....slm kızlar bugün yoksunuz kaçaklar
sabahtan beri pc başındayımmmm kk nın orasını burasını okuorum başım çatladı yaaaa bayağıdır başındayım pc nin...eşim bi bilseeee yolar beniii...ne yapim bende kalkacam birazdan ıspanak pişircemmm ...ay başım çatladı beeeeee
haftasonu cnm malum dışarda oluyoruz ya yarında yokum ben iznik gölüne gidiyorum :))) dua edinde yagmur yagmasın....
kız bu kadar radyasyon iyi deil. kalk çabuk aaaa kızıyorum bak. nazlıda girmiyor onunda başı agrıyormus kalk cabuk hadi...ben de çıkıyorum öptüm sizi kendinize ii bakın.
ben geldimmmkoçiş yemeği yedi ağırlık bastı uyudu neler yapıyorsunuz bakem egzersiz yapanlar ne alemde??
ayyy gene dayanamadım geldimmmm ıspanak pişene kadar takılam burdaaaaa ne edimm aklım burda kaliiiiii
hoşgeldinn canm
nasılsın kız nasıl gidiyor yeni gelinlik :123:
iyiyim canım sağolasın inşallah sende iyisindir.güzel gidiyor çok şükür ya bitti ya diyorum ki bu muymuş 4,5 aydır çektiğim sıkıntıdarısı arkadaşların başına
alem kızsın vesselam
bilgisayarın yanına kaktüs al bari kız radyasyonu çekermiş . bebişine zarar vermesin
aaaa ilk defa duydummm kıssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?