- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.301
:87:
ya canım 2 saat falan sürdü diyorsun eşin o kadar nasıl boşalmadan bekleyebildi,sertleşme geçmedi mi?? biz mesela her deneyişimzde o kadar uzun yapamıyoruz malum süresi dolunca geçiyor ve mecburen olduğu kadar idare ediyoruz..bu işin tüyosu var mı?? özelden atabilirsin msj
Teşekkür ederim canım,çok sağol...ben 25.10.2010da başardım ve yumurtlama günlerimi nette bir sitede hesaplattım....31 aralık ve 6 ocak arasında gebe kalma ihtimalim daha fazlaymış...ve ocağın 2,3,4. günü korunmasız denedik ve oldu...çok şükür...yani bunun dışında birşey yapmadım
serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
ya ben hiçeşimle egzersiz yapmadım. parmağımla da yapmadım.bir tuhaf geliyor. yapmam mı lazım illa ?? peki pozisyon olarak ne önerirsin canım, be en son yatak ucunda yapıyorum obiraz iyi gibi,ama onlada geri kayıoyrum bilmiyorum,p... denemsinde hala biraz kasılıyorum sanki korku da yok içimde aslında ama bilmiyorum kendimi sıkıyorum ki olmuyor yoksa olmaması için hiç bir sebep yok.
nasıl olamaz ya 10 cm işteyani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil
ya herkes yanlış anlamış ,mumun etrafına sarıp ölçüyorum şekerim :90: öbür türlü ölçtüm şimdide 3 cm civarında,p..... ne kadardır ki ??
canım o dediğin yerde biz de ilk denemede takıldık moralim bozuldu ertesi gün egzersiz yaptım iyice açtım orayı eşimede yaptırdım sonra hemen denemeye geçtik bacaklarımı karnıma çekip açtım eşimede dedim nefes alıp verirken ittir girmediği yerde çıkarmadık ıkındım ve kendiliğinden girdi sonuna kadar çok rahat oldu ıkınmayı ve bacakları karnına çekmeyi sakın unutma aslında artık olur pe...çünkü egzersizde son aşamaya gelmişsinya işte 10 cm falan yapmışım mumu kalınlaştır kalınlaştıraama daha bu akşam denedik p.... gene olmadı yani hep aynı yerde takılıyoruz ortada bi yerde bi boğum gibi birşey var,mumla ok darda genişletmeye çalışyorum ama p.... denemsinde gene sorun çıkarıyor ya 1 buçuk ay oldu egzersize başlayalı,gerçi başlarda çok hızlı ilerledim epeyidir yani bu aşamadayım,takıldım kaldım burda... buraya kadar gelipte başaramayan var mı,yapamayackmıyım yoksa
arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???
nasıl olamaz ya 10 cm işteyani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil
günaydın kıslarrrrrrrr
günaydın özüm nasılsın?fasulyecik nasıl
iyiyizz elhamdülilllahhhh sizleri sormalıııııı
nerde bu millet bugün yaherkes koçişiyle birlikte galiba benim koçişte işte canım sıkılıyorrrrrrrrrr yaaaaaa havada yağmurlu kasvetli içime daral geldi offf puffff :84::84::84:
aynen benim kocişteee işteeeeee .....istanbuldamısın kıs sennnn 85 limisinnn kıs kısa sohbet edelim bati kimsecikler yyokkkzaten cumatesi günleri pek olmaz kızlar burdaaaa
evet canım istanbuldayım 85 liyim.sanırım sende ist.dasın sen kaçlısın ne kadarlık evlisin?benim 5 ay olcak 7 sinde Allahtan 5 ay olmadan vajiden kurtuldum.
çok şükür erken kurtuldunnn aman aman Rabbim kimsenin başına vermesinnn..ben ekim 2009 da evlendimm 87 liyimmm ....2 sene olacam nerdeyse ...1.5 yıl bu vajile uğraştımm zatn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?