Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım arada neler denedik poz. değiştirdik sürekli
ve uyarılmaya devam et sen de eşinde yani sadece girmesi için uğraşırken hoşlandığın şeyleri yapsın eşinde sende hem senin kuruluğun olmaz hem de eşin açısından sorun olmaz

nazli selin12.odami hamis hey maassallah. o nezaman basardi ne.zaman hamile kaldi.dur onu görünce kutlayim.

canım ya korkuttun bizi korkudan üzmemek için fasulyecikide soramadım ama oda sende iyiymişsin ya gerisinin önemi yok canım ya neolur neolmaz 3ay çok girme sen arada gir iyiyiz yaz yeter bize

kız fıstık nebilem nekadar oda farklıdır herhal yakala kocişini ölç ona göre yapcan herhalde

ecrin canım nasılsın görmüyorum seni nerelerdesin ben hala aynımyerdeym hergün bişi çıkıyo ..................bir türlü konsantre olamıyorum canım ya ne olur dua et yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım ALLHIMMMMMMMMMMM.....................:84:

canım o dediğin yerde biz de ilk denemede takıldık moralim bozuldu ertesi gün egzersiz yaptım iyice açtım orayı eşimede yaptırdım sonra hemen denemeye geçtik bacaklarımı karnıma çekip açtım eşimede dedim nefes alıp verirken ittir girmediği yerde çıkarmadık ıkındım ve kendiliğinden girdi sonuna kadar çok rahat oldu ıkınmayı ve bacakları karnına çekmeyi sakın unutma aslında artık olur pe...çünkü egzersizde son aşamaya gelmişsin

arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???

canım ıkınmayı ve nefesi hep yapıyorsun baktın gitmiyor ıkın ve hafiften ittir kendiliğinden içine çekicektir.

nasıl olamaz ya 10 cm işte yani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil

haklısın mezroyla ölçersen öyle çıkar. çap dairenin başındna ölçülür. sen mezroyu mumun tabanına koy ölç 2,5 ~3,5 cm bir ölçü çıkar.

direk 10 cm duyunca dibimiz düşer tabi şoka soktun bizleri

Seni tebrik ederim Alalh devamını nasip etsin.

nerde bu millet bugün ya herkes koçişiyle birlikte galiba benim koçişte işte canım sıkılıyorrrrrrrrrr yaaaaaa havada yağmurlu kasvetli içime daral geldi offf puffff :84::84::84:

nerde bu millet bugün ya herkes koçişiyle birlikte galiba benim koçişte işte canım sıkılıyorrrrrrrrrr yaaaaaa havada yağmurlu kasvetli içime daral geldi offf puffff :84::84::84:

aynen benim kocişteee işteeeeee .....istanbuldamısın kıs sennnn 85 limisinnn kıs kısa sohbet edelim bati kimsecikler yyokkk zaten cumatesi günleri pek olmaz kızlar burdaaaa

aynen benim kocişteee işteeeeee .....istanbuldamısın kıs sennnn 85 limisinnn kıs kısa sohbet edelim bati kimsecikler yyokkk zaten cumatesi günleri pek olmaz kızlar burdaaaa

evet canım istanbuldayım 85 liyim.sanırım sende ist.dasın sen kaçlısın ne kadarlık evlisin?benim 5 ay olcak 7 sinde Allahtan 5 ay olmadan vajiden kurtuldum.

evet canım istanbuldayım 85 liyim.sanırım sende ist.dasın sen kaçlısın ne kadarlık evlisin?benim 5 ay olcak 7 sinde Allahtan 5 ay olmadan vajiden kurtuldum.

çok şükür erken kurtuldunnn aman aman Rabbim kimsenin başına vermesinnn..ben ekim 2009 da evlendimm 87 liyimmm ....2 sene olacam nerdeyse ...1.5 yıl bu vajile uğraştımm zatn.....

çok şükür erken kurtuldunnn aman aman Rabbim kimsenin başına vermesinnn..ben ekim 2009 da evlendimm 87 liyimmm ....2 sene olacam nerdeyse ...1.5 yıl bu vajile uğraştımm zatn.....

küçük yaşta evlenmişin kıs ama olsun erken bebiş sahibi olmak güzeldir.benim annem 16 yaşında evlenmiş 17sinde anne olmuş.arkadaş gibiyiz kimse anne kız demiyor bizim için.ben biraz geç kaldım.hala da bebiş düşünmüyoruz biraz daha ilişki yerine otursun iyice bi alışayım tabi kazaya kurban gitmezsekistanbul avrupadamısın?aslen nerelisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…