- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.461
arkadaşlar bu konuda ben de özelden bana yardım edebilecek biriyle görüşmek istiyorum
yenenler bu vajinusmus u nasıl yeniyor acaba??
ben parmak egzersizi yapmadım ama bir kaç kere denedim ve parmağımla bi sorunum yok sorunum eşimle olan o an,, bence eşimin de hataları oluyor ama tam bilmiyorum ne yapmalıyızzz???
en azından benim gibi biriyle konuşmak istiyorum
yardımmmm... sevgilerrr
ben yeniyim( yardımmm
merhaba arkadaşım ;
parmak çok rahat yapıyorsan vajinismussa sorun çok rahat aşarsın diye düşünüyorum
ilişkiyi yaşayabiliomusunuz tam olarak yoksa hiç mi giriş olmuyor.? sıkıntı tam olarak nedir ilişki sırasında
merhaba bende yardım istiyorum burda okuduklarım sayesınde bır defa benım üstte oldugum pozısyonda p...tam alabıldım dün akşam tekrar denedık ben alttaydım olmadı ne yapabilirim
yenen arkadaşlardan yardım istıyorum
kısaca anlatırmısın hiç izin mi vermiyorsun yoksa duvar mı var veya acılı ağrılı mı şikayet ne kocan tedaviye yanaşmıyor yazmıssın peki şöle sölimm once fiziksel bir sorun var mı onu bilmek gerek sen bir jinekolojik muane olsan ayıp değil günah değil herşeyi bilmesin kocalar bişe olmaz sonra çaresi sana temin ediyorum ki 1 haftaa
benimgibisinarkadaşımsana özeldenmsn adresimiyollucam lütfen birlikte aşalım bu sorunu unut acılarını onlar kasmaktan kaynaklanıyor bende yaşadım şuan 3cm çaplı egzersizlerim var ne acı bişe bu bizim kasmamızdan oluyor
benimgibisinarkadaşımsana özeldenmsn adresimiyollucam lütfen birlikte aşalım bu sorunu unut acılarını onlar kasmaktan kaynaklanıyor bende yaşadım şuan 3cm çaplı egzersizlerim var ne acı bişe bu bizim kasmamızdan oluyor
merhaba bende yardım istiyorum burda okuduklarım sayesınde bır defa benım üstte oldugum pozısyonda p...tam alabıldım dün akşam tekrar denedık ben alttaydım olmadı ne yapabilirim
yenen arkadaşlardan yardım istıyorum
meraba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben normalde her ay düzenli adet oluyorum bu ay 2 gün gecikti ve normalde 4-5 gün olurken bu ay sadece 2 gün oldu sonra kahverengi bir akıntı geldi yaklaşık 1 hafta.yumurtalık ve rahimde batma ve ani ağrılar var bir yere uzandığımda veya çok eğildiğimde de oluyor bir haftadır sabah bulantılarım var kusmuyorum ama çok fazla bulanıyor bunun yanısıra halsizlik ve iştahsızlık da var.Sizce bunlar gebelik belirtisi mi hamilemiyimdir ?gebelik testi yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum doktora gideceğim
üstte aldıysanarkadaşımaltta alman çokkolay bak bacaklarını gögsüne doğru kaldır hatta poponuda bu rahat ben egzersizlerde en açık pozisyonları bile yakalıyorum hatta ve hatta senin işin kolay çünkü senin üstte olduğun pozisyondaki rahatlığın kontrolun sende olması yoksa üstte olduğun pozisyonda oranın en dar olduğu an diyebilirim bunu araştırabilirsin hatta o pozisyonda ilişki yumurtalıklara kadar değer çünkü tam aldığın şekil sen bitirmişsin rahat ol rahat gene kontrolu sana versin girmediğinihissettiğin anda durdur sakın çıkarttma bekle sonra açılıyor zaten
tamam msn den görüşelimm,
birde yazmayı unutmuşum ben de çok acılı oluyor, ağrı değil de yanma gibi bir acı dayanılmaz
neyse en kısa zamanda msn de görüşmek dileğiyle
kızlar mum egzerszim iyi gidiyor ama p.. e sıra gelince kasılıyorum ne yapmam lazım yada hangi posizyonda daha rahet ederim yardımcı olursmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?