Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay canım benim ya nasıl sevindim anlatamam.rabbim ne kadar büyük bak hiçbişeye gerek kalmadan evlat sahibi olabileceksiniz.canım çok dikkat et kendine hazır bebişi yakalamışken kötü sonuçlar doğmasın.Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

canım çooook tebrik ederim maşallah sanaAllahım bir daha yaşatmasın inşallah.çok sevindim:92:

Son düzenleme:
tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ::92::92::92: allah başka dert vermesin............

tebrkler canım. allah baska sıkıntı dert vermesin . cok sevindim gercekten
günaydınnnn güzeller

günaydın canım. kızlar nasılsınız

tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ::92::92::92: allah başka dert vermesin............

tebrkler canım. allah baska sıkıntı dert vermesin . cok sevindim gercekten

günaydın canım. kızlar nasılsınız

:92: Amin. Teşekkür ederim. Sizlerdende moral aldım.Allah sizlerden de razı olsun. Darısı bebiş sahibi olmaya inşallah. Allah kimseye dermansız dert vermesin.

tebirkler canım Rabbim başla dert sıkıntı vermesin çok sevindim.

tebriklerrrrr tatlımmmm allah başka sıkıntııı vermesinnnn inşşş....:nazar:

inşallah en kısa zaman da senin de haberini alırız ilk 1,5 yıl ben de bacaklarımı hiç açamıyordum sonrasın da emin değilim ama eşimi kaybetme korkusu sarmıştı yoğun bir şekilde sanırım onun için açmaya başlamıştım. bana da p.. denemesi daha güvenli geliyor ama eşim pek kabul etmiyor egz. dün tekrar denedim mumun etrafına k.havlu sardım sonra prezervatif sonra ultrason jeli sıktım bolca 5 cm falan alabildim ya biliyorum itsem olacak ama yapamıyorum

günaydın kızlar nasılsınzı? msnde sorun var benim yine kapanıp duruyor :)) martıcım çok sevindim yenmişsin oloalalalaaaaaaa mideyede hamişmiş cnm senide tebrik ediyorum çok sevindim tatlımmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

teeebriiik ederiiiim canıım ...

Rabbim başka dert vermesiiinnn bundan sonrasında inşallah ..

ne guzel yenenler varmıs tebrık ederım ben ne zaman kurtulucam bu ılletten yaegzersızlerı denemeye baslıcam ama cok tuhafıma gıdıyo nedense puffff

selam canım

inanki hepimizin tuhafına gidiyordu. burada hiçkimse aa hemen başliim diyerek hevesle başlamadı bende iğreniodum irkiliodum yapamam diodum ama çarem kalmadığını anlayınca başladım devamıda geliyor inanki öle korktuğumuz gibi değil..

zaten bi başla anlayacaksın . sonra diceksin bundan mı korkuyormuşum ben.
inanki kesin çözüm çok vakit kaybetmeden hemen başla bir şekilde bence canım

tebirkler canım Rabbim başla dert sıkıntı vermesin çok sevindim.

Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

tebriklerrrrr tatlımmmm allah başka sıkıntııı vermesinnnn inşşş....:nazar:

Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…