- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.421
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMüjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
tebrkler canım. allah baska sıkıntı dert vermesin . cok sevindim gercektenMüjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
günaydınnnn güzeller
ay canım benim ya nasıl sevindim anlatamam.rabbim ne kadar büyük bak hiçbişeye gerek kalmadan evlat sahibi olabileceksiniz.canım çok dikkat et kendine hazır bebişi yakalamışken kötü sonuçlar doğmasın.Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
canım çooook tebrik ederim maşallah sanaAllahım bir daha yaşatmasın inşallah.çok sevindim :92:
tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm: :92::92::92: allah başka dert vermesin............
tebrkler canım. allah baska sıkıntı dert vermesin . cok sevindim gercekten
günaydın canım. kızlar nasılsınız
tebrkler canım. allah baska sıkıntı dert vermesin . cok sevindim gercekten
günaydın canım. kızlar nasılsınız
Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
canım egzersiz sırasında burundan nefes al,ağızdan ver. bide ıkınmak çok işe yarıyor gerçekten.ıkındıkça kendiliğinden giriyor zaten. söylüyorum ama ilişki sırasında bende yapabilsem keşke
egzersizde rahatım ama iş p... denemesine gelince olmuoyr. bacaklarım kapanmasa yaparım aslında ama....
hayırlı olsun Allah başka sıkıntı vermesin :sonrası sağlıklı bir bebişle olsun
tebriklerrrrr tatlımmmm allah başka sıkıntııı vermesinnnn inşşş....:nazar:
ne guzel yenenler varmıs tebrık ederım ben ne zaman kurtulucam bu ılletten yaegzersızlerı denemeye baslıcam ama cok tuhafıma gıdıyo nedense puffff
tebirkler canım Rabbim başla dert sıkıntı vermesin çok sevindim.
tebriklerrrrr tatlımmmm allah başka sıkıntııı vermesinnnn inşşş....:nazar:
oley nartıda yendi oley Allah başaka dert sıkıntı göstermesin haydi halaya olalaalalaQUOTE]
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
günaydın kızlar nasılsınzı? msnde sorun var benim yine kapanıp duruyor :)) martıcım çok sevindim yenmişsin oloalalalaaaaaaa mideyede hamişmiş cnm senide tebrik ediyorum çok sevindim tatlımmmm:92::92::92::92:COLOR]
EveeeetAllah razı olsun. midyeyide tebrik ediyorum. Allah sağlık versin kendisine ve bebişine
teeebriiik ederiiiim canıım ...
Rabbim başka dert vermesiiinnn bundan sonrasında inşallah ..
yenen arkadaşşı tebrik ediyorummm
ne guzel yenenler varmıs tebrık ederım ben ne zaman kurtulucam bu ılletten yaegzersızlerı denemeye baslıcam ama cok tuhafıma gıdıyo nedense puffff
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.İnanarak kurtulacaksın canım. İnandım, dua ettim bol bol ve beynimden o düşünceleri atmaya çalıştım. Eşimde yardımcı oldu sağolsun. İnanın o kadar üzülmeye büyütmeye değmiyormuş, gözümüzde çok büyütmüşüz. Kendime kızıyorum şimdi, baya parada döktüm. Neyseki 1000'ler 4000'ler değil Allah'a şükür. Ama işte yeni evli olunca elde darda olunca o gidenlerde göze geliyor. Ay aman sağlık olsun kurtuldum ya şükürler olsun. Darısı diğer arkadaşlara olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?