- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.521
günaydınnnn kızlar bugün bende egzersizlere başlayacağım akşam başlicaktım redl bitmedi bugün biter inşallah bende tekrar başlarım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kuduruk hatunnnnnnn napıyon ?
mutlumesut84 arkadasım bende 7 aylık evlıyım aynı bela benım basımdada var..
ılıskıye gıremedık hala.
sana doktor ne gıbı egzersızler verdı yardımcı olurmusun bana
nehirsakarya sen egzersizlere başladın mı ne aşamadasın hem bakkendimden örnek vereyim benimilişkimkastığım için ağrılı oluyordu burda kasmamayıöğrenmekiçin yaptım hiç hiççç acısızıolmucak orası zaten açıkksendelmiyon bişe etmiyonkızlıkzarınıda unutun öle bişe yok dicem yalanolcakvar ama o zaten delik çiş yaptıüğımız yerden mi adeet kananamız geliyor sanıyorsunuz orasızaten delik siz bişe delmiceksiniz yırtmıcaksınız sadece lastik düşünün esnetceksiniz başlamanız gerek gerçekten insanın ruh hali bile düzeliyor emin olun
günaydın bebişim hadi bakalım bu haftanın taze gelini sen olacakmışsın gibi bi his var içimde
arkadasım vajunusmusu bende yendim 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yendim yeni yeni ilişkiye giriyoruz psikolojik sadece istem dışı oluşan kasılma çok basit ama doktorun destegi olmalı bir numaralı doktor saygın micozkadıoglu çok memnun kaldım herkes parmak eksersizi yaptırıyor bunun yöntemi farklı bagdat caddesinde istanbul . sitesine gir 3 seansta bitiriyor
15beyonce canım ben daha baslayamadım esım bugun burada önerdıgınız jelı alıcak yarından ıtıbaren baslayacagım ama ınan cok zor gelıyo tuhafıma gıdıyo bıraz bılmıyorum nasıl olucak vajınım ılerı derecede degıl bunu bılıyorum ama pe...sın oraya gırecek olması benı urkutmuyo desem yalan olur 1.5 yıldır esının yatagında bakıre yatan bırı olarak artık utanıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?