- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.541
aaaaaaaaa bu gün nerde bu millet egzersiz yapanlar hatunlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ayollll
midyeyiiiiii merak ediorummm ne yaptı acabaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
Ben geldim çikomu isterim
venüsüm ben çikoyu deilde kutuyu beğendim
merhaba venüsten ben özellıke senin yazdıklarını okuyarak bir defa üstte olarak p...s tam alabıldım ama altta oldugumda olmadı hep üsttemi denemelıyım alışana kadar bana yardımcı olurmusun
egzesizler tam yapılmıyormu yoksam niye aynı yerdesin sen bakımnerede takıldım yardım edebilceğim bir şey varsa sor canım
ya egzersizi yapıyorum hergün 4o dk falan oluyo heralde. p... boyutunda şuan mum.yani etrafını kumaşlarla kalınlaştırdımbu arada kağıt havlu veya pamuktan daha iyi,sıkıca sarıyo mumu,bide streçledin mi fıstık gibi oluyor niye gülüyosam gerçi yenemedim daha gülmeye hakkım yık benim işte o ebatlarda mumu alabiliyorum hafiften gitgel de yapıyorum ,bu raddedeyim şimdilik. p......... denemesinde yarısı yada daha fazlası giriyor ama tamamen olmuyor. bacaklarımı çok açamıyorum,yani açıoyrumda sonra farkında olmadan bakıyorum giderek kapanıyor.en son yatak ucunda yapıyordum o biraz daha iyi ama kendime uygun pozisyonu bulamadım daha
canım ilk pe...denemsinde bende alamadım yarısı girdi gerisi olmadı.ondan sonra egzersizi eşime yaptırdım.hemen ardından tekrar denedik ve bacaklarımı ben kendim tutup göğüslerime doğru çektim istesende inmiyor o zaman ve bu şekilde hepsini rahatca aldım ben.illaki egzerisize ilk başlarken hemen almıyor.2. denemede oluyor benimde o normal.nefes ve ıkınınca rahatça pe...de giriyor.ben hala ilişki sırasında ıkınarak alıyorum.girdikten sonra hiç bir problem olmuyor.
ben eşime hiç yaptırmadım,sen sadece bir defa mı yaptırdın eşine,faydası oluyor mu, yani ona güvenme açısından mı etkili?
benim eşim eğzersizlerde bana yardımcı olmuyo uzun saatler çalıştığı için
bana hazırım de ben işi bitircem diyo ayy beni sinir edio:84::84:
ya bide sizde de oluyormuydu egzersizlere alıştım artık ama egzersize ilk başladığımda hemen içime alamıyorum.ilk defasında azcık giriyor çıkarıyorum,2.sinde biraz daha fazlası giriyor gene çıkarıyorum.anca 4. veya 5. defa çıkarıp aldığımda o zaman hepsini alabiliyorum.ondan sonra sorun olmuyor,gitgel yapıyorum,çıkarıp tekrar alıyorum falan. sizde de egzersizlerde öyle oluyormuydu? vaji kendini anca hazır hissediyor heralde diye düşünüyorum ben ama bilmiyorum genede . veya p..... tede öyle oluyormu ?
ben eşime hiç yaptırmadım,sen sadece bir defa mı yaptırdın eşine,faydası oluyor mu, yani ona güvenme açısından mı etkili?
ben hiç teklifte bulunmadım bilmiyorum ne der :44: ay eşinin cevabı çok hoş muş,işi bitiricem
canım içine aldığında çıkarma orda dur kıpırdatma derin bir nefes al azcık daha it yavaş yavaş girecektir girmeye başladığında yani hissettiğinde otomatik kapatıyosun kendini farkında olmadan... ben ilk egzersiz yaptığımda parmağımı 10 dk içerde tutuyodum bi daha sokamam diye buruşuyodu artık içerdep...s denemesindede bu şekilde yapmak daha etkili oluyor içerde tutunca kendini otomatikman bir süre sonra serbest bırakıyorsun ve vaji kendine çekiyo vakum gibi....eşli parmak denemesi çok yararlı hem yabancı bi cisme alışman açısından hemde eşine güvenmen açısından bebişim....
aynen tatlım bu şekilde söylüyor
2-3 gündür de eve gelirken kapıyı açarken evin babası geldi deyip duruyor bebek istiyorr :84::84: inşallah oda olucak zamanla
ya ben parmak hiç yapmamıştım,geçen bi deneyeyim dedim tekparmağı , iki defa yaptım sonuna kadar ama zor dayandım,bi tuhaf oldum. bi daha yapamam heralde.ve hep o aklıma geliyor içim bi tuhaf oluyorilla p... boyutundaki mumu mu eşime denetmem lazım,daha küçüğünü denetsem olmazmı ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?