- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.581
teşekkürlerrr iyiyimmmm...bende hatırlamıyorummmm...allaha şükür herşey yolundaaa...hafta sonuu bi bakayımmm dedimmmmm ....cnmmm
cnmm bak kendin yazmışsın dokunmasına bile izin vermiyomusun ama şimdi izin veriyosun,bu bir süreç bencede ...yılmak yok cnmmm halayın yakındır.. ne hissediyorsun mutlak tedavi sürecinde atladığın bişey vardır....egz rahatmısın?o anda aklına ne geliyo?belki egz rahatsındır da p...sle denerken beynini tam olarak temizleyemiyosundur mutlaka bişey vardırrr..bak cnmm bu işi yapamayan vaji gibi dursada aslında yapamayan beynimizdir..düşünce tarzımız çok önemliii...
cnm egzersizi eşine yaptırdı mı bende ilk denemede yapamadım egzersizi eşime yaptırdım ondan sonra oldu.eşin yapması yönetimin onda olduğunu kavramak için iyi oluyor.
nazli_85 canım ben bu gece baya uğraştım nasıl terledim görmeniz lazım ecel terleri döktüm adeta. kulak çubuğunun pamuklu kısmını tamamen içime alabildim ve biraz gel git yaptım. daha ilerletmeye çalıştım ama sanki bişey varmış gitmiyormuş gibi geliyoraslında bunu tamamen beynim yapıyor değilmi yok öyle bişey... ya ne olur benii bırakmayın benim bunu biran önce çözmem lazım artık ertlemekten bıktım şimdi ne yapayım daha fazla nasıl ilerletebilirim acaba?
hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi nisan gelini olcam inş......... sizleri çok seviyorum allah hepinizden razı olsun......... ne olur kızlar ertelemeyin yarınlar bitmiyoooooooooertele ertele bize kalsa bir ömür olmaz cinsellik duygusu yok kuşumuz ötmüyoeşim çooooooook üzülüyooooooo içim acıyo onu mutlu etmek istiyorum ona sürprizzzzzzzz yapıcam bebeğim olsun allahım
beni duydugunuz için çok teşekkür ederim size.hala kafamda acı duyma düşüncesi var.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.egzersiz yapıyormuş gibi düşünüyorum.2 gun önceki denememizde müthiş bir kanama ve acı hissettim.çok korkuyorum.neden kanadı acaba normal mi( offff
evet eşimle tek parmak ve iki parmak egzersizi yaptık.hatta daha sonra iki parmakla açma egzersizi yaptık.bilemiyorum belkide ziraz denemek ve süreç gerekiyor.artık kurtulmak istiyorum bu illetten ya
kızlaaaaaaaaarrr hepinizi çok özledim 2 haftadır şehir dışındaydım sınavlarım vardı atlatıp geldim çok şükür reglim daha yeni bitti egzersizlere başlayacağım inşallah en son yüzük parmağımı alabiliyordum. sizler nasılsınız? inanın hep aklımdaydınız? geçmişi okumaya çalıştım ama çoooookkkk geri kalmışım. yenen arkadaşlar var mı varsa tebrik ediyorum... hamiş haberleri varmıııııı ayyy çok merak ediyorum biri bana özelden veya buradan yazabilirmiiiiii? hepiniziiii kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaannnnnn öpüyorummmmm
Hoşgeldinnnn canımmmm
bizde seni özledik yaanerelerdesin böylee . buralar sessiz kaldı iyicee. yeni arkadaşlardan yenenler var beyonce yendi daha vardı hatırlayamadım şimdik :44:
nazlı_85 özüm ecrinn hamileeee
Rabbimm bizlerede nasiip etsinn inşallahh...
AMİİİİNNNNN :)
jasmincimm nasılsın canım?
Hoşgeldinnnn canımmmm
bizde seni özledik yaanerelerdesin böylee . buralar sessiz kaldı iyicee. yeni arkadaşlardan yenenler var beyonce yendi daha vardı hatırlayamadım şimdik :44:
nazlı_85 özüm ecrinn hamileeee
Rabbimm bizlerede nasiip etsinn inşallahh...
hoşbulduk canımcım sınavları bitirip geldim çok şükür reglide orada bitirdim egzersizlere rahatça başlayabilirim artık. sen nasılsın neler yapıyorsun? amiiiiiiinnnn inşallah canımmmmm
iyiyiiim canımmm sen nasılsııınnn. nasıl gidiyoor.
bilgiler harikaa çok iyi olduu bunu paylaşman canm Allah razı olsunn
pandocum nasılsın canım gittinmi evine? nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?