Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazli_85 canım ben bu gece baya uğraştım nasıl terledim görmeniz lazım ecel terleri döktüm adeta. kulak çubuğunun pamuklu kısmını tamamen içime alabildim ve biraz gel git yaptım. daha ilerletmeye çalıştım ama sanki bişey varmış gitmiyormuş gibi geliyor aslında bunu tamamen beynim yapıyor değilmi yok öyle bişey... ya ne olur benii bırakmayın benim bunu biran önce çözmem lazım artık ertlemekten bıktım şimdi ne yapayım daha fazla nasıl ilerletebilirim acaba?

hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi nisan gelini olcam inş......... sizleri çok seviyorum allah hepinizden razı olsun......... ne olur kızlar ertelemeyin yarınlar bitmiyoooooooooertele ertele bize kalsa bir ömür olmaz cinsellik duygusu yok kuşumuz ötmüyo eşim çooooooook üzülüyooooooo içim acıyo onu mutlu etmek istiyorum ona sürprizzzzzzzz yapıcam bebeğim olsun allahım

bende de bu vajinusmus vardı hiç vajinismus oldugumu sanmazdım ta ki o ilk geceye kadar. elimde olmadan bacaklarım kasılıyor gerı kaçıyor terlıyor aglıyordum acıyordu kaçıyordum. neyse ki eşim çok anlayışlı davrandı. nıye olmuyor diyordum bana izin vermıyorsun ki diyordu. benım korktugumu gorunce o da korkuyordu ama bellı etmemeye calışıyordu.

illa hemen olacak diye saplantılı olmamak gerektıgını anladım. ellerim bile benden bagımsız engellemek için davranıyordu bu yuzden ellerımle yatagı yastıgı tutup kendımı ne kadar acısa da eşime bıraktım. yıne de bırkaç hafta surdu ama ben acısa da dayanmaya karar verdıkten sonra sonuç aldık. eşte anlayış kadında sabır ve kararlılıkla olmalı ancak. korkumu yenemedım ama engel olmamaya karar verdım. vajinismuslu arkadaslarıma bunu tavsıye edebılırım ben oyle yenebıldım.o anda korkulu oldugum için sehvet vs hiçbirsey olmadıgı için de zorluk yaşıyoruz bu yuzden farklı seyler dusunmeye calışın. ve arzulu olunmadıgı için de salgı akıntı gelmemış oluyor bunun için de kayganlaştırıcı kullanın yoksa acıyı daha fazla hıssedersınız ben acısını yasadıgım için soyluyorum. umarım atlatırsınız..

beni duydugunuz için çok teşekkür ederim size.hala kafamda acı duyma düşüncesi var.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.egzersiz yapıyormuş gibi düşünüyorum.2 gun önceki denememizde müthiş bir kanama ve acı hissettim.çok korkuyorum.neden kanadı acaba normal mi ( offff

cnm egzersizi eşine yaptırdı mı bende ilk denemede yapamadım egzersizi eşime yaptırdım ondan sonra oldu.eşin yapması yönetimin onda olduğunu kavramak için iyi oluyor.

evet eşimle tek parmak ve iki parmak egzersizi yaptık.hatta daha sonra iki parmakla açma egzersizi yaptık.bilemiyorum belkide ziraz denemek ve süreç gerekiyor.artık kurtulmak istiyorum bu illetten ya

selam canım ;

sakın pes etme olurmu ; bak bende kulak çubuğunu ilk alamıyordum ucu giriyo gibi gelio ileriye götüremiyordum sonra yanlış yere doğru yaptığımı farkettim..
elime aynayı aldım ve aynayla orayı inceledim iyice ıkındığın zaman açılıyor vaji deliği.. nefes alıp verirken ıkınarak o deliğe popoya eğilimli ittirdiğinde anlamadan girdiğini göreceksin ..
her pozisyonda dene wcde oturur gibi yapabilirsin o şekilde de rahat oluyor yada uzanırsın beline yastık koy bacaklarını iyice aç .. ama mutlaka nefes alıp ver ıkınarak ittir ama dik değil popo yönüne doğru rahatlıkla olacağını göreceksin Allahın izni ile canımm

seni böyle mutlu görmeeek çook güzeeelll canım arkadaşımm..

evet eşimle tek parmak ve iki parmak egzersizi yaptık.hatta daha sonra iki parmakla açma egzersizi yaptık.bilemiyorum belkide ziraz denemek ve süreç gerekiyor.artık kurtulmak istiyorum bu illetten ya

Merhaba canım ;

Denemenizde ne kadar içine alabilmiştin peki.. zardan korkma aslında bunlar acı verecek şeyler değil ama istem dışı kastığımızdan dolayı acı hissi oluyor.. normalinde zarı ince bişey düşün sivilce gibi düşün nasıl sivilcen patlar kan gelir biraz onun gibi düşün esası böyledir.
orası kasılmasa aslında çok esneyebilen bir yapı.

en son iki parmak yaptıysanız o zaman sende aparat yapabilirsin kendine p...s boyutuna yakın bir aparat yapabilir ve onunla egzersiz yapabilirsin bu sayede de kasılmalarını daha da azaltabilirsin alıştırarak en azından kontrol sende olur..
iki parmaktan sonra zorlanan arkadaşlarımız o şekilde yaptılar sonrasında başardılar.
mumları peçete veya pamukla sarıp kalınlaştırıp streçleyip yada prezervtf geçirip egzersiz yapabilirsin
yararı mutlaka olacaktır ..

kızlaaaaaaaaarrr hepinizi çok özledim 2 haftadır şehir dışındaydım sınavlarım vardı atlatıp geldim çok şükür reglim daha yeni bitti egzersizlere başlayacağım inşallah en son yüzük parmağımı alabiliyordum. sizler nasılsınız? inanın hep aklımdaydınız? geçmişi okumaya çalıştım ama çoooookkkk geri kalmışım. yenen arkadaşlar var mı varsa tebrik ediyorum... hamiş haberleri varmıııııı ayyy çok merak ediyorum biri bana özelden veya buradan yazabilirmiiiiii? hepiniziiii kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaannnnnn öpüyorummmmm

Hoşgeldinnnn canımmmm

bizde seni özledik yaa nerelerdesin böylee . buralar sessiz kaldı iyicee. yeni arkadaşlardan yenenler var beyonce yendi daha vardı hatırlayamadım şimdik :44:

nazlı_85 özüm ecrinn hamileeee

Rabbimm bizlerede nasiip etsinn inşallahh...

selam kızlar, nasılsınız? bugün pazar çok sessiz buralar..
hamile olan ve olmak isteyen arkadaşlarımız için hamilelere zararlı olan bitkiler listesini buldum, umarım faydalı olur hepimiz için..

• Hamilelikte bitkisel çay içmek istiyorsanız böyle bir çayı alırken içeriğine iyi bakın. Bilmediğiniz,tanımadığınız ve özellikle ülkemizde olmayan bitkiler içeriyorsa tercih etmeyin.Limon, elma, ıhlamur, ahududu,portakal ,nane, karanfil,rezene,adaçayı, kuşburnu, keten tohumu gibi bilinen çayları aşırıya kaçmamak şartı ile içmenizde bir sakınca yoktur.

• Bilmediğiniz,tanımadığınız hiçbir bitkiyi ne çay olarak ne de yemeklerinizde tat arttırıcı olarak kullanmayın.

• Büyük bir kısmı rahim kasılması yapan bazı bitkilerin hem çay olarak hem de yemeklerde katkı olarak gebelikte kullanılması sakıncalıdır. Ülkemizde de bilinen zararlı bitki çayları, şifalı bitkiler in bazıları da şunlardır;
 Fesleğen
 Karanfil yağı
 Ardıç
 Aloe Vera
 Ginseng
 Melek otu
 Kafuriye
 Kimyon
 Rezene
 Yasemin
 Lavanta
 Safran
 Sinameki

AMİİİİNNNNN :)

jasmincimm nasılsın canım?

hoşbulduk canımcım sınavları bitirip geldim çok şükür reglide orada bitirdim egzersizlere rahatça başlayabilirim artık. sen nasılsın neler yapıyorsun? amiiiiiiinnnn inşallah canımmmmm

hoşbulduk canımcım sınavları bitirip geldim çok şükür reglide orada bitirdim egzersizlere rahatça başlayabilirim artık. sen nasılsın neler yapıyorsun? amiiiiiiinnnn inşallah canımmmmm

ne sınavıydı canım. iyi bari denk gelmiş regl dönemine . şimdi rahatlıkla devam edersinn.

bende iyiyim canım nası olimm.. bi değişiklik yok aynı manaton bir hayat

iyiyiiim canımmm sen nasılsııınnn. nasıl gidiyoor.

bilgiler harikaa çok iyi olduu bunu paylaşman canm Allah razı olsunn

bende iyiyim jasmincim, iyi gidiyor ev işi, yemek, bulaşık, çamaşır aynı şeyler :)
sağol canım Allah hepimizden razı olsun..

pandocum nasılsın canım gittinmi evine? nasıl gidiyo

iyiyim canım hoşgeldin, sen nasılsın? ben evime geldim çok şükür, şimdi herşey daha güzel. ilişkiye de alıştım, herşey güzel gidiyor çok şükür.
sen ne yaptın canım? egzersizlere devam. yakında sende çözceksin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

iyiyim canım hoşgeldin, sen nasılsın? ben evime geldim çok şükür, şimdi herşey daha güzel. ilişkiye de alıştım, herşey güzel gidiyor çok şükür.
sen ne yaptın canım? egzersizlere devam. yakında sende çözceksin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
[/QUOTE]

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür. bende tam egzersizlere parmakla yapmaya başmaıştım sınavlar yüzünden ara vermek zorunda kaldım 1 haftada regl oldum tekrar başlayacağım inş. canım. önce serçe parmak sonrada yüzük parmağındaydım umarım devamıda gelir allahın izniyle. darısı bizimde başımıza inşallah tatlım dualarını esirgeme bizden inşallah bebiş haberlerinide alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…